Şimdi Ara

Herkese Hayırlı Ve Uğurlu Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar World Of Warcraft: Burning Crusade bugün itibariyle dağıtıcı firma olan Aral İthalat'ın depolarına girmiştir, bandrolleme işlemleri yapıldıktan sonra dağıtımına başlanacakmış. Cümleten hayırlı olsun

Aldığım yeni bir habere göre WoW: TBC Collectors Edition'dan da biraz gelmiş, ilgilenenlere duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurbag -- 10 Ocak 2007; 22:58:22 >

• 16 Kasım'da bulabiliriz yani? Fiyat hakkında bir bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 10 Ocak 2007; 23:03:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

16 Kasım'da bulabiliriz yani? Fiyat hakkında bir bilgin var mı?

ocak
  • quote:

Orjinalden alıntı: YesFear

quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

16 Kasım'da bulabiliriz yani? Fiyat hakkında bir bilgin var mı?

ocak

Akşam akşam kafa gitti benim ya Ocak diyeceğime Kasım demişim neyse... Önemli olan fiyatı...

• fiyatı hakkında kimse kesin birşey söyleyemiyor. türkiye satış fiyatından bahsediorum, diğeri bellide. D&R da 90 falan olur dediler bana geçn gün
  • 75lira.
  • e güzelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayırlı olsun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umarım bc dışında esas oyundanda getirmişlerdir inş 16sı sabahtan gidim alim
  • O zaman bize sendit yolu gözüküyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuRmert

umarım bc dışında esas oyundanda getirmişlerdir inş 16sı sabahtan gidim alim

Collections Edition getirmişler yani ikisi bi arada gibi bişey ama sınırlı sayıda ve fiyatı belli değil
  • Dün gece gelmiş hadi hayırlısı, inşallah yeterli sayıda getirmişlerdir. Salı sabahı kapıya diziliriz artık.
  • bende D&R dan online olarak satın almak zorundayımbulunduğum yerde böle bi mağaza yok malesef
  • Acaba biraz daha beklesek! WOW gibi fiyatı düşer mi bunun! Ben zaten oyuna yeni başladım warlock kasıyorum lvl 30da char! Bu charı burada bırakıp blood elf kasmam saçmalık olur sanırım ama lvl 60 olduğumda 70 için ek paket alırım diye düşünüyorum!....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Majere

Acaba biraz daha beklesek! WOW gibi fiyatı düşer mi bunun! Ben zaten oyuna yeni başladım warlock kasıyorum lvl 30da char! Bu charı burada bırakıp blood elf kasmam saçmalık olur sanırım ama lvl 60 olduğumda 70 için ek paket alırım diye düşünüyorum!....

hiç saçma olmaz lvl30 çok düşük bi lvl sen takıl, haftaya bloodelf warlock aç çok memnun kalıcaksın ;)
    oyun kesin 16sında raflarda aral forum admin'ine göre.. fiyat 75ytl.. CE fiyat henüz belli diil ama zaten o da istanbul ve ankara'nın belli başlı 3 5 mağazasına verilir ve direk biter (fiyatı 2ye katlamazlarsa almayı düşünüyorum şahsen :p )
  • Yok ya Horde olup da insanların açamadığı class sınıfı paladin olduğundan hordecularda bir paladin hasreti var diye düşünüyorum! Blood elf açarsam Paladin açarım! Gerçi horde tarafında sanırım BC'den sonra bi Paladin patlaması olucak ama tabiki zaman gösterecek!....
  • Wala arkadaslar ben senditten yaklasık bir hafta kadar önce ön sparis verdim banada gelirmi acaba atın 16sndan sonra..

blood elf paladinde patlama olucak lafına gelince ben su an için undead rogue karakterim var ve bende blood elf paladin acıcam ama horde tarafından aldıgım bir izlenime göre horde kısmı blood elf paladinlere pek sıcak bakmıyorlar. istemiyorlar. hatta bzıları guildime ve partilerime sizi almam bile dedi. kim ne derse desin ben yinede blood elf paladin karakteri acıcam. onlar almıycaksa(genelde Türkler diyor) alıcak bir guild yada birileri mutlaka bulunur...

For the Horde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ejderhalordu

Wala arkadaslar ben senditten yaklasık bir hafta kadar önce ön sparis verdim banada gelirmi acaba atın 16sndan sonra..

blood elf paladinde patlama olucak lafına gelince ben su an için undead rogue karakterim var ve bende blood elf paladin acıcam ama horde tarafından aldıgım bir izlenime göre horde kısmı blood elf paladinlere pek sıcak bakmıyorlar. istemiyorlar. hatta bzıları guildime ve partilerime sizi almam bile dedi. kim ne derse desin ben yinede blood elf paladin karakteri acıcam. onlar almıycaksa(genelde Türkler diyor) alıcak bir guild yada birileri mutlaka bulunur...

For the Horde..

Alla alla ben de kime sorsam kimle konuşsam blood elf pala diyo!.. Bence pala ya holy (base paladin)olduğundan dolayı horde mantığına uymuyo ya da palayla oynayan adamlar kontrolü kolay ve güçlü bir karakter yönettikleri için millette gıcıklık duygusu uyandırıyor!

• evet hordede blood elf paladin yığılması olacak ama hepside lvl 30 u geçmeden bırakılmış olucak.sadece gerçekten paladin oynamak isteyenler ama horde olmak isteyenler 70 e ulaştıracak karakterlerini.
    ben orc hunter oynuyorum b.elf paladin açıcam ama sırf zevk için ben onu 70 yapana kadar 10 tane bc gelir gider.
  • bir zamanlar priest sırf heal atmak için kasıyodum. raidde dps az olabilir ama heal az olunca yatıyoduk.

şimdilerde düşünmüyor değilim paladin kasabilirim sadece ama sadece pve için (pvpde pek haz vericek bir char değil easy mod nederseniz deyin) gerçekten raidlerde iyi iş yapıyo izlediğm videolardan. yeri gelince yandan gelen mobları tanklarım falan zevkli iş gibi duruyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.