yok canım ne gerek var sizide şahit yazarız valla ole bişey olursa...
yalançı sahit
acaip bi konu acaip yorumlar güldüm valla.topiği acan arkadas biraz yavas ol istersen.bir ortama girme aşamasında birşeylere yavasca sokulmassan cabuk dıslanırsın.kolay gelsin
valla bu iş böle devam ederse buraya bi kilit atılacak gibi ama bilemiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Forerunner
merhaba arkadaslar sıtede uzuun zamandır dolasıyordum ama yenı aktif olma zamanı buldum
uzatmayacagım bılıyorsunuz ki net uzerındeki sitelerde avatar kullanma guzel bırsey peki neden bunu daha guzel hale getirmeyelim
bu konu altında detaylı bır sekılde acıklayıp istekte bulunan herkeze heryerde kullanabılecegı sekılde avatar yapacagım hareketli hareketsiz her ama her sekılde yazabılırsınız
Tüm istekler cevaplanacaktır
Saygılarımla...
arkadaş eline sağlık... sen onlara bakma...
quote:
Orjinalden alıntı: bage arkadaş eline sağlık... sen onlara bakma...
bizde ona bişey demiyoruzki ya....biz sadece ona yardımcı olmaya çalışıyoduk sonra birden alındı.....hiç alınmaya gerek yok.....böyle şeylere gerek yok koca forum hepimize yeter...
ayrıca Mayakowski sanada katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: erkna
bizde ona bişey demiyoruzki ya....biz sadece ona yardımcı olmaya çalışıyoduk sonra birden alındı.....hiç alınmaya gerek yok.....böyle şeylere gerek yok koca forum hepimize yeter...
ayrıca Mayakowski sanada katılıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme