Şimdi Ara

Heroes of the Storm [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.741
Cevap
29
Favori
125.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz gene bayağı hero acmışsınız,ben sadece sevdigim 3 hero açabildim, shoptan heroları ve skinleri denemek tek elle tutulur yeri diyebilirim bu konuda en azından fikir sahibi oluyorsunuz bütün herolar için.Blizz şirket politikası icabı money talks diyor ama o fiyatlar pahalı diyemiyorum bence komik,betadan cıktıktan sonra ayar çekilecektir diye kendimi avutuyorum günlük görevler toplamda 3 adet birikiyor sanki 7 olsa daha iyi olurdu.
    Bu arada oyunda herolar için laught felan varmı, cok tuslara bastım göremedim.Birde karakterler arası etkileşim de çok beğendim(birbirlerine laf atmaları,tebrik etmeleri vs)
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sirf hero league'e girebilmek icin actimm herolari. Oraninda simdilik pek bir albenisi yok, ama gercekten rankiniz yukseldikce iyi oyunculara denk geliyorsunuz.
    Bana katilirmisiniz bilmiyorm, herolarin 10.leveldeki master skinleri, parayla alinanlara gore cok kotu :)
    Umarim betadan cikinca 1euro ya skinler goruruz yoksa alinacak fiyatlar degil onlar...
    Aynen biriken gorevler 3le kisitlanmasi pek iyi olmamis, en az 5,6 tane birikmeliydi :)
    Hocam laught lar vardi sanirim, bir kac kez yanlislikla yaptim diye hatirliyorum. Ama yanlisim olabilir. Suan is yerindeyim. Eve gdince bende merak ettim bakacagim :)
    Off hocam o ses efekleri muzikler herolarin konusmasi harika olmus. Ozellikle illidan kill alinca yada saldiriyi savurunca falan :)
    You are not prepared...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Bulunca söylerseniz sevinirim, zira olabilecek bütün (kendimce) ihtimalleri denedim :)
  • siz hiç bunlara takılmadan betanın kefini cıkarın blizzard en iyisini düsünüp yapar ben güveniyorum galiba sc2 ekibi bu oyunu yapıyor ki sc2 deki basarılarını görüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnruzl -- 16 Şubat 2015; 16:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

Bulunca söylerseniz sevinirim, zira olabilecek bütün (kendimce) ihtimalleri denedim :)

Aksam bakacagim bulursam burdan haber veririm hocam:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cnruzl

siz hiç bunlara takılmadan betanın kefini cıkarın blizzard en iyisini düsünüp yapar ben güveniyorum galiba sc2 ekibi bu oyunu yapıyor ki sc2 deki basarılarını görüyoruz

Evet hocam sc2 ekibi yapiyor oyunu. 100 kisilik bir ekipmis. En iyisini yapacaklarindn da hic bir suphemiz yok hocam. Blizzard kendi kulvarinda yarisiyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 16 Şubat 2015; 17:14:21 >
  • 2005-2006 dan beri dota oynuyordum hatta öncesinden warcraft 3 koridorla başlamıştım. sonra bi ara HoN en son 3-4 ay öncede LoL e sardım. beta key gelince nasılmış diye deneyim dedim ve HOS a hayran kaldım.
    3-4 gündür vakit buldukça oynuyorum ve kesinlikle oyunun dinamikleri çok iyi. ama takım oyunu olmadan bir anlamı olmuyor.
    2 gün önce dota2 atayım dedim gloom festivali nasılmış diye, hayatımdaki sayılı dc yi attım oyunun sıkılığından HoS dan sonra...
    şu an battletag imi hatirlamıyorum ama burdan sizlerle takım olarak oynamayı çok isterim
    ilk aldığım hero sonya oldu, ilk başta hatamı ettim derken alıştıkça güzelleşiyor. 2-3 kişinin arasına girip canlı çıkabilen tek hero sanırım oyunda
  • Wannabe W kullanıcısına yanıt
    quote:

2-3 kişinin arasına girip canlı çıkabilen tek hero sanırım oyunda
    Stun veya başka bi disable effect atan adam yokmuş demek ki karşında
  • Sonya çok severek oynadığım hero dur gerçekten oynaması zevkli ve bir okadar da skilleri güzel bir ablamızdır kendileri fakat ilk seviyelerde biraz kırılgan heleki karşınıza li'li geldiği zaman 1v1 de alamıyorsun miss skili yüzünden ama seviye 20 ye ulaştıgımız da karşı takımda da stun skili olan bir hero yok ise arkanızda da bir healler var ise canınız %70 den aşağıya zor iniyor döne biçe adamları kesmesi de ayrı bir zevk zaten oynamayan arkadaşlara tavsiye ederim zevkli ve çekici bir abladır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

quote:

sanırım Y tusuna basılı tutuyorsunuz ve istediğiniz hareketi seçiyorsunuz. Gülme, teşekkür, hoşçakal vs.

Bende Nova'yı alana kadar Valla ile kastım şimdi Nova ile oynuyorum. Eğer takım oyunu oynanırsa (ki bu oyun sadece takım oyunu ile oynanır) tam bir sat komandosu şekline olaya dahil olabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 17 Şubat 2015; 13:36:31 >
  • Lunar Festivaline özel Amerika serverlarında %25 XP Boost var. 18-24 Şubat arası.

Heroes of the Storm [ANA KONU]

23 Ocak ile 3 Mart arasında 10 maç yapan (custom games hariç) kişilere ise özel bir lunar portresi verilecekmiş. Bu sanırım tüm serverlar için geçerli. Bilgi verilmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Lunar Festivaline özel Amerika serverlarında %25 XP Boost var. 18-24 Şubat arası.

23 Ocak ile 3 Mart arasında 10 maç yapan (custom games hariç) kişilere ise özel bir lunar portresi verilecekmiş. Bu sanırım tüm serverlar için geçerli. Bilgi verilmemiş.

ctesi pazar 10 dan fazla maç atmışımdır gelen giden bir şey yok

• bu portrait geleli cok oldu ama hattaexp boost bile geldi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnruzl -- 17 Şubat 2015; 17:02:56 >
  • matsu#2271 ekleyin oynıyalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

quote:

quote:

sanırım Y tusuna basılı tutuyorsunuz ve istediğiniz hareketi seçiyorsunuz. Gülme, teşekkür, hoşçakal vs.

Bende Nova'yı alana kadar Valla ile kastım şimdi Nova ile oynuyorum. Eğer takım oyunu oynanırsa (ki bu oyun sadece takım oyunu ile oynanır) tam bir sat komandosu şekline olaya dahil olabilirsiniz :)

Evet hocam sanirim oyle bir sey vardi, yanlislikla bir kac kez yapmistim. 2gundur oynayamiyorum bakamdim bi$

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam sanirim oyle bir sey vardi, yanlislikla bir kac kez yapmistim. 2gundur oynayamiyorum bakamdim bi$

Y tuşuna basınca konuşmalar falan geliyordu, lakin bu bir süreliğine kaldırıldı. Nedenini tam bilmiyorum

• arkadslar dun aksamdan beri blizzard launcherdan oyunu indiremedim hiz sorunum vs yok.50 m bit ama halen acilmadi play butonu..sorun nedir cozumu var mi acaba ? habire birsey indirmeye calisiyor..su an da serverdan indirelemiyor gibi seyler cikti..
  • Y tuşu değil sanırım yada ben becerememişte olabilirim
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    yok hocam tuş kalkmış sanırım son güncellemede. dün gece bende denedim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

quote:

quote:

quote:

quote:

Y tuşuna basınca konuşmalar falan geliyordu, lakin bu bir süreliğine kaldırıldı. Nedenini tam bilmiyorum

Aynen hocam. Bir sureligine kaldirmislar. Yeniliklerle geri gelecektir

Yeni hero'dan daha cok yeni haritalari bekliyorum. 2 harita yolda bakalim ne zaman yayinlayacaklar, TGC fuarinda gostereceklerdir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 18 Şubat 2015; 14:08:43 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.