Şimdi Ara

Herkeste var fakat birinde arkadaş ekle butonu yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
27.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tanışmak istediğim bir kız vardı yazın arkadaşlık isteği yollamıştım sanırım o zaman kabul etmedi. Çünkü isteğiniz beklemede değil arkadaş ekle yazıyordu.

Şimdi ikinci ve son kez olarak eklemek istedim.Fakat arkadaş ekle butonu gözükmüyor ona karşı.

Kendi bilgisayarımdan annemin hesabına girdim onda da eklenmiyor? Arkadaşa söyledim onda normal ekle gözüküyor.

Bu neden böyle olabilir arkadaşlar? Beni engellemiş olsa annemin hesabı ne alaka? Düşünceleriniz neler? Eklemek,tanışmak için ne yapabilirim?

Bu arada bu kişi liseden tanıdığım (25 ortak aradaşımız var.)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Facebook'ta Arkadaş Ekle Butonu Olmayan Profillere Arkadaşlık İsteği Gönderme

Bazı Facebook kullanıcılarında, profillerinde "Arkadaş Ekle" butonu görünmeyebilir. Bu durum, kişinin gizlilik ayarlarını değiştirmiş olması veya hesabının sınırlandırılmış olması nedeniyle meydana gelebilir.

"Arkadaş Ekle" butonu olmayan profillere arkadaşlık isteği göndermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Kişinin profiline git.
    • Profil resminin altında yer alan "Mesaj Gönder" butonuna tıkla.
    • Açılan pencerede, "Arkadaş Ol" seçeneğini içeren bir mesaj yaz.
    • Mesajı gönder.

Kişi mesajını kabul ederse, arkadaşlık isteği onaylanacak ve birbirinizi takip edebileceksiniz.

"Arkadaş Ekle" butonu olmayan profillere arkadaşlık isteği gönderirken şu hususlara dikkat etmelisin:

• Kişiyle ortak arkadaşlarınız olup olmadığını kontrol et. Ortak arkadaşlarınız varsa, arkadaşlık isteğin daha yüksek ihtimalle kabul edilecektir.
    • Mesajında kişisel bilgilerini paylaşma.
    • Spam mesajlar göndermekten kaçın.
    • Kişi arkadaşlık isteğini kabul etmezse, ısrarcı olma.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mark Zuckberkg'in Oyunları hep bunlar kardeşim :)
  • mehmetbaransu77 kullanıcısına yanıt
    hocam bi anlatır mısın olay nedir?

bu arada edit: çoğu kişide arkadaş ekle butonu gözükmüyor. sadece bir kkişi gözüküyor dedi
  • tamamiyle o kişinin gizlilik ayarlarına bağlı

haaa birde şöyle birşey daha önce o kisiye arkadaslık istegi göndermis iseniz o reddetmis ise ikinciye arkadaslık isteği atamazsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetbaransu77

tamamiyle o kişinin gizlilik ayarlarına bağlı

haaa birde şöyle birşey daha önce o kisiye arkadaslık istegi göndermis iseniz o reddetmis ise ikinciye arkadaslık isteği atamazsınız..

haydaaaaaaaaaaaa o niye ee ben bir kez daha istek yolluyamıyor muyum hiç bir şekilde ?

ne bileyim belli bir süre sonra falan da mı ekleyemiyorum ?
  • o kişiye siz arkadaslık isteği gönderdiğinizde isteği sil diye bir uyarı butonu var oraya tıklar ve bu kisiden bir daha arkadaslık istekleri almak istemiyorsanız buraya tıklayın diye bir uyarı butonu cıkar ona tıklarsa bir daha arkadaslık gönderemezsiniz yani Nanayko :D

• mehmetbaransu77 kullanıcısına yanıt
    hoaydaaaaaaaaaaaa ulan zuckerberg yaktın beni

ama ben öyle yaptığını sanmıyorum. Bak tam şöyle oldu ben istek yolladım 1-2 gün sonra baktım hala arkadas ekle yazıyordu bende dedim kabul etmedi heralde.

sonra 1 ay sonra falan ilk defa profiline girdim bu sefer arkadas ekle yazmıyor.(herkeste yazmıyor.)

bence beni engelmmedi engellemis olsa ilk basta arkadas ekle yazmaz. (zaten engelleyecek biri değil. liseden arkadasım sadece kabul etmemistir.)

diye düsünüyorum. peki hocam engelleyip engellemediğini nasıl ögrenebilirim bunun yöntemi var mı?
  • Çok sık arkadaş eklemeye çalışıyorsan ve çoğu kabul etmiyorsa, geçici olarak sana özel bir kısıtlama da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    yoo hocam 1 kere atım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

yoo hocam 1 kere atım sadece.

Başkalarına çok gönderiyorsan, ondan da olabilir.

yok hocam sorunda bu zaten anlam veremedim

son 3 aydır arkadaslık gönderdiğim 2 veya 3. kişidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

yok hocam sorunda bu zaten anlam veremedim

son 3 aydır arkadaslık gönderdiğim 2 veya 3. kişidir

Manita güvenlik ayarlarını değiştirmiş ya da seni engellemiş olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.