Şimdi Ara

Herkese Kolay Gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde LG HT 503 TH Ev Sinema Sistemi, LG 42'' LCD tv ayrıca D-SMART HD RECEİVER sahibiyim.bu 3 sistem arasındaki gerekli bağlantıyı (HDMİ ve SKART) sayesinde gayet başarılı sağladım.Evimde Kullandığım pc Ati Radeon HD 4670 ekran Kartı ve Realtek High Definiation ses kartı (On-board) kullanmaktayım.PC ile LCD TV yi HDMİ ile gayet başarılı bağladım.Pc ile ses sistemi arasında aux bağlantı kullanıyorum ancak gerekli 5.1 Dolby Surround ses alamıyorum.VLC, GOM PLAYER Media player Klasik denedim ayrıca k-Lite codec 7.01 kurulu BİR TÜRLÜ 5.1 alamıyorum.Ne Yapmalıyım.?

• 1- başlığınızı düzeltiniz.
    quote:

II ) Doğru Konu Başlığı Seçin - Yeterli Açıklama Yapın:
    a-) Bölüm içerisinde açacağınız konularda "İmdaat", "Yardım", "Kararsız Kaldım", "Acele Cevap" vb konu başlıkları kullanmayın. Bu şekilde kullancağınız başlıklar hem mesajınızın daha az kişi tarafından okunmasına sebep olacak, hem de arama yapılırken konuya ulaşımı güçleştirecektir. Bu sebeple konu başlığının, açmış olduğunuz konu ile bağlantılı olmasına özen gösterin.

2-
    quote:

Pc ile ses sistemi arasında aux bağlantı

aux hattı stereo olup çevresel ses alamamanız normal sonuçtur.
  • Uyarılarınızı dikkate alacağım.Biraz aceleci davrandım.Forumda yeterli ecevaplaarı buldum OPTİK BRAKET.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.