Saçma bir topic elinden geçmiş 1 lvl assian 1lvl mage 1lvl priest 1 lvl warrior 1 lvl okçu 1 lvl yine warrio 1lvl yine mage
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
GEREKSİZ BULANLAR POST KASMAK İÇİN MSJ ATMASIN
gereksiz bulup mesaj atmazsak gereksiz bulduğumuzu nasıl dile getirebiliriz ?
quote:
Orjinalden alıntı: shamba
EVET HERKES ELİNDEN GECEN VE SOYULAN CHARLARINI SOLERSE GUZEL OLABİLİR BURASI BENİM=== 69 LVL PRIEST 65 LVL MAGE 66 LVL ROGUE 68 LVL Bİ MAGE DAHA BİDE 66 VARIOR
BU KADARCIK SİZDE SOLERSENİZ SEVİNİRİM BİDE YAZMAMANIZI RİCA EDERİM.
BUNLAr rEKLAM KOKAN HArEKETLEr
ya bişi dicem hiçmi dikkat etmiosunuz bnm ilk charım olan asas 65 lwl da hacklendi şimdide magem war 60 lwl o duruo walla
İNAN MAYAN VARSA BUGUN FORUMA BERAMUSTA 60 LVL CHAR HEDİYE ETTİM GOREN GORMUSTUR VE BU DA İNANMAYANLARA KAPAK OLSUN
kimse yalan demedi.reklam yapıyorsun.
yeah +1
evet eminim sen ztn bi 80 mage bi 80 rogue 80 priest fln vs vs hepsinden vardır
bu biraz şımarık bi çocuga benziyo aslında bak benim charıma dergibi topic acmayalım lütfen
aferim
74 LeveL okçum gitti ...! şimdi sevindin mi ?!?!?
ewt saçma
sssssaaaaaaaccccccccmmmmmmmaaaaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: shamba
EVET HERKES ELİNDEN GECEN VE SOYULAN CHARLARINI SOLERSE GUZEL OLABİLİR BURASI BENİM=== 69 LVL PRIEST 65 LVL MAGE 66 LVL ROGUE 68 LVL Bİ MAGE DAHA BİDE 66 VARIOR
BU KADARCIK SİZDE SOLERSENİZ SEVİNİRİM BİDE YAZMAMANIZI RİCA EDERİM.
vallahamı
benimde 61 mage'im soyulmuştu
73 e bi mage kasmasına yardımettim 72 den 62 mage im war 62 paladinim war 70 bi başka mage arkadaşa yardım etcem:P 65 lvl asas almak üzereyim:) 77 LvL bi ark dahawar mage:) :P mage konusunda gına geLDi die bilirim 66 bp war bide(arkın) bu charları kullandım ve tekrardan kullana bilirmmage konusunda cidden gına geLDi die bilirm o yüzden inş. iş ras giderse asasin alıcam 65 LvL
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
GEREKSİZ BULANLAR POST KASMAK İÇİN MSJ ATMASIN
gereksiz bulup mesaj atmazsak gereksiz bulduğumuzu nasıl dile getirebiliriz ?
Cevap Yazmasanız konu aşagıya düşer Bakanda olmaz jnm