Şimdi Ara

herkez buraya baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bakıyorum da herkes bu ucuz çin malı mp3/4 lerle ilgili kazık yiyor günde en az yürmi kişi sırf firmwaresini bozduğu için veya versiyon yükseltmek isterken cihazı bozduğu için bana geliyor ..............ARKADAŞLAR ANAYIN ARTIK BU ÖLMÜŞ CİHAZLARLA İLGİLİ BIRAKIN KENDİNİZ YAPMAYI ...PROFESYONEL BİR TEKNİK DESTEK KURMAK BİLE TÜRKİYEDE OLANAKSIZ...ARKADAŞLARIM TEKNİK SERVİS KURMAYI DÜŞÜNÜYORLARDI FAKAT BİR FİMWARE ARŞVİ KURAMIYORLAR YANİ BELLİ Bİ FİRMWARE YOK BAKI9YORUM BİÇOK FARKLI CİHAZ VAR AMA FİMWARESİ AYNI YADA AYNI CİHAZ FİMWARESİ DEĞİŞİK ................BEN CİHAZIMI İLK ALIRKEN VERSİYON YÜKSELTEYİM DERKEN ÇOPE GİTTİ... SONUÇTA BÖLE BİŞEY VAR EĞER CİHAZDA Bİ KARIŞIKLIK OLMASAYDI HER TÜRLÜ FİRMWAREYİ KABUL ETMELİYDİ AMA YÜKLEMEDİ BU ÇİN FİMASI NASIL OLUYORDA İSTEDİĞİ CİHAZA İSTEDİĞİ FİMWARE KOYABİLİYOR BEN ANLAMADIM..........ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ LÜTFEN ALMAYIN BU CİHAZDAN ALIRSANIZDA FİMWARESİNİ VERMİYORSA GARANTİLİ DAHİ OLSA ALMAYIN BEN BU FORUMDA SAYISIZ YARDIM YAPTIM ÇOĞU AÇILDI ÇOĞUDA CİHAZ ÇÖPE GİTTİ NEDEN BÖLE Bİ KAYIP YAŞIYALIM Kİ .........................................BENDE Bİ KAMPANYA BAŞLATIYORUM EĞER KALTILIRSANIZ SEVİNİRİM ÇİN MALINA HAYIR KAMPANYASI ...................EN AZINDAN ARKADAŞLARINIZ ALACAKSA BU CİHAZI FİRMWARESİ OLSUN ÇİN MALI OLMASIN ÇOK ÜZÜLÜRSÜNÜZ BENDEN SÖLEMESİ............................................ARKADAŞLARIM........HEPİNİZİ BU FORMA YORUM YAZMANIZI BEKLİYORUM BÖYLECE YERLİ MALINA Bİ NEBZE KATKIMIZ OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• hepsini anladim da, yerli malina nasil bir nebze katkı yapacagiz onu anlamadım..

• quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

hepsini anladim da, yerli malina nasil bir nebze katkı yapacagiz onu anlamadım..

• quote:

hepsini anladim da, yerli malina nasil bir nebze katkı yapacagiz onu anlamadım..

valla ben tahmin etmemiştim bu kelimeyi de açıklayacağımı....istersen bi örnek vereyim sen ben veya başkası bu çin işi sahte ıpod lardan almazsak piyasada bu talebe karşılık verecek yerli bi şirket girecek bölece yerli malına katkıda bulunacaz......YANİ ÜRETECEZ:)
    sen kitlesel hareketten alnamıyorsun galiba .......................neyse arkadaşım BU ÇİN MALINI ALMAYALIM HEPİNİZDEN DESTEK BEKLİYORUM ...........................MSJ LARINIZLA DESTEK LÜTFEN...TEŞEKKURLER

• tamam ben hemen başliyorum bi iki tane mp3player üretmeye...

sadece çin malina karşi olmanı anlarım da, forumdan mp3player üretecek birini bulmak zor...
  • quote:

tamam ben hemen başliyorum bi iki tane mp3player üretmeye...

sadece çin malina karşi olmanı anlarım da, forumdan mp3player üretecek birini bulmak zor...

ya bak dostum sen gene anlamadın ben diyorum ki bu çin malını amayalım sende yanlış anlıyorsun .........sanki biz mi üretelim diyorum...eğer bu cihazlardan almazsak piyasada bu taleb doğacak tabi yerli bi sermayede bu tlebi karşılayacak anıyor musun ..........eğer çok istiyorsan üret.iyi olur ilk alan ben olurum...bide lütfen destek için mesaj yazın eğer desteklemeyecekseniz yazmayınız....biz burda alanların en azından almak isteyen arkadaşlarını uyarmalarını istiyoruz .....haksız mıyım binlerce kişi burda mağdur bu cihazlar yüzünden sen alaya alıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.