Şimdi Ara

Herkesin Yaptığı Ama Sizin Yapmadığınız Şeyler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yüzme bilsem neden girmiyim.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IILostSoulsII kullanıcısına yanıt
    O kim la

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

hiç kitap okumadım her şeyi dhden öğrendim

Anlamadim neyi dh den öğrendin?

• Minecraft-lol ve sosyal medya felan geçte diğerleri sıkıntı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fızban -- 6 Ocak 2021; 15:29:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic yaylamiz veya yazligimiz olmadi.
    Koyum olmadi. ( Yani koyumuz diye bir kultur almadim )
    Yuzuklerin efendisi izlemedim, avatari tam izlemedim.

• sex
  • Yaşamadım yazmamışta 2 saat lafı uzatmış. Denize nasıl gitmedin? Vapura nasıl binmedin? Hadi onları geçtim Hayri Potur'u nasıl izlemedin?
    Hayri Potur'la büyüyen nesildenim iyiki. Okulda da hep Voldemort olurdum he, aklıma geldi o günler şimdi.

Bu arada bende ekliyim bir tane. Belki inanmayacaksınız ama hiç mastürbasyon yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samwell Tarly -- 21 Temmuz 2015; 19:30:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Gazali

V for vendetta izlemedim.
    Hiç denize gitmedim(ciddiyim)
    Metin 2 oynamadım.
    Lol oynamadım.
    Minecraft oynamadım.
    Whatsap kullanmadım.
    Yüzüklerin efendisini izlemedim.
    Hary potırı izlemedim.
    Futbolu sevmem.
    Trene binmedim.
    Uçağa 
    Vapura 
    Okey oynamadım.
    Tavla 

Daha çoook var.
    Sizinkiler neler

sen yaşadın mı kardes?
  • sevgili ve yapmadım
  • Gezmekten nefret ederim.

• hiç kız arkadaşım olmadı, game of thrones izlemedim, skype ,instagram ,facebook,twitter vs vs kullanmadım hiç arkadaşım olmadı ... benim hayatım tarlada, serada ve hal'de geçti...
  • endoplazmik bir kulum kullanıcısına yanıt
    Ben bile yaşayıp yaşamadığımdan şüpheliyim

• metin 2 oynamadım.
    kola içmiyorum
    game of thrones izlemıyorum
  • Hıc kngıht metın2 sro oynamadım.
    Tek bıtırdıgım oyun cod 4
    Ucaga bınmedım
    Lotr ve harry potter tam ızlemedım
    Kızlarla ıletısımım en fazla 10 kelıme surdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faıthful -- 1 Aralık 2015; 21:40:43 >
  • Seks etmedim

• Facebook kullanmadım kullanmamda
    Twitter ve instagramda öyle
    Futbolu sevmem basketbolu severim
    Uçağa hiç binmedim
    Yuzmeyi bilmiyorum (ne yazıkki)
    Harry Potter izlemedim
    Game of Thrones izlemedim
    Lotr izlemedim
    Lol tarzı oyunlardan nefret ederim
    Selfie çekmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 1 Aralık 2015; 23:36:18 >

• Birçok hatırı sayılır oyunda tanınan birkaç oyuncudan biriydim ama hiçbir zaman asıl kimliğimi söylemedim, söylemem de.
    • Pop müziği hayatımda sadece birkaç kere dinledim. Türk sanatçıların(gerçek emektar sanatçıları demiyorum zibidileri kastediyorum) çoğunu bilmem.
    • Normal biri olamıyorum. Sevimli görünüşümün bir de herkesten gizli psikopat bir kimliği daha var. Yangın çıkarmaktan, oramı buramı(basit yaralardan bahsetmiyorum) kanatmaktan ve kendime zarar vermekten müthiş zevk alıyorum.
    • Türlü değişik ulaşım aracı kullandım ama vapura daha hiç binmedim. Fobim var bir türlü binmek nasip olmadı.
    • Manyak değilim. Kendi kendime çok sık konuşurum hatta kendi konuştuğum benliğim benden daha mantıklı hareket eder.
    • Asla sabahın köründe uyanmam. Kafam ne zaman eserse o zaman yatar, vücut ne zaman uyanırsa ben de ona göre uyanırım.
    • Bir ilişkiyi cidden yürütemem. Birçok ilişkim olmasına karşın gerçekten sevdiğim insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Tekmeye basılan tarafın da hep ben olması da ayrı bir ironi ya hadi neyse.
    • Futbolu sevmem. Denedim, izledim bir türlü sevemedim.
    • Old-school ve moba tarzı oyunları hayatta sevmem. LOL geçmişim var ama mecburiyetten böyle bir işin içine girdim.
    • Facebook dışında başka sosyal medya sitesi kullanmam. Twitter ayrılan kızların şair sözleri attığı yer, instagramsa boy yarışının yapıldığı fotoğraf dolu mekan. Hiç hazzetmedim, sevecek gibi de durmuyorum.
    • Anime izlerim ama pek sevmem. Özellikle Japonca kelimelerle konuşan, anime fotoğraflarını profil fotoğrafı yapan insanlarla(eski kullanıcı adı bana ait değil) direkt konuşmayı keserim. Acayip itici, düşününce bile tüylerim diken diken oluyor.
    • Hiç enerjimi gösteremem. Buluşmaya davet edilecek en son kişi, uyumaya çağrılacak ilk kişiyim. Grup olarak oyun oynarken bile bilgisayarın klavyesinde uyuyakalmayı başarabilen bir insanım. Her türlü yerde uyurum.
    • Ev arkadaşlarının hiçbiriyle yaşayamam. Bugüne kadar hep tek yaşadım, rahatlığım ve karakterim yüzünden hala tek yaşıyorum. Sevgililerimi hatta arkadaşlarımı bile ısrarlara rağmen evime sokmadım. Adamlar artık banka soyup meblayı evimde sakladığımı falan düşünmeye başladı.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VETERINARY -- 2 Aralık 2015; 0:03:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.