tamam bi dava açıldığı falan yok henüz o zaman sadece savcının katibi ifadeni almak için seni çağırmış ben söylediklerinden bunu anladım. sonra da ifaden alınmış. sonrasında sana dava açılacak mı dedi ? olay bu mu şu ana kadar olan ?
evet katipti arayan sonra barodan mı ne avukat geldi onun eşliginde savcı ifademi aldı. İfademde: Davacının sınıf arkadaşım oldugunu fazla samimiyetimizin bulunmadıgını yazdım ve altına imza attım olay bundan ibaret
daha dava yok işte şikayet var. savcı karar verecek nelerden davanın açılacağını ya da açılmayacağına. biraz sakin ol. hiç bişey sormadı mı samimiyetiniz dışında ? yaptığını kabul ettin mi? ne dosyası gösterdi sana içinde fotoğraflar olan ?
email var mı senin yada facebook burda yazdıklarım kalıcı :) başka yerden devam edelm (ayrıca bu yazdıklarımı modlara söylesem siler mi)
son olarak burdan yazayım. eğer bir dava açılırsa bir avukattan yardım almanız yararınıza olacaktır.
nasıl bide avukatamı para veriyim
Sende niye Fb ile MSN'sini çalıyorsun ki arkadaşının amacın neydi? İyi yapmış.
Özür dile belki davayı geri çeker.
@YourSouLisMine çok mantıklısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme