Şimdi Ara

Herkese Oyun Önerileri ( Arayanlara :) )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu kendim gibi oyun arayan arkadaşlara açtım herkes güzel bulduğu oyunları bu konu altına yazabilir

BROWSER , MMOFPS , MMORG , MMORPG , MMORTS , MMOTPS Hiç farketmez herkesin sevdiği bi tarz var lütfen çekinmeyin tavsiyelerinizi yazın

• Ben Başlatayım ;

Wolfteam a bakabilirsiniz ben uzun süre sıkılmadan oynadım insan ve kurt modların var zevkli bir oyun gerçi ben okadar oynadımki zevki kalmadı ama size tavsiye edebilirim zaman geçirirsiniz

Knight Online yi hiç sevmesemde sanırım tarzım değil ama siz bir bakın

Silkroad 5 Yıl oynadım e artık beni sıksın ama siz bence bilmyorsanız kesn başlayın mükemmel dir skiller acıyorsn canavar kesip lvl atlıyorsn eventler var pvp filan var suan 110 mu 120 mi ne lvl le sınırlı

Cs 1.6

Cabal online de silkroad tarzıdır onada bak level filan kasıyorsun canavar kesip.

Zombi Rock joygame nin yeni oyunu gitarist , beyzbolcu , boksör , itfayeci veya forvet birini seçip zombilerle savaşıyorsun altın kasıp bişeyler alıyorsun adamına 4 vs 4 online pvp leri fln da var bende yeni başladım.

Cengiz Han2 var şuan kapalı beta 4 şubat ta açık beta ya geçecekler googleden bak süpere benziyor sabırsızlıkla bekliyorum.

• browser:battlestar galactica
    mmofps:pointblank
    mmorpg:hiç oynamadığım için bişey deyemeyecem
    mmorts:age of empires online-total war serisi
    mmotps:apb reloaded
  • Şu an oynadığım en güzel oyun Shaiyaflash. Hem ex daha seri, hem daha uygun. Zaten grafik konusunda bişey demek gerekmez
  • en son çıkan shaiyaflash oynanmaya değer bi oyun. Biz tüm ekip olarak oraya geçtik.
  • Oyun Tavsiye üst konusu, hali hazırda mevcut.Oradan devam edelim: http://forum.donanimhaber.com/m_40146298/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.