Zaten foto konusunda eleştirmedim. Verdiğiniz linkteki ilk eleştri tarzı benim konu ettiğim. "ressam_59" sen dalgamı geçiyosun be nasılsa bu fotoğraf silinicek tarzı "Kasımpaşalı" ağzıyla hitap edenler malesef çoğunlukta , Ama anlatmak istediğini nezaket kuralları içinde anlatabilenler de var.... "gereksiztarama " sizin için güzel bir anı olsa gerek .ama estetik kriterlere pek uyduğu söylenemez bence. Bence bu büyük sorun..... İster istemez geriliyorum. Menülerine malesef hiç alışamadım. Evet sayfalar kolay açılıyor. Bizim HB den daha hızlı, donma yok ama konuyu bulmak için o içimi karartan 2 metrelik kara' lığın en altına inipte orada aramıyormuyum fıttırıyorum.....
quote:
Orjinalden alıntı: graphtec
ben de üyeyim oraya genelde kalite kokan fotografların incelemesini yapıyorum teknik açıdan faydalı oluyor iso enstantane diyafram ışık değeri lens tipleri vs vs
ama bence sitenin altyapısı iyi menuler falan kolay geliyor bana fotograflarda secici olunsa çok güzel olacak..
bende oraya üyeyim ama daha foto yüklemedim, sebebi ise baktığım eleştirilerde fotoya değilde kişiye özel eleştirilerin ağırlıkda olduğunu görmem, bakıyorsunuz bir foto var millet yerden yere vuruyor veya obj. gibi hatalar sıralanıyor, yok başka bir fotoya bakıyorsunuz çeken bayansa veya eski tanınan bir üye ise mükemmel yorumlar... halbuki öteki garibanın fotosu gerek görsellik gerek kadraj olarak öteki ile büyük benzerlik içinde. bu nebiçim iş diye çok düşündüm ve sadece bakınmak daha iyi dedim kendi kendime... bakın bir gün çok eski fakat büyük övgüler almış tanınmış birinin fotosunu yeni bir üyelik ile yayınlamayı bile düşünüyorum bakalım fotoyamı yoksa üyeyeimi eleştiri yapılıyor ???
bir de şu var o kadar çok foto yükleniyorki 1 saat içinde fotonuz arka sayfalara düşüyor bu da puanlama için bir dengesizlik demek bence çok az insan sayfalarca geri gidip bakmaya devam ediyordur diye düşünüyorum ben mesela 3 sayfa falan gidiyorum en fazla ama 1 günde toplam 20-30 sayfa foto yükleniyordur kanımca...
Merhaba arkadaşlar. Bende DH den sonra FK yi keşfetmiş acemilerdenim, site hakkında bahsedilenlern neredeyse hepsi doğru alehar kardeşim bir fotoğrafıma yorumda yapmıştı sanırım sevinmiştim orda görünce kendisini :) Bahsedildiği gibi sitede fotoğrafçılığı sadece deklanşöre basmak sana insanlar var, çok kaliteli düzgün profesyonel fotoğrafçılarda var, 'hatun düşürümek' için bayanların fotoğraflarına bol puanlı cilalı yorumlar yapan da baya var, çok fazla fotoğraf sürekli eklendiği için fotoğrafınızı yeterli kitleye ulaşamadığıda doğru ama yinede göz ardı edilemeyecek ve çok fazla şey öğrenilebilecek bir site. Kalitesizlikten uzak durun ve fotoğrafını bahsedilen nedenlerle gereken ilgiyi görmediğinde fazla üzülmemeye çalışınve bu sitenin nimetlerinden yayrarlanmaya çalışın derim ben. Kontrol edemediğimiz şeyler hakkında üzülerek vakit kaybetmek yerine çıkarabildiğimiz faydayı çıkarmak en iyisi diy düşünüyorum. Birde FK d belirli bir şahsın fotoğraflarını bulmak için kişinin nickini arayın tüm fotoğraflarına ulaşabilirsiniz, DH de kullandığımız nicklerle kaydolursak birbirimizin fotoğraflarına da rahatlıkla ulaşabiliriz. Bol fotoğraflı aydınlık gğnler , saygılar ve sevgiler
@Alehar paylaşım için teşekkürler.Senin adına sevindim insanın kendinde ki gelişimi görmesi gerçekten güzel.
Gerçekten DH de fotoğraf üzerine kaliteli üyeler olduğunu biliyorum.Bilgisini ve tecrübelerini sıkılmadan paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.Sevgili @Alehar da bu üyelerden biridir.
Kritiği takip ediyordum bir aralar üye olmak istedim ama bir sürü sebep çıkarıldı önüme mail adresi,asıl isim,vs. Yanlı yorum yapılması ve kurulan cümlelerin seviyesi biraz üzücü.Şimdilik Dh sağolsun her türlü sorunumu paylaşabileceğim bir ortam.
Sağlıcakla.
Alehar yazın güzel olmuş çok da iyi açıklamışsaın
Buradaki çoğu kişi sadece teknik olarak biliyor olayı inan ellerine dünyanın en iyi makinasını versen yinede hiç bir şey beceremezler eminim.
Yok onun 1600 iso su çok kötüymüş bilmeme neymiş sanki yüksk İOS larda iyi foto çekmesi çok önemli.
D-SLR yi ellerine alıp çoğuda bişiy beceremiyor bana göre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme