Şimdi Ara

Herkesın Takıldıgı 3 Gorev Bunlara Bır Acıklık Getırılmesı Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resımde herseyı anlatım yardım edersenız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin3074 -- 1 Mayıs 2007; 23:38:28 >

• 1. görev ---> venom swampa gidiyosun orda M ile map i ac statü denilen anıtlar var sırayla dolasıp elindeki görev itemlerini yerlestiriyosun eger ses cıkarsa dogruyu buldun ses cıkmazsa görev itemini geri alıp baska bi anıta git ve ayni islemi yap sesi bulunca diger anıta git 4 tane dolas ve buyuk anıttaki yazıyı tıklayınca görev tamamlanmıs olacak bi ekran acılıyo

2. görev de ayni mantık highlandda bu sefer agaclari dolasıyosun yine map tan agaclarin yerlerini görebilirsin sırayla dolas ve item yerlestirdiginde sesi duyana kadar devam et

3. görevi bende yapamadim bilen varsa yardim pls :) yubec yok ortalıkta silent valleyde tavernin orda diyor ama ben bulamadim yada yanlıs anladim
  • İlk görevde arkadasın dediklerini yaptıktan sora love seti almak icin highland e gidip asasların ordaki npc yi göreceksin.

İkincide golden tree vs var onlara takıyosun.dvinelere deil.Ben şansla yaptım.Umarım sende yaparsın

3.görev kimse bilmiyo yulan slip in nerde oldugunu.Kimisi sv de tırtıl kesicen diyo kimisi daha yuksek lvl kesicen diyo ama yok öle bişe.o görevi yapana rastlamadım daha.bekle :)
  • nasıl kimse bilmiyor hahahhahhabeni unuttun yivruum

silent valleyde venom clan guard olucak onları kesiceksin yulan slip düşücek ama daha ilerde yap zmnını ve exp ini kaybetme yulan slip i götürünce sana 3 tanecik mineral azcıkta para veriyor
  • bende tam bu üç görevi yapmamışım ( yapamamışım) bilgiler çok işimize yarayacak çok sağolun
  • ya arkadaşlar şu görev açılımlarını adam akıllı bir topic içinde toplayacak bir yiğit yokmudur

yukardaki gibi sözlükle yapılan çeviriler anlaşılmıyor
  • Beyler ilk dediginiz 2 görev yukarıda yazılan gibi ama sonraki görev olan 3. görevi söyle acıklayayım : sp den sv ye gectiginiz yerde level 76 lıkk bir mob var venom clan diye tmm yulanıda bulduk ama görev gene bitmiyor bu sefer sizi crimsin sky a gönderiyorlar ordaki Moblar level 75 den baslıyor ve dedikleri gibi yulan orda ama oraya gittiginde bir sonuc bulamıyordsun kısacası arkadaslar bu görev sacma ve yapmanın bir manasını yok HERKESE II KASMALAR
    quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfAsiA

ya arkadaşlar şu görev açılımlarını adam akıllı bir topic içinde toplayacak bir yiğit yokmudur

• quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfAsiA

ya arkadaşlar şu görev açılımlarını adam akıllı bir topic içinde toplayacak bir yiğit yokmudur

bu arada ben üst konu olan görev çevrilerinden bahsediyorum.
    onlardan bir şey anlaşılmıyor pek npc isimleri bile türkçeye çevrilmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.