Şimdi Ara

Herkez referans hastası olmus?Girin hele bi içeri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sın2018

Korsan Cd satıyorsun diyelim
    adam paranı ödemedi gidip dava açabilirmisin_?
    açamazsın çünkü dava açma hakkın yok.
    buda onun gibi birşey.
    joymaxta char açtığın zaman sözleşmeyi okudum kabul ettim diyorsun ve o sözleşmede şu yazıyor
    her açtığınız char joymaxın malıdır 2. şahıslara satılamaz para karşılığı ticari bir araç olarak kullanamazsınız.
    yani sen para basıyorsunda char joymaxın kimin malını kime satıyorsun.
    Gariptir ama charını çalan hırsız seni mahkemeye verse kazanır, çünkü senin olmayan bir charı satmaya çalışıyorsun.
    korsan satar gibi ceza işlemi başlar.

Ama Türkiye'de bilişim suçlarında çok büyük açıklar var malesef hukuk bu konularda yetersiz kalıyor.
    Bunun için böyle konuları atıp tutmadan önce iyi bir okuyun araştırın.

konuyu acan arkadasa bunu anlatmak istiyordum tam olarak

• Arkadaşlar hala joymaxta takılıp kalmısınız.
    Peki biliyormusunuz joymax anlaşması Türkiye anayasalarında geçiyormu?
    Joymax ile yapılan anlaşma sadece birey ve firmayı ilgilendirir.A ülke yi veytahut B ülkeyi ilgilendirmez.Uluslar arası bir bireysel antlasma olmasına rağmen malesef joymax ben 1000 tane çarda satsam beni dava edemez.Ha niye derseniz uraşamaz gücü yetmez ha niye derseniz?düşünsenize bir çar gold item satış sitelerinde günde kaç milyon ilan veriliyor?
    Beni anlatmak istediğim Sanal ortamdan TL dolandırıcılığının çok hafife alınması.Ama hala siz yok joymaxbelgesi yok moymx belgesinden bahsediyorsunuz.
    Arkadaşlarım Türkiyede iş joymaxa kalmaz direk olarak internet üzerinden para dolandırıcılığına girer bu olay; o yüzden saçmalamaya gerek yok inkarada gerek yok .Joymaxı zaten araya katmaya gerek yok ne firmalar gördük türkiyeye dava açıcak noldu ???
    Türk telekom anayasa kararı ile oyunun potlarını kapatatamazmı?Kapatır??Eeee noldu o sizin anlaşma...
    Malesef sizin düşüncenizdeki insanlar yüzünden Türkiyede internet üzerinden dolandırıcılıklar artmıs durumdadır.Allaha havale edip geçiyorlar.Şu sanal ortamda 50 100 lerle ne kadar zengin olan insanlar var bunlar sizde çok iyi biliyorsunuz.

Ama hala çıkıp diyebiliosunuz REFERANS LA İŞ HALLEDİLİR.REFERANS VERENDE HIRSIZ REFERANS ALANDA HIRSIZ.AAAAA SOYULDUM NOLDU REFERANS(istisnada olsa oluyor malesef)????ALLAHA HAVALE EDİYORUM...
    Aferim size savunduğunuz düşüncenin mantığına bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrostStorm -- 12 Mayıs 2009; 0:43:16 >

• Arkadaşlar sanırım birşey yanlış anlaşılıyor.
    Satışlarda sadece o char ın kullanım hakları satılmakta yani el değiştirmektedir. Yoksa char ilk açıldığında imzalanan şözleşme uyarınca char zaten JOYMAX ın mülkü olarak kalmaya devam etmektedir.
    Dolayısı ile bu açıdan bakıldığında Türk mahkemeleri bu işi sanal dolandırıcılık olarak ele almaktadır.
    Arkadaşların bilgisine sunarım ve iyi oyunlar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.