Şimdi Ara

HERKESTE N70 Mİ VAR YAA ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • n70 ın fıyatı soyle 600 falan olsun sız o zaman gorun bakalım n70 ın bollugunu ayrıca sadece n70 dııl nokıanın bellı baslı demırbas olmus modellerı wardır 3310 6600 7610 gıbı n70 de sırada ıste onlardan bırı olucak bu gıdısle
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener8ahce

Ya arkadaşlar ben bu kadar n70 sahibi olduğunu bilmiyordum.
    Benim n70 i almamın sebebi 2mp fotoğraf kalitesinin yanı sıra iyi derecede video çekebilmesidir.
    bu kadar özelliği bu kadar küçük telefona sığdırabildikleri için n70 i tercih etmiştim
    ama gelin görünki kime rastlasam elinde n70 var.
    inanırmısınız geçenlerde metroya bindim ve gözlerime inanamadım
    yanımda,karşımda çaprazımda ve ayakta duran 2 kişide n70 vardı.
    o an içinde aynı anda 5 kişinin elinde n70 vardı
    kimbilir daha kimlerde vardıda çıkarmamışlardı :)
    bu sadece bir örnekti
    ve isterseniz bunun gibi birçok örnek var bende ve artık yuhhh dedim yaaa
    şimdi size sormak isterim ?
    n70 = 3310 mu oldu ?
    ele düşme açısından ?

Hakkaten çok trajikomik bir durum.. Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.. Karizma yerle bir tabii

• niye bu kadar takıyosunuz
    pahalı olmasına rağmen herkes n70 alıyosa demek ki doğru tercih yapmışınız size ne elalemden
    o zaman nokia 8800 alın az insanda görün diyecem de ondan da bir sürü insanda var
    bir de nerde dolaştığınız da mühim, muhit olarak
  • Aynı mekan veya ortamda, kullandığın telin birkaç kişinin daha elinde olması gerçekten istenilmeyen bir durum.. En azından kendi adıma konuşmam gerekirse, böyle bir durumla karşılaşmayı asla istemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Mayıs 2006; 16:46:10 >
  • 3250'nin ekranı n70'ten daha parlak ve kaliteli tek videoda geçiyor n70,bende hem müzik-hem symbian-hem kalite-hemde fiyat uygunluğu olduğu için n70'i satıp 3250 aldım,iyikide almışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

3250'nin ekranı n70'ten daha parlak ve kaliteli tek videoda geçiyor n70,bende hem müzik-hem symbian-hem kalite-hemde fiyat uygunluğu olduğu için n70'i satıp 3250 aldım,iyikide almışım

hayırlı olsun..
  • BENCE TELEFONUN NE KADAR ÇOK KİŞİDE KULLANILDIĞI DEĞİL DE ,KULLANICISININ ONU NASIL KULLANDIĞI ÖNEMLİ!SAĞLAM ÖZELLİKLİ Bİ TEL KULLANIYORSAN HAKKINI VERECEKSİN!
  • *Telefonun Menü Hızını Gösteren Video <sırasıyla; kamera, ana menü, galeri, ana menü>,
    <izlemek için quicktime programı gerektirir>
    http://rapid-share.de/files/19397686/movie_n70.mov.html
  • bende de war
  • bende 7710 var ve herkeste yok malesef...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.