ya şimdi noolduunu söölicektm ama inanmassınız die yazmadım...az evvel bizim alt kattaki cafee gittim kaşla göz arasında neler yapmışlar benm bunnaradan falan hç haberim yok hatta çok da şaşırdımm bana hakaretler gelince ya inanmadınız bana ama yine de canınız saolsun...saygılar hepinize
tabiki inanmadık
tamam kardeşim canınız saolsun ama bilin ki ben bu vatana ATATÜRK'E hakaret edecek kadar aşşağılık olamam tamam mı...hele ben kendime vatan haini hiç dedirtmem...ama şuanda siz hala benm üstüme geliosunuz zaten kendi içimi yiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: cradleoffilth.cc
az önce yazmış olduum yazılardan dolayı tüm donanımhabercilerden özür diliyorum...biras sert çıkıştım ve düşünmeden konuştum tekrar özür diliyorum tüm dhcilerden beni affedin..
Bu laflar ondan sonra da yok ben yapmadım ayakları..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yokum
quote:
ya şimdi noolduunu söölicektm ama inanmassınız die yazmadım...az evvel bizim alt kattaki cafee gittim kaşla göz arasında neler yapmışlar benm bunnaradan falan hç haberim yok hatta çok da şaşırdımm bana hakaretler gelince ya inanmadınız bana ama yine de canınız saolsun...saygılar hepinize
tabiki inanmadık
tamam kardeşim canınız saolsun ama bilin ki ben bu vatana ATATÜRK'E hakaret edecek kadar aşşağılık olamam tamam mı...hele ben kendime vatan haini hiç dedirtmem...ama şuanda siz hala benm üstüme geliosunuz zaten kendi içimi yiyorum...
Demekki okadar aşşağalıkmışsın
Konu yeterince uzadı zaten
Cehennemden_Cennete, Senin mesajların içerisinde hakaret bulundugu için silindi Diger silinen mesajlar gibi Burda Kime Hakaret Ettiginin önemi yok bu platformda kimseye hakaret etmemelisin
Hepinize iyi forumlar diliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme