Şimdi Ara

Hero önerirmisiniz saldırısı iyi olan. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum sana tavsiyem bi süre daha açık olan karakterlerle devam et. Oyunun başındasın, sonradan pişman olma riskin çok fazla. Alacaksan da 450 veya 1350 ip olan şampiyonları dene. Oyun tarzın ve sevdiğin rol yerine oturmaya başladığında onları alırsın. Açıkken bol bol dene işte belli bi karaktere bağlı kalma ki tecrüben artsın, kendini geliştir
  • buz kurt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ww offtank. diger offtanklarda iyi tam sana gore.

• Fiora,Darius.
  • xin, nasus
  • Herşeyin mokunu çıkarıyorsunuz post kasacam,lol bölümünde herkes beni tanıyacak eğe eğe diye.
    Adam gayet sıradan bir soru sormuş şimdi kimseye kandırmayın burda.

Dostum oyunda bütün karakteler bir denge içerisinde.Birinin saldırı hasarı ve canı yüksekken buna karşılık saldırı hızı yavaş olabilir.Mana değerleri az ve ya skill süreleri fazla olabilir.Sen gördüğüme göre ortalama bir karakter arıyorsun.Senin tanımına uyan benim aklıma master yi geldi.W skilli can dolduruyor.Ultisi saldırı hızı ve hareket hızı sağlıyor.Üstelik 450 ip.Karakterlerin güçleriyle fiyatları arasında bağlantı yok.Çıkış tarihlerine göre veriyorlar.Bütün karakterler belli alanlarda iyidir bunu unutma.Arada bazı karakterlerin güçlü özellikleri ve ya eksik kalan özellikleri varsa(diğer karakterlere göre) bunları nerf ve buff lar ile düzeltmeye çalışıyor riot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro.

Herşeyin mokunu çıkarıyorsunuz post kasacam,lol bölümünde herkes beni tanıyacak eğe eğe diye.

Dostum oyunda bütün karakteler bir denge içerisinde.Birinin saldırı hasarı ve canı yüksekken buna karşılık saldırı hızı yavaş olabilir.Mana değerleri az ve ya skill süreleri fazla olabilir.Sen gördüğüme göre ortalama bir karakter arıyorsun.Senin tanımına uyan benim aklıma master yi geldi.W skilli can dolduruyor.Ultisi saldırı hızı ve hareket hızı sağlıyor.Üstelik 450 ip.Karakterlerin güçleriyle fiyatları arasında bağlantı yok.Çıkış tarihlerine göre veriyorlar.Bütün karakterler belli alanlarda iyidir bunu unutma.Arada bazı karakterlerin güçlü özellikleri ve ya eksik kalan özellikleri varsa(diğer karakterlere göre) bunları nerf ve buff lar ile düzeltmeye çalışıyor riot.

Zaten master yi var şu an onu kullanıyorum ama bu gidişle tekrar fiora alıcam galba :D.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro.

Herşeyin mokunu çıkarıyorsunuz post kasacam,lol bölümünde herkes beni tanıyacak eğe eğe diye.

Zaten master yi var şu an onu kullanıyorum ama bu gidişle tekrar fiora alıcam galba :D.

Fiora master yi'nin bi üst versiyonu gibi zaten Fiora güzel şampiyon, bedavayken zevk alarak oynadıysan almalısın yine.Sonuçta oyunu zamanımızı eğlenerek geçirmek için oynuyoruz

• Vayne Varus ikiside iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Şimdi saldırısı iyi kolay kolay ölmeyecek ama özellikle saldırısı iyi bir kayraman arıyorum

Saralım mı burada mı yersin?

Sarın bilgisayar başında yerken iyi oluyor. İnsan gibi hero sorduk senin yaptığına bak.

saldırısı iyi olan malesef kolay ölmek zorunda şampiyonların dengede olması şart

Tryn?

• quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Şimdi saldırısı iyi kolay kolay ölmeyecek ama özellikle saldırısı iyi bir kayraman arıyorum

Saralım mı burada mı yersin?

Sarın bilgisayar başında yerken iyi oluyor. İnsan gibi hero sorduk senin yaptığına bak.

saldırısı iyi olan malesef kolay ölmek zorunda şampiyonların dengede olması şart

Tryn?

ya baaane o şampiyonun ultisi öyle baane istisnalar kaideyi bozmaz baane

• Darius al teq atıyo qnq. Asıl meseleye gelirsek Fiora saldırı gücü olarak çok iyidir 2 maçta iade etmen hata bence. Tryndamere alabilirsin.
  • Dediğin gibi bir champ olarak aklıma tek off tank Xin geldi ulti ile tanky olursun iyi de vurursun black cleaver al belki trinity gerisini tanky dizip top oyna hem kolay ölmezsin hem de çok damage vurursun.
  • quote:

başka önerisi olan birde darius la nasıl oynamalıyım ?

R ye bas yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

R ye bas yeter

O Karthus qnq.

• quote:

quote:

quote:

R ye bas yeter

O Karthus qnq.

• quote:

quote:

quote:

R ye bas yeter

O Karthus qnq.

Sen yanlış piliosun, bi qere darius 5v1 atarqene 12 saniye içinde ultisi pitmeden penta atıyo XDé
  • Magina, Pudge
  • quote:

quote:

quote:

quote:

R ye bas yeter

O Karthus qnq.

Sen yanlış piliosun, bi qere darius 5v1 atarqene 12 saniye içinde ultisi pitmeden penta atıyo XDé

QnQ 4DamLarDa 5+un V4r5A?

Bu, bu.. Bu ne lan bu?

• Fiora ya diss attın basına bela aldın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.