Şimdi Ara

Herkes Okusun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enas

bende omerta oynamak istiyorum sitesine bi kaç defa girdim kayıt ol dum sonra e-mail geldi
    açtım içinde bi link wardı omertanın girdim ama bişe olmadı

Eger sen kayit olduktan sonra e-mail gelmişse o mailde zaten yazar kullanıcı adın ve şifren
    Fakat sen girişi yolla dediysen sana bi mail gelir o maildeki linki tıklayacaksın tıkladığında bi mail daha gelir o mailde kullanıcı adın ve şifren yazar

• arkadaşlar narkotik olayını tam olarak anlıyamadım ben.nerde alıp nerde satarsak daha karlı çıkarız?yada sistemi böyle değilse nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ganghis

arkadaşlar narkotik olayını tam olarak anlıyamadım ben.nerde alıp nerde satarsak daha karlı çıkarız?yada sistemi böyle değilse nasıl?

Her seviyenin tasiyabilecegi maksimum narkotik miktarı farklıdır.Maksimum narkotik sayısına göre narkotik alabilirsin.Narkotik fiyatları yarım saatte bir değişir.Her şehirde fiyatlar farklıdır.Ucuz şehirde alarak pahalı yerde satarak kar edebilirsin.Narkotik fiyatlarını irc üzerinden öğrenebilirsin.
  • ben deliveryboyum gen.trde ismim serdarves yardım edecek veya ailesine alacak varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarves53

ben deliveryboyum gen.trde ismim serdarves yardım edecek veya ailesine alacak varmı

Su anda burada aile babasi biri olgunu sanmıyorum Fakat sorun olursa cevaplarım.
  • .com serverde bana 50 000 000 $ lazım mafya babası olan varmı dost aile olcazz
  • shoplifter oldum 15 bin dolar biriktirip silah alcam ailesine alacak varsa isim:Serdarves
  • @serdarves53 hiçbir aile kolay kolay shoplifteri aileye almaz seviyen en az thief olması lazım ki aileye giresin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

@serdarves53 hiçbir aile kolay kolay shoplifteri aileye almaz seviyen en az thief olması lazım ki aileye giresin

zaten arkadaşımız çoktan hakkın rahmetine kavuşmuş
  • BEnde global sewrverde oynuyorum hala yaşıyom çok şkür
  • bn global serwerdaım mobster ve ölmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeWYearD

bn global serwerdaım mobster ve ölmedim

Ailen yoksa hemen kendine aile bul
  • beyler mermiler nerden düşer nasıl bulunur yardımcı olursanız sevinirm
  • mermileri alın ca ve kullan mayınca kendiliginden kaybolurmu
  • öfke_23 arkadasım mermi :
    obaydan alabılırsın mermi fabrikasından, yerel mermi fabrikasından bide milli piyangodan cıkıyor buralardan alabılırsın.
    cypherking : mermi sen kullanmadıkca bitmez
    eyer bittiyse birisi seni öldürmeye calısmıstır
    sende kendını svunmak ıcın geri ateş açmış olablirisn.
    Ganghis : narcs fiyatrları her 30dk da 1 degişir en ucuz yerden alıp seyehat edip en pahalı yerde satarak kazanc elde edebilirsin
    ama genellikle narcs Lw (Las Wegas) ta pahalı olur.
    5im : senın rankın neyse ona göre o seviyeye mermi sıkman lazım
    rankını söylersen sana hangi seviyeye kac mermi sıakcagını soylemeye calısırım.
  • Ben 2.1 den beri omerta oynuyorum 21 subat 2006 da dm.barafranca.com a reset atılacak dm de tuürkleri öldürüyolar kim güclü kim güçdüx gösterelim hadi 21 subat 2006 da herkez kayıt olsun 1 de reset atılıyo şimdiden tesekkür ediyorum
  • Tr deydim de
    braktım
    ing: Caesar
  • benimde tr de ing mefta idi öldüm :( berki tanırsınız.ama bida tr ye başlamam tavsiyede etmem tr de ne kimse oyunu hakkıyla oynuyor(coco sunu yapıp suçunu işleyip arta kalan zamanda bo yapmak)nede oyun ii comda chief oldum #700 düm tr de chief oldum #64 tüm tabi tr de daha az kişi var bununda etkisi var ama com un tadı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: omertacı

benimde tr de ing mefta idi öldüm :( berki tanırsınız.ama bida tr ye başlamam tavsiyede etmem tr de ne kimse oyunu hakkıyla oynuyor(coco sunu yapıp suçunu işleyip arta kalan zamanda bo yapmak)nede oyun ii comda chief oldum #700 düm tr de chief oldum #64 tüm tabi tr de daha az kişi var bununda etkisi var ama com un tadı yok

herkez,n bakış açısı farklı ben com da pek oynayamıyorum
    bu yuzden pozisyon #1 olmak ıcın tr kasıyorum ama okul oldugu ıcın olamadım 12 de kaldım :)
    ama 2.4 tr de chief tekn brug a kadar pozisyon bende idi savaş cıktı assa ya 10k sıktım pozizyon 2 oldu
    sonra brugun birine 60k sıktım o sabah da aile kurup ilk gf ben olcaktım %98 bruglioneydim.
    ama o gece bi brug bana sıktı bf den aldım.
    ss leri koyarım bi ara...
  • beyler hll size baya emek harcıyorsunuz banada su omertada türk ırc larını verebilirsenin süper olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.