Şimdi Ara

HERO V6888 pandawill 89 dolar. play store sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: burak__06

2000 mah de.pc telefonu hic gormediki hic bi ibare yok mtk65xx cikmadi.cvm yuklemem icin.

Driver kurdunmu PC'ye?
  • stentli S kullanıcısına yanıt
    telefonun micro usb girişinde sorun varmış şarjda olmuyor :) ucuz etin yahnisi yenmezdi ben bunu bilirdimde neyse bu seferlik böyle oldu diyelim.aksam telefoncuya göstereceğim dur bakalım ne diyecek.
  • Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentli -- 3 Temmuz 2013; 23:05:16 >
  • Herkezin telefonu gümrükten nasıl sorunsuz geçiyor?
  • Arkadaşlar şarj soketini değiştirdik ama telefon şark olmuyor bi fikri olan varmı? eğer yapılmazsa aksesuar olarak satacağım herşeyi sağlam 1 gün bile kullanılmadı şarj olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinamarkt -- 10 Temmuz 2013; 19:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

Arkadaşlar şarj soketini değiştirdik ama telefon şark olmuyor bi fikri olan varmı? eğer yapılmazsa aksesuar olarak satacağım herşeyi sağlam 1 gün bile kullanılmadı şarj olmuyor.

Geçmiş olsun. Sizinki tam talihsizlik olmuş, benim telefon gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor. Ekranın IPS çıkmaması dışında performansı Jiayu G3'le rahatlıkla kapışacak düzeyde.
    Umarım tamire vermeden önce başka bir usb kablo ile denemişsinizdir şarj olayını. Belli ki telefoncu şarj soketi arızalı diye sallamış kafadan. Sürücülerinizde filan sorun yoksa fabrika ayarlarını kurcalamak dışında pek bir seçenek kalmıyor. *#*#3646633#*#*
    bu bölümde USB ayarları ile (usb açma-kapama vs) ilgili bir bölüm olması gerekli, cepnoloji sitesinde daha ayrıntılı bilgi olacak, oraya bir bakın diyeceğim.

• aliexpresste en uygun 91 dolara var. gümrükte sıkıntı çıkarırsa paybaldan parasını geri iade alma şansım varmıdır.
  • bu forumu okuduktan sonra yardım edeceğinizi düşünerek aliexpressten indirimli kılıf dahil 90 dolara sipariş verdim. Eğer gümrükte takılmazsa 15-20 güne elimde olur. Şimdiden sabırsızlanıyorum. Benim bildiğim aliexpress sistemi üzerinde paypal çalışmıyor. Eğer siz satıcıya direk gönderirseniz sorun yaşayabilirsiniz. Bence aliexpresste en güvenli alışveriş yine de kredi kartı ya da sanal kart çünkü herhangi bir sebeple sipariş iptal olursa paranız geç de olsa kredi kartınıza dönüyor. Birkaç defa başıma geldi oradan biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.