HeroTurkiye.Net 06/07/2008 Tarihinden İtibaren Aktif Yayına Başlamıştır. Tüm Hero Online Oyuncularına ve Dostlarımıza Arz Ederiz!!!
Sitemizin Amacı Hero Online Oynayan Oyuncularına Farklı Bir Platformda Tartışma ve Paylaşım İmkanı Sunmaktır. Sitemizde Hiçbir Şekilde İllegal Dosya Yayınlamıyoruz. En İyisi Olan En Güzel olan Legal, Gerçeğe Bir Adım Daha Yakın Paylaşımlarda Bulunuyoruz. Sitemizdeki Konular Hero Online Sitesinden ve Farklı Hero Online Forumlarından Alıntıdır. Kesinlikle Kaynak Belirtilerek Yazılır .
Sitemiz GenelKurmay Klanı Kurucuları Tarafından Hazırlanıp Sizlere Sunulmaktadır. Klanımız Hakkında Görüş Öneri ve Şikayerlerinizide Forumumuz Bünyesinde Yapabilirsiniz.
Tüm Bunların Yanında forumlarımızda Diğer Online Oyunlar ve Güncel Konular ile İlgili Paylaşımlarıda bulabilirsiniz. Lütfen Forumlarımızda Arama Yapmadan Konu açmayınız.
Tüm Dostlarımıza Teşekkür Eder Güzel Paylaşımlar Dileriz :)
Çok Güzel olmuş bende Turkiye sunucusundayım. 1 dan 8 kyu oldum.daha önce 1 dan 5 kyu kastım ama hekimliği seçtim yanlışlıkla çıkamadığım için yeni karakterkle kastim. Kısa zamanda yükselicez inşallah.Site Hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme