Şimdi Ara

herkesten özür diliyorum Modlar bi bakın hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw modlar su 15-20 gün geçen konuları kitleyin gözünüzü sevim ya millet 10 aylık konuları hortlatıp duruo bişi dicem susuorum... yaw herkes birazdaha duyarlı olursa daha iiiyi olur kaç aylık konular en üstte yapmayın gözünüzü sevim ya

bu arada rahatsız olacak arkadaslardan da ayrıca özür diliyorum baktım kimsede ses yok bari ben yazim dedim herkese saygılar

• Hangi konular peki bunlar?

Ona göre bakalım
  • örneğin ''oyun ölmüştür'' başlıklı topic heretic bi bak istersen tarihine
  • quote:

Orjinalden alıntı: <TheBladeMaster>

yaw modlar su 15-20 gün geçen konuları kitleyin gözünüzü sevim ya millet 10 aylık konuları hortlatıp duruo bişi dicem susuorum... yaw herkes birazdaha duyarlı olursa daha iiiyi olur kaç aylık konular en üstte yapmayın gözünüzü sevim ya

bu arada rahatsız olacak arkadaslardan da ayrıca özür diliyorum baktım kimsede ses yok bari ben yazim dedim herkese saygılar

millet nerede post kasacagini sasirdi
    senin icin demiyorum sakın yanlıs anlama .
    görmeye alistigim konular:
    oyun ölmüstür-
    takla attıran makan:))
    sali günleri server kapali mi?
    hikayeler vs vs
    strci intciyi yener muhabbeti:)
    nuker nedir sorusu...
    heretic sen ne yapiyorsun gibi baslıklar aciliyorr

forumu bozdunuz bea gecen sene cok dehset bir forumdu burası

• cok gereksiz mesajlar var o yüzden bize lazım olan yeni mesajlar arkada kaldıgı için okuyamıyoruz
  • Yardımcı olmak bakımından başlıkları sana PM olarak atalım heretic1503.Artık sen değerlendirirsin. Geçen hafta her konuya "haklısın" "sağol" yazan bir kaç kardeşimiz vardı.Şimdi pek yoklar.Hatta bir konu vardı;"osmanlıyı fransızlar hackledi" diye okudum konuyu cevap yazdım tam gönderecekken "ya bu konuyu hatırlıyorum" dedim tarihe baktım ohoo konu geceli ay olmuş.Sildim sonra baktım kim hortlatmış diye. Konuyla ilgili arkadaş yeni abone olmuş cevap yazmış.Var böyle birkaç konu.Yardım talebimiz kabul edilirse yardım ederiz.Başlıkları PM olarak yada istendiği şekilde bildiririz.Cevap bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.