Şimdi Ara

HERKESİN YARDIMINI BEKLİYORUM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar herkese merhabalar bu sene mezuna kaldım anadolu lisesi öğrencisiyim ama lise hayatım ders bakımından çok boş geçti diyebilirim zaten obp puanım 58 her şey ortada her neyse...Bu sene ciddi anlamda çalışmayı düşünüyorum ama icraata geçirmede sıkıntılarım var sanırım.İstediğim gibi gitmiyor hiç bir şey sınavada zaten sıfır çalışmayla,sadece kendimi denemek amacıyla girmiştim.Şimdi diceksiniz çalışmıyor musun şuan çalışıyorum ama pek verimli şekilde değil kütüphaneye gidiyorum geliyorum doping hafıza aldım.Asıl konu matematik arkadaşlar temelim sıfır...Gerçekten çok kötüyüm gram anlıyamıyorum başına oturamıyorum matematiğin ne yapıcam bilmiyorum.Türkçe coğrafya edebiyat çalışasım geliyorum mesela ama matematik hiç çalışasım gelmiyor.Dopingten bakıyorum mata mal mal boş boş anlamıyorum diğer dersleri anlıyorum test çözüyorum...varsa burda bilgili donanımlı kardeşlerim yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten gerek aile baskısı gerek dış etkenler beni çok sıkmaya başladı kurtulup gitmek istiyorum bu sene elimden geleni yapıcam ama tavsiyelerinize ihtiyacım var matematiğe nerden başlamalıyım? antremanlarla matematik çözmüştüm önceden bi işe yaramadı diye düşünüyorum neler yapabilirim kaynak kitap,youtube da video önerisi vesayre vesayre...Çok uzattım sanırım birazda içimi döktüm galiba kusura bakmayın hepinizin az çok fikirlerini,yardımlarını bekliyorum...

• tyt ayt mat olmadan eşit ağırlıkta belli bir noktaya gelebilirsin yalnız ama tabii ki bence daha zor olur
  • Hocam ben de 11.sınıfa kadar senin gibiydim antrenmanlarla matematik çözmeni öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk100aslanı kullanıcısına yanıt
    Hocam istediğim kadar türkçe edebiyat yapıyim dediğin gibi matematiksiz hiç bir şey olmuyor kafayı sıyırmak üzereyim cidden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • myfiwo kullanıcısına yanıt
    Sınava kalmış 7-8 ay hocam daha önceden 1.kitabını çözdüm onda bile zorlanıyodum cidden sıfırım ya matematikte özel ders almak istesem hocalar geri çeviriyor temel yok diye...

• Up

• Hocam okuyunca çok şaşırdım gerçekten özel dersteki hocanın amacı öğrenciye matematik öğretmek değil mi temeli yok diye geri çevirmek ne?

• Malesef hocam burda genel durum bu neymiş efendim prensipleri varmış,fen lisesi hariçi öğrenciye ders vermiyormuş.Lan gerizekalı o adam sen olmadanda bi yerlere gelicek diyorum.Hani daha çok diyecek şey varda susuyorum.Konuya daha adam akıllı yorum tavsiyede gelmedi insanlarımız bencil...

• Arkadaşım şu an aynı kulvarda sayılabiliriz, bana pm at sana yardımcı olmak için elimden geleni yapıcam. Senin şu anki halin benim 15 gün önceki halim. Şu an matematiği o kadar rahat kavrıyorum ki, tüm bildiğim taktikleri sana sunmak isterim..
  • Matematik için Şenol Hocayı öneririm. Eğer zamanım az diyorsan hocalara geldik te olabilir. onunla birlikte temel bir matematik kitabı al. örneğin antrenmanlarla matematik, karekök 0 gibi.
  • fulcrum43 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam tavsiyeniz için aklımda bulundurucam.

• Temel seviye bir kitap alıp üzerine 345 tyt mat alın hocam. İkisini bir arada götürürsünüz, emin olun gelişim sağlarsınız.
    Konu anlatım için şenol hoca başlangıç için iyidir. Bir tık üstü için İlyas güneş var, onu tavsiye ederim. Daha da ekstrem için Mikail Hoca var, dersleri ücretli. AYT için daha çok Mikail hoca öneririm.

0'dan almak için şu serisi var şenol hocanın bakabilrsin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bubblebrox -- 5 Kasım 2019; 2:22:47 >

• Bubblebrox B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam önerinizi dikkate alacağım.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.