Şimdi Ara

HERO ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
1
Favori
159.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darklord1905

OYUN ÇOK KÖTÜ BAŞLAMADAN BIRAKINİNDİRMEYİN ONUN YERİNE GİDİP WORLD OF WAR CRAFTA PARA VERİP OYNARIM DAHA İYİ AMA WORLD OF WAR CRAFT ÇOK GÜZEL YANİ KÖTÜ AMLAMAYIN

ii o zaman sen git free güzelim oyunlar oynucaana wow a AYDA 30$ ver...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklord1905

OYUN ÇOK KÖTÜ BAŞLAMADAN BIRAKINİNDİRMEYİN ONUN YERİNE GİDİP WORLD OF WAR CRAFTA PARA VERİP OYNARIM DAHA İYİ AMA WORLD OF WAR CRAFT ÇOK GÜZEL YANİ KÖTÜ AMLAMAYIN
    arkadaşım sen beğenmediysen oynama ama dier insanlara da kötü örenek olma

ben Axe'ci warioru'um..
    Pure str gittim aam yeni skiller acaip chi istiyor..

Str:206
    İnt :51

İnt'e stat vermelimiyim,vermeliysem ne kdr..

ayrıca sen çok kötü yamışın haber verim intsiz olmaz bi kereki silahın istediii kadar str git geri kalanların hepsini int e ver bana kalırsa ama tabi ki senin düşüncen vurdummu oturturum tek vuruşta yere sererim diosan devam derim ama skill vurmak istiosan da int gidiceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 19 Ekim 2006; 23:59:41 >

• ayıp ya bu topic hero topici adam gelmiş ropice yani bize hakaret ediooo....

• eline saglk kardesim cok yardimcioldn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rudeboy_26

ayıp ya bu topic hero topici adam gelmiş ropice yani bize hakaret ediooo....
    yiğit kim hakaret edio ben göreedim de kusura bakma???

• bende oynuom 1dan 5kyu yum assasin im
  • bende 1 dan 5 kyu yum blader ım assasin im
  • quote:

beni imzan dikkatimii çekti + basmak için yerler yazmışsın yanlış anlamadıysam yoksa lvl kasmak için gidilmesi gereken yerlermi

kardeş özür foruma çok sonradan girdim.yok yerleri değiştirin dedim çünkü şans biraz daha artıyor(bana göre tabi).altındakilerde hangi lvllerde nerde kasılır onları yzdım.bende 33 üm 50 den sonrasını bedne bilmiom daha tüm haritalara gitme fırsatım olmadı
    bu arada şimdi dragon 8 de spirit spiredeyim varsa isteyen beraber kasabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 22 Ekim 2006; 18:24:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: karaya

quote:

beni imzan dikkatimii çekti + basmak için yerler yazmışsın yanlış anlamadıysam yoksa lvl kasmak için gidilmesi gereken yerlermi

kardeş özür foruma çok sonradan girdim.yok yerleri değiştirin dedim çünkü şans biraz daha artıyor(bana göre tabi).altındakilerde hangi lvllerde nerde kasılır onları yzdım.bende 33 üm 50 den sonrasını bedne bilmiom daha tüm haritalara gitme fırsatım olmadı
    arkadaşım bi de + basmak için sadece dragon castle ve southern de var blacksmith benim bildiiim kadarıyla honam da sadece orda higlands ve wenom swamp ı da yazmışın + basmak için ama oralarda basmak için gerekli blacksmith yok

• ANLATAMADIM GLİBA:D.ben sadece upragdeyle ilgili olarak yerleri değiştirin dedim.o ?-? arası ? da kassın die yazdığım blümlerin upragdeyle alakası yok.yeni başlayanlara yardımcı olmak için hangi lvlde nerde kasabileceklerini yazdım.bildiğim kadarıyla dragon castle,marketplace,southern plains de blacksimith var die biliyorum dier yerlere hiiiiç gitmedim.bilemicem
    UMARIM ANLATBİLMİŞİMDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 23 Ekim 2006; 16:09:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

quote:

quote:

arkadaşım bi de + basmak için sadece dragon castle ve southern de var blacksmith benim bildiiim kadarıyla honam da sadece orda higlands ve wenom swamp ı da yazmışın + basmak için ama oralarda basmak için gerekli blacksmith yok

yok akrdeş o highlands dragon castle fln kasmak için yerler + basmakla alakası yok ole demek istememiş arkadaş highland da şu lvl lerde kasın demiş + basarkende yeleri deiştirin demiş onlar ayrı ayrı şeyler alakası yok

• quote:

ANLATAMADIM GLİBA:D.ben sadece upragdeyle ilgili olarak yerleri değiştirin dedim.o ?-? arası ? da kassın die yazdığım blümlerin upragdeyle alakası yok.yeni başlayanlara yardımcı olmak için hangi lvlde nerde kasabileceklerini yazdım.bildiğim kadarıyla dragon castle,marketplace,southern plains de blacksimith var die biliyorum dier yerlere hiiiiç gitmedim.bilemicem
    UMARIM ANLATBİLMİŞİMDİR
    ok arkadaşım kusura bakma yanlış anlamışım
    yanlış anlaşılmasın BAN bana

• selam arkadaşlar ben donanım habere yeni üye oldum size bişiy sorucam bu hayvanları nasıl evcilleştiriyolar bilen var mı varsa nolur sölesinn
  • hunterlar tame skill ini kullanarak hayvanları evcilleştirirler.
  • Bende Hero hayranıyım. Türkiye forumlarında (ilk defa) Dh de böyle bir topicte biraraya gelmek için üye oldum. Oyunda yeni sayılırım bu 10. günüm.
    Bu süre genellikle oyunu anlamak için harcadım. Günde 10saat civarı onlineım
    Şuan 1 dan 8k artık lwl kasmaya başladım.

Upgrade ile ilgili ve karakter yapılandırmayla ilgi bi metin yazarsanız sevinirim.
    Örneğin ben hem bow hemde sword skillerinin ikisinide açmalımıyım. Yoksa sadece birinimi seçmeliyim. Çünkü skill point olmasına rağmen skill açılmıyo belli lwl istiyor.
  • hadi bakalım millet ben oyunu sizinle buluşturdum bekledim siz lvl kastınız şimdi sıra beni kasmaktaaaa hehe işin şakası bir yanıa

topicte gereksiz msjlar yazmayın

bu oyun kötü oynamayın şunu oynayın gibi türkçeyi katleden insanları küçümseyen msjlarda yazmayın yazacaksanız adam gibi eleştiri yapın

lütfen flood yapmayın bana gelen pmlere elimden geldiğince cevap veriyorum bi soru sormadan öncede lütfen başlangıç rehberiniokuyun bu rehber başlamak için yapıldı gerisi sze kalmış

hepinize kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 27 Ekim 2006; 1:15:17 >
  • Pm e bakarmısın POLEMARCH.. şuan oyundayım ufak tefek sorunlarım var yardımcı olursan sevinirim.
  • arkadaşlar oyun hakkında güzel bilgiler vermişsiniz ellerinize sağlık ama bana genede ilk başlarda adım adım herşeyi anlatmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim ha bide yeni başlayanlarla birlikte kasalım derim hem bir arada oluruz oyun içinde hemde bilgilerimizi paylaşırız msn adresimi veriyim bahadir_erenk@hotmail.com tşkkler.
  • Ya bi allahın kulu yardım etsin kimse cwp vermiyo ya üşeniyor yada kimse bilmiyor.
    SORUM:
    Şimdi 3 stat var..

STR-DEX-INT
    1-Lwl 10 a kadar 15int kastım. Hep dex mi kasmam lazım bundan sonra? Yoksa arada str yede vermelimiyim? Stat dağılımı nasıl olmalı ?
    2-Skillerden sadece bow skillerinimi açmam gerekiyor? Yoksa hem Bow hemde sword skillerinide açmalımıyım..

Cvplar için şimdiden tşkler..
  • şimdi akrdeş bitane konu yapmış bi arkadaş bi ona bak benim düşüncem ikisini birden açma derim çünkü etiştiremessin ikisinede point hemde ilerde saten görceksin bende ikisini istiüdom ama ilerde hiç ikinciye gerek kalmıcak birini kullancaksın birine yüklen onu güçlü yap ama silah skillerinde fln bütün skilleri açtınktan sonra verme derim ben biriktir bence yani ama istiosan bi iki tane ver güçlenir skillin..

sen bow açcaksan sana ben str yi azar azar ver yine hiç olmamazlık olmasın sonra pure dex int ver yani dex silahın istediinden biraz daha fazla olsun inte ver gerisini skill fln çok vurur..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.