YA INANMIYACAKSINIZ AMA SPIRIT FIREDA GM QUEST GELDI CEVABI YAZDIM FORTUNE CASE VERDI VE GENE SB DUSTU
kendi levellerinize yakın levellerde moblar keserseniz mob başına point kazanırsınız ne kadar çok point birazda şansla birleşince o kadar çok gb/sb düşme ihtimali.. o yüzden seri ve kolay kesebileeğiniz yerlerde 1000 point üstü yapmaya çalışın şansınız varsa düşer..düşmese bile baya ginseng alırsınız onlar da iyi para eder...
--lvl 55+ için-- bamboo da kasabilecek kadar sağlamsanız eer düşen itemleri npc ye satarak bile pot parası çıkartabiliyosunuz.. tabii önemli olan lvl diosanız böyle.. eer önce para diosanız maden yavaş bi para kasma yöntemi ama tahminimce hala geçerlidir.. kimse craft yapmak için saatlerini madende geçirmek istemez sanırım.. yinede tüm lvl ler için en ii çözüm ölmeden mob kesmek.. 8-10k hit yaparsanız gb düşer bellimi olur =)) eskiden 2 yöntem daha vardı.. story 1 de verdiği takı setini +2 ye basıp satabilirsiniz yada yine story 1 den elinizde kalan milenium scroll, Twine of Destiny, Twine of Meeting ve Twine of Farewell (tek tek satmakda mümkün alan birileri çıkarsa) itemlerinden yapacağınız box of love denen kutuyu satabilirsiniz (sanırım artık pek değeri kalmadı eskiden oyunu bilmeyenler alırdı)...
sanırım oyuna döndüğümde bende çok sıkıntı çekicem oyun çok deişmiş gibi.. Selim nerelerdesin yardım lazm ezik kaldım =))
ya bende döniyim diyomda tekrar kasmak çok zor geliyo açıkcası...yeni server açılsın artık beh
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme