Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
39.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle msj ıma dönüş yaptığın için teşekkür ederim

Oyunda çözdüklerimi yazıp, çözemediğim hiçbirşeyi yazmamışsın 7. seviye yaratıklar kaleden upgrade almıyor. Hero üzerinde 1 turn kalınca otomatikmen 3. upgrade yi alıyor.(belkide bendeki WOG ayarlarındandır yada sende bunu kastetmiştin) Mesela :

- Mithril karşılığından muazzam şeyler elde edebiliyosun ( kale içi üretim arttırımı, son seviye capitol binasından sonra bile upgrade yapılabilmesi, mevcut askerine extradan özellikler katma [double vuruş, speed,attack,deffance arttırımı, alan vuruşu vs.]) bunun gibi çözemediğim bazı özellikler var.

- Ele geçirilen kale nasıl yıkılıp, nasıl kendi binanı kurabiliyosun? gibi gibi gibi...

Kaiji ID' li arkadaş güzel bilgi paylaşımında bulunmuş (WOG Options ayarları gibi, tecrübesi gibi). Seninde aktarabileceğin detaylı bilgileri öğrenmek isterim.

Ayrıca daha hızlı bilgi paylaşımı için MSN Massener gibi yerlerden iletişim kurabilir miyiz ? Daha önemlisi online olarak bu oyunu oynaya bilir miyiz?
  • Şu an Heroes 3 ve ek paketleri $2,50 gog.com da. Hatta ilk iki oyunda indirimde aynı fiyattan isteyen olursa. Her türlü düzgün çalışan versiyonları arıyorsanız kaçırmayın derim.

http://www.gog.com/game/heroes_of_might_and_magic_3_complete_edition
  • Bence de almak lazım hatta şimdi satın alayım işler durgunken

HoMaM 3'ün verdiği zevk 90 yaşıma gelsem de eskimeyecektir. Sırf müzikleri için oyunu açık bırakır ne yapıyorsam onu yapardım ah ahh.. Hele o HOT SEAT yok mudur ovvv tadından yenmez bea !
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Şu an Heroes 3 ve ek paketleri $2,50 gog.com da. Hatta ilk iki oyunda indirimde aynı fiyattan isteyen olursa. Her türlü düzgün çalışan versiyonları arıyorsanız kaçırmayın derim.

http://www.gog.com/game/heroes_of_might_and_magic_3_complete_edition

10 dolar gösteriyor?
  • döküntü D kullanıcısına yanıt
    Geç kaldınız, 2 gün sürdü sadece o indirim.
  • quote:

Geç kaldınız, 2 gün sürdü sadece o indirim.

Üzüldüm.
  • Beyler, türkçe yamayı upload ettim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_90932593/f_//tm.htm#90932593
    Bu konudan yamaya ulaşabilirsiniz.
    İyi homamlar.
  • 10 sene önce abim ile kanepeyi pc nin başına çekip hot seatte ne kapışırdık. Sonra günlerden bir gün ben buna hazırlık yaptırmadan saldırmıştım sinirden orjinal cd yi kırıp atmıştı. Sonra netten bulup arşivin baş köşesine ekledim. Sene 2014 hala daha siz gibi açıp oynayanlardanım. Yalnız windows 7 de oynarken bazen çökme yaşanıyor. Bunun hiç olmamasını nasıl sağlarım bilgisi olan var mı?
  • @Gökhan Yaman: Bende de çöküyor, araştırmadım çünkü 1-2 saat aralığında çöktüğü için çöktüğünde ara vermem gerektiği hissine kapılıyorum genelde de
  • Çökme sorunu yaşayanlar varsa yazacaklarımı deneyebilirler. Heroes 3 ü açın, sonra oyunu alta atın görev yöneticisini açın, işlemler sekmesinden heroes3.exe veya h3wog.exe yada hangisiyse, oyununuzun exe dosyasını bulup sağ tıklatın, benzeşmeyi ayarla seçeneğine girip sadece Cpu 0 ı işaretlerseniz çökme sorunu yaşamadan keyfiniz bozulmadan oynayabilirsiniz. Yabancı forumların altını üstüne getirdim buldum. İyi oyunlar.
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    edit: hiç gereksiz bir para tuzağı, ek paketlerin hiç birisi yok en basidinden ve şu an ki makinelerde bile orada resmettikleri gibi pikseller halinde gözükmüyor oyun.

Her türlü HD HOMM3 arzularınızı tatmin etmek için bu siteyi tavsiye ederim. (ne biçim cümle oldu )

https://sites.google.com/site/heroes3hd/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 10 Aralık 2014; 14:02:35 >
  • Tablette cok zevkli olacak kanımca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xanty kullanıcısına yanıt
    Sosyal hayat sınırdaydı zaten bir kesmin, artık hiç haber alamayacağız onlardan :)
  • HD'yi kullanıyordum en son, lakin sitede böyle belirtilmiş ?!

"HoMM 3 HD is NOT COMPATIBLE with Restoration of Erathia, Armageddons Blade, Heroes Chronicles."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 10 Aralık 2014; 15:44:17 >
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Teker teker olan versiyonlardan bahsediyor o, "Complete" olarak varsa işe yarıyor.
  • quote:

edit: hiç gereksiz bir para tuzağı, ek paketlerin hiç birisi yok en basidinden ve şu an ki makinelerde bile orada resmettikleri gibi pikseller halinde gözükmüyor oyun.

Her türlü HD HOMM3 arzularınızı tatmin etmek için bu siteyi tavsiye ederim. (ne biçim cümle oldu )

https://sites.google.com/site/heroes3hd/

bence online oynamak için bile alınır HD sürümü ancak RoE okuyunca şaşırdım uzun yıllar Heroes 3 oynamama rağmen hiç RoE sürümüne denk gelmedim ya shadow of death ya da Armageddon Blade oynamıştım RoEde neler eksik acaba ?
  • Restoration of Erathia oyunun ilk çıkan versiyonu, ek paketsiz hali, "vanilla" diyorlar genelde o duruma.
  • Merhabalar

Eski bir Heroes 2-3 sever olarak geçen gün coşup 1-2-3-4-5 comlete edition aldım
    Win 8 var
    4-5 bir kez kurduktan sonra DVD istemedende oynanıyor fakat
    1 kuramadım
    2 kurdum fakat DVD çıkardığımda takın diyor takıncada Mouse ikonu değişip uzun süre siyah ekranda kalıyor PC komple kapatmak zorunda kalıyorum
    3 ise kılıç saplı dünya geliyor ondan sonra mouse ikonu dahil görünmeyip siyah ekrana atıyor.

Oyunu geri götürüp vereceğim çalışmıyor diye fakat oynamak ta istiyorum . GOG diye sitede var demiş arkadaşlar onlara bakacağım ama orjinal DVD den oynamak daha iyi olur diye düşünüyorum

Sağ tuş özellikler Uyumluluk modunda Win 95 ten Win 7 ye kadar var fakat tek tek hepsini denedim tutturamadım

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vobuz -- 11 Aralık 2014; 13:53:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.