Şimdi Ara

Heroes of storm alpha davet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Blizzardin 7-8 senelik oyuncusuyum. Wow olsun starcarft olsun diablo olsun beta invite hiç gelmedi. Bugun maile bakdım, hos'un alpha invite i gelmiş. Şaşırdım ve heyacanlandım. Lakin tatildeyim bir hafta bakmaya fırsatım olmicak. Benim gibi şanşlı üyeler var mı ? Bakdığımda buraya video koycam. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var olma mi:D 2 hafta once geldi. Ama acayip buglu bir oyun.. Ozellikle Mac'te oynuyorum ben Iki de bir cokup duruyor. Ama guzel oyun..:) O degilde gordugum kadariyla alphada 250dolar verip tum herolari aktif eden oyuncular var... Sasiriyorum.. bu avrupa harbi bizden coooook zengin:D
  • Bana da şimdiye kadarki tüm oyunlarda beta invite gelmişti, bu oyunu oldukça merak ediyorum ama bu nedense gelmedi bir türlü...
  • Şimdi kontrol ettim gelmemiş bana da. Merak ediyordum açıkçası oyunu.
  • bende 3-4 aydır var, oyunu hiç beğenmedim :( umarım geliştirirler...
  • En çok oynamak istediğim oyun bu. Diablodan sonra MOBA'ya sarmış biri olarak LOL'ün artık düşüşte olduğunu söyleyebilirim. Şu oyunu denemek istiyorum ama bir davet gelmedi. Maile mi geliyor davet?

•  Heroes of storm alpha davet

Şöyle bir şey geldi bana. Seçildiğimi söylüyor fakat kod gelmedi. Verdiği linkten Blizzard clientini indirdim ama HoS'u indiremiyorum Updating sıfırda.

Blizzard'ın sitesinden "Activate a Game Key" de diyemiyorum çünkü key yok
  • daha çok zamanı var bu oyunun
  • Yok mu bilen anlayan can dostu bi kardeşimiz?
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    Dostum battle.net uygulamasini indir. Giris yap. "Games" kisminda oyunun kendisi cikar. Direk oradan indirip oyuna giriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Dostum battle.net uygulamasini indir. Giris yap. "Games" kisminda oyunun kendisi cikar. Direk oradan indirip oyuna giriyorsun

İşte problem orda inmiyor Updating diyor sürekli %0. Daha önce WoW ve Hearthstone indirdim biliyorum indirmeyi ama olmuyor bu nedense
  • Diablo karakterleriyle HotS oynamak çok keyifli gerçekten :)
    Hele Diablo, Tyrael, Azmodon yönetebilmek çok keyfili, zaten onlarla oynayabilmenin başka şansı yok)
  • Merhaba, bana da davetiye gelmişti girdim biraz baktım; sadece Demon Hunter'la oynanabiliyordu, diğer karakterler ve ekstralar alfa versiyonda bile parayla alınabilir şekildeydi, paragöz Blizzard işleri; sözün özüyse pek beğenmedim veya anlayamadım ne olup bittiğini.
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Her hafta belli herolar free yani ücretsiz oluyor hocam, onlarla oyunlara girebiliyorsunuz. Ayrıca para yerine oyunda gold biriktirip gold ile de hero alabiliyorsunuz. Ama gold biriktirmek biraz zathmetli, çok oynamak gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

İşte problem orda inmiyor Updating diyor sürekli %0. Daha önce WoW ve Hearthstone indirdim biliyorum indirmeyi ama olmuyor bu nedense

Dns var mı? Varsa onu sıfırlayıp deneyebilir misin? Bir de battle.net programında game settings kisminda, eger heroes of storm kisminda reset setting filan varsa onu resetleyip tekrar deneyebilir misin?

• HotS a oynanabilir Hero olarak Deckard Cain eklenecekmiş, bakalım nasıl olacak merak ettim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.