Biz zaten abys e yanlız gitmioz clan olarak desparating abys in 6. katında veya hell abys 2. katında oluyoruz ve katımıza gelen elmoradlara önce PM atıp ateşkes teklif ediyoruz.Adam ya kabul edio yada malumunuz +45 5 tane char hücüma geçip adamı kesioz 1 mage 2 warior 2 assasin adamda zaten 4-5 kere öldükten sonra PM atıp ateşkes teklif ediyor bizde adamın gücüne göre kabul ediyoruz (Burada yanlış anlaşılmasın eğer eziq bi şeyse dokunmuyoruz pelerinli fln ise saldırıya devam ediyoruz...)
Yukarıda karusun cesareti yok fln gibi şeyler söylenmiş.Bu yanlış ayrıca "HumanBigBrother" die bi admin mi GM mi bilmiyorum NOTICE den pianaya gelin kasacam die (ingilizce olarak tabiki) yazılar yazıyordu aynı admin pianada bir yaratık kılığındayım beni bulana 2 goldbar verecem diyordu
Ve yine aynı admin pianada bedavadan trina dağıttı şimdi gelipde GM ler el morad ı tutmuyor demek elde değil
Tabiki admin el marodları tutuyor diezde ne zaman savası kazansak direk dc oluyoruz ama onlar kazanırsa güzel güzel basıyolar bunun gibi birsürü şey...
valla arkadaşlar kusura bakmayın ben böyle adamların birbirine dalmasından bi şey anlamadım gelipte orda senden düşükl adamlara dalıp kesmek ne tat veriyo eğer savşmak istiyosanız cz na gidin herkesin paray ihtiyacı var ve şanslı olan bulur abs bende gidiyorum bi bakıyom adamlar gelip vurmaya başlamışlar bu nedir ya ben ban dalmayana dalmıyom bazılarıda tam kapının önünde durup atıp atıp kaçıyo baktıki ölcek bence orası hiç olmamış madem öyle bişey olcaktı gm lr veya sevrerda ayrı bölge yapmalı beniim fikrim bu öyle olursa daha zevkli olur
arkadaş hangi server daysan onun birinci bölümünden,moradanda tlp ta delos yazan yer sonra dümdüz kapıdan ilerle veya birilerini takip et
İNSANLARI 2NCİ VE 3NCÜ KATLARDA GÖRDÜM MÜ ALAYINI YERE SERİYORUM, NASIL MI???? KOSP SAOLSUN :)) BİR KERESİNDE 2NCİ KATTA ADAM BIRAKMADIM, KAT BOMBOS OLDU Bİ ANDA, HERKEZ 9-10 DEFA ÖLMEKTEN KATA GELEMEZ OLDU... BENİ SADECE 60+ ROGUE ARCHER ÖLDÜREBİLİR, O DA KOSP KULLANIYO OLMASI LAZIM.. ABYSS CYPHER DA SU ANDA 3,5-4 MİLYON ARASI SATILIYOR, YAKINDA 5 MİLYONA FIRLARSA HİÇ ŞAŞMAYIN :)))
ya baba paramız kalmadıgı zaman bızde abyss e hucum edıyoruz mecburen ama 2.we3. katlar el moradların ben orada oldugum zaman elmoradlara dayanamıyorum sureklı onların katları basmakla ugrasıormORC ARKADASLARA DUYURU HERGUN DUZENLI BHIR SEKILDE ELMORADLARIN KATLARI BASILIR))) msn:serhatbener@hotmail.com benımle buradan ıttıfak kurabılırsınız
Hocam çok saol ya
quote:
Orjinalden alıntı: casanowa99
ya baba paramız kalmadıgı zaman bızde abyss e hucum edıyoruz mecburen ama 2.we3. katlar el moradların ben orada oldugum zaman elmoradlara dayanamıyorum sureklı onların katları basmakla ugrasıormORC ARKADASLARA DUYURU HERGUN DUZENLI BHIR SEKILDE ELMORADLARIN KATLARI BASILIR))) msn:serhatbener@hotmail.com benımle buradan ıttıfak kurabılırsınız
valla lan basalım heee.Server xgenon.Valla Mirage larımı da yeni aldım, human avlayak biraz...
eger cypherde oynuyorsan cyhperda elmoradların ustunlugu var beramusta ta orcların ustunlugu var yanı serverden servera değısıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme