Şimdi Ara

Herkeze Avatar Kampanyası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: soLaris_sky

bu işin sonu mahkemede bitecek hehe

yok canım ne gerek var
    sizide şahit yazarız valla ole bişey olursa...

• yalançı sahit
  • acaip bi konu acaip yorumlar güldüm valla.topiği acan arkadas biraz yavas ol istersen.bir ortama girme aşamasında birşeylere yavasca sokulmassan cabuk dıslanırsın.kolay gelsin
  • valla bu iş böle devam ederse buraya bi kilit atılacak gibi ama bilemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forerunner

merhaba arkadaslar sıtede uzuun zamandır dolasıyordum ama yenı aktif olma zamanı buldum

uzatmayacagım bılıyorsunuz ki net uzerındeki sitelerde avatar kullanma guzel bırsey peki neden bunu daha guzel hale getirmeyelim

bu konu altında detaylı bır sekılde acıklayıp istekte bulunan herkeze heryerde kullanabılecegı sekılde avatar yapacagım hareketli hareketsiz her ama her sekılde yazabılırsınız

Tüm istekler cevaplanacaktır

Saygılarımla...

arkadaş eline sağlık...
    sen onlara bakma...

• quote:

Orjinalden alıntı: bage
    arkadaş eline sağlık...
    sen onlara bakma...

bizde ona bişey demiyoruzki ya....biz sadece ona yardımcı olmaya çalışıyoduk sonra birden alındı.....hiç alınmaya gerek yok.....böyle şeylere gerek yok koca forum hepimize yeter...

ayrıca Mayakowski sanada katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: erkna

bizde ona bişey demiyoruzki ya....biz sadece ona yardımcı olmaya çalışıyoduk sonra birden alındı.....hiç alınmaya gerek yok.....böyle şeylere gerek yok koca forum hepimize yeter...

ayrıca Mayakowski sanada katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.