Şimdi Ara

herkes okusun(BEN AŞIK'IM} (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Birşey anlamadım Senin aşkın Red Alert mı

• quote:

Orjinalden alıntı: tunedpipe

msn den bulduğun kızdan fayda gelmez..

genelleme yapmayalım. Hem arkadaşın keyfine de limon sıkmanın alemi yok be kardeş

Adam aşık işte
  • kıskandınmı diyen arkadaşa: kıskanmadım acıdım sadece,benim zaten kız arkadaşım var,aile dostumuzun kızı

tecrübe daha önce boynuzlandın diyen arkadaşa: bende icq dan bulduğum kıza ruh eşim derdim, bende dolu dolu 4 ay yaşadım, sorası zaten göreceksin.

başarılar sana,mutlu olursun inşallah.

çocuk zekasından çıkma yorumlar yapmazsanız bir daha sevinirim. ne yazacağımı düşünmem zaman alıyor.
  • BİİİR TEK DİLEĞĞİİİM WWAAAAR MUTLUUU OOOOLLLL YEEEETEEERRRRRR

hayırlısı olsun be kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunedpipe

kıskandınmı diyen arkadaşa: kıskanmadım acıdım sadece,benim zaten kız arkadaşım var,aile dostumuzun kızı

tecrübe daha önce boynuzlandın diyen arkadaşa: bende icq dan bulduğum kıza ruh eşim derdim, bende dolu dolu 4 ay yaşadım, sorası zaten göreceksin.

başarılar sana,mutlu olursun inşallah.

çocuk zekasından çıkma yorumlar yapmazsanız bir daha sevinirim. ne yazacağımı düşünmem zaman alıyor.

ya ben anlatamıyom yada senin zeka yaşın baya düşük..
    ben kızla msnde tanıştım ama reelde beraberiz ayrıca ailesini filanda tanıştırdı...
    yani olaylar senin düşündügün gibi deil..
    ayrıca zeka olayına gelince seni 10a katlar 7 ile bölerdim ama neyse yeri burası deil...
    BİLMİŞLİK YAPMANIN YERİ DEİL...

HA BU ARADA BENCE:AİLE DOSTUNUN KIZINDAN HAYIR GELMEZ..
    O HER AİLE DOSTU İLE AKRABA OLMUŞTUR ÇOKTAN....

• nasıl aşık oluyorlar bole ya
  • öle bi günde aşk mı olurmuş be ... sadece biraz fazla heyecanlısın o kadar ... heyecanını aşkla karıştırıyosun
  • ya ben anlatamıyom yada senin zeka yaşın baya düşük..
    ben kızla msnde tanıştım ama reelde beraberiz ayrıca ailesini filanda tanıştırdı...
    yani olaylar senin düşündügün gibi deil..
    ayrıca zeka olayına gelince seni 10a katlar 7 ile bölerdim ama neyse yeri burası deil...
    BİLMİŞLİK YAPMANIN YERİ DEİL...

>>>HA BU ARADA BENCE:AİLE DOSTUNUN KIZINDAN HAYIR GELMEZ..
    O HER AİLE DOSTU İLE AKRABA OLMUŞTUR ÇOKTAN<<<
    bu lafta sana yakısmaz bu laf adama kavgada söylenmez resmen terbiyesizlik benceunderbekable midir nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göksel22 -- 17 Kasım 2004, 2:17:25 >

• olm şunu quete yapsaydın ... az kalsın bana hakaret ediosun diye kötü bişeyler yazacaktım ...
  • walla babacan ne diim inşallah mutlu olursun.bende senin gibi düşünüyodum gecen aya kadar bende bi kızla msn de tanışmıştım camda bi süre sohbet ettik kız erzurmdaydı ben izmirde.bende aşık olmuştum yada bana öyle gelmişti bilmiyorum onun için üşenmeden işli gücü brakıp erzuruma gittim aşıktım çünkü.sonuç hüsran oldu yani.biz böyle şeyler yaşadık diye sende yaşayacaksın diye bişe yok tabii .umarım bizim yaşayamadıklarımızı sen yaşar ve mutlu olursunben oraya o bana aşık olur diye gitmedim yada o beni seviyor diye.ben ona aşık olduğum için gittim.sende ne olursa olsun sonu kötü olsa bile inandığın şeyin arkasından git babacan

• ANTİ DEPRESYON KULLANANLARA BİRİ DAHA EKLENDİ
    BİZİM ARKADAŞTA FRANSADAN BİRİNİ BULDU MSNDEN SONRA KIZI KAÇIRDI
    BEN ŞÖYLE KIZI SATAN BİŞEY BEKLİYORDUM VALLA KIZ KAPALI ÇOK TATLI BİŞEYDİ (YENGEMİZ)
    YOK ACIYORUM KIZA YAZIK OLACAK
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.