Şimdi Ara

Herkez buraya yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar burası logos.bende bi warrior var ben warriorlardan çok ii anlarım ama lvl kasmasını çokta sevmem sıkıldım artık kas kas nereye kadar.ama kasarım yavaş yavaş da olsa 70 e sonrada 80 e doğru.
    bende bitane rogue var 59 bide 61 lvl warrior hangisiyle oynıcama karar veremedim.
    itemleri
    RoGuE==+7shard +7 dw__+8fp set__+1 dual kekuri __+0 reduce ss__armor helmet walky_dd ve spear +7. bu rogue

Warrior==+7 toto +7 ımpacht__+7 rabtor veya +8 glave __+7 shell set__ + 7 ss__görev takıları veya str 9 set

evet arkadaşlar gördüğünüz gibi charlar bunlar itemleri 2 sinden birine yapabiliyorum hangisini olsam die düşünüyorum ?

buff ve aca oldumuda kendimden yüksekleride kesebiliyorum cz de bilmiyorum siz ne dersini?

yorumlarınız için şimdiden saygılar.(lütfen kötü sözler veya başka bişi yazmayın.Öyle düşünüyorsanız bişi yazmayınız.

TŞKler

• warrior u kasıcaksan sakın ola gorev takıları yerinde str 9 set tercih etme derim ben..
  • warrıoru en az 70 yapacaksan onla oyna eğlencesine oynucaksan rogue ile
  • rogueyi bana ver diğerini sen al
  • yorumlarınız için çok teşekkür ederim yok mu başka yorum yazıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzhokeyi

rogueyi bana ver diğerini sen al

Yok bana wer ...
  • Rogue bana daha çok zevk verir ama bilemem .. Minor biliyor musun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fotoğraflarıma yorum bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence warioru kas
  • BENCE ROGUEDE kal kasmak zor hele bundan sora daha zor yada itemlere fln adam al 70 warior fln onla oyna.
  • İİ bir Exp Clana GirebilirSen Warrior Oyna..70 E kas Online oluyorsan
  • varrıoru kasmak istemiyorsan rogue ile ardream yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.