Şimdi Ara

- Herkese Teşekkürler - Loyal Kapanmistir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

Hayirlisi olsun kardesim yeni projelerinde sana bol sans dilerim işallah daha iyisini yapicaksin..

katılıyorum iyi serverdı, zevk aldık aldırttık xD
    turklerin actıgı en iyi server oldugu kesin cunku dosyaları kendi editledi areaları fln diger serverlar loyalden aldı kaçtane loyal turu server acıldı, ben sayamadım sayısını :D

ama genede balance için yapılan degisiklik, charlardaki dengeler benim hiç hosuma gitmiyordu normal pvplerden zevk alabilirsiniz ancak bana bu kdri yetmez yani bir mage in 10 kisiyi sleepleyip saçma sapan bi pvp yapması veya 3 necro nun sadece sleep calısarak pvp nin ... koyması benim icin l2 yi kirleten bişey ancak sait ne sleep konusunda birşey yaptı ne de tek bir overlord un 3-5 sealıyla butun buffların gitmesine karşın bişey yapmadı son donem siegeleri hep aynıydı 1 tane overlord 5 seal atar 5 buff gider olay biter blah blah aynı senaryo, necroların butun debufflarının işlenio olması (slow lvl1 bile full donate archerda debuff olarak işlio xD ) benim açımdan hic de guzel deildi... Sonra coinlerin ilk cıktıgında manor sisteminin duzgun calısıp itemlerini yapanların yaptıktan sonra manoru duzeltmesi de saçma, en son cıkan dia armorların farm olarak ne kdr zor oldugu da bir gerçek xD fln fişkeman burda roman yazabilirim loyal hakkında neyse kolay bekleriz interludeyi fln denerz

• Loyalde zamaninda cok iyi vakit gecirdim cok uzun sure olmasa da kayda deger bi sure zarfında oynadm iyi kotu kendi cabamla bişiler yaptım
    bir de komikyanı war mert961 ve bn sureklii brb oynuorus bnde +5 onda +8 AM acu wardi armorlarımız titanium jewlry ise bildiginiz s grade jewlery (uzun suredir l2 oynamıorum adını bile unutmusum)+4 +5 jewellerle 2owerlord yıkamadıgımz herifler yoktu bende 2.6k p def oluyordu
    2 overlord gecioruz 3 full donate sagittarus karsısına birimizi olduremiyordu boyle bi enteresan yanı da yok degildi serwerin
    benm serweri biraktgm donemlerde artık bana gore iş cıgırndan ckmsti milet ya cok ezik ya da kralın kralı..karsisnda duramıosn sen kasmaa alın terinle bisi yapmaa gdiosun tak die indiriolar pk lar cok arttı durduk yere dalan bulasan artti donate olmayabilir belki fakat 5 kisinin 3unde +16mace wrdi bnde dayanamadm braktm waktm olsa belkidaha oynardm da oss denen illet war yeni serwerin acilsin denemek isterim oynamak isterim bir de L3 demi acıcaksn:P hangsnde acicaksn yeni serwerini?

• Teşekkürler Sait.. Herşey için inan..

Türk'lerin Yaptığı en başarılı serverdi.. VE bir çok c4 serverinden öteydi..

Herşey çok güzeLdi.. Tebrik ediyorum ve bekLiyorum..
  • Ben bir Full orcmage oynayıcısı olarak söylüyorum, Dominator ve Doomcryerlar harbi güclüydü serverda. Bu biraz dengesizdi. Buff slotu konusunda bir sorun olmasada en azından debuff işleme olasılıgı veya skill + vurma ratesi düşürülebilirdi. Bende siegede Dominator oynadım. (NO4) Hero buff aciyorsun 20 kisi arasına dalıyorsun, Seal of Slow + Seal of Despair+( bunları yapınca adamdaki speed buffu slot yetmeyince gidiyor. :D) Valla okçular debuff menzilinde dışarı 50-70 speed ile kacana kadar Dominatordeki 11 debuffun en kötüsünü bile yiyordu :D. Bunu bende kabullenmişsem hakkınız var demektir. Ama olmuş bitmiş , Yeni versiyonlarda görcez artık.
  • katılıyorum UruUru ya benden bundan bahsediyorum denge amacıyla yapılanlar hic iyi degildi napılabilirdi debufflar icin extra 4 slot acılabilirdi guzel serverdı ama denge yoktu xD neyse şapılmış şeyin hesabı olmaz
  • Aion extreme i çok merak ediyorum

sait hep destek taM DESTEK T.N.T legion rulez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.