Şimdi Ara

HEROES OF THESSALONİCA ( YENİ OYUN) +++++ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

quote:

Orijinalden alıntı: hkan

Neyse konuyu dağıtmadan Oyunu denemeyen Arkadaslar Hiç bulaşmasınlar bile. Klasik mmorpg lerden cok cok zayıf bir oyun. Zaman bile geçirebilecek türden bir oyun degil. Beta deseniz bile oyunun sistem tabanı belli adamlar onu tamamen değiştiremezler. Zaman kaybı.

ya sizin soyunuz ne zamn tükenicek çok merak ediyorum.

Saygısızlık yapma adamın canını sıkma. Oyun hakkında Yorum yaparken senden mi izin alcaz ? Sana mı sorcam oyunun nasıl oldugunu. ? Sana göre mi yazıp çizecem bu forumda ? kimsin sen ya ? 6 sene once ne güzeldi su forum. sizin gibi gereksiz boş insanlar yoktu. Ben genelde Foruma login olmadan bakarım. Yorumda yazmam konuda acmam. bunuda yazmazdımda neyse. cocuk parkına cevırdınız burayı.

• varol bi ara yoktun ne güzel sessiz sakindi buralar biliyon mu
  • Doğru dedin bunun gibi 3 kisi prius obt olunca baslar bunlardan sora 10 12 kisi daha başlar oyun mt2 ye dnr abi 1 k versene abii
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

gw'ni ilk versionuna trial olark baktım ve iğrenç ötesi :D nese bu benim düşüncem bunun downloadı bitti kuruyorum şimdi beğenirsem bundayım ama aklım hala prius online'de yaw :D

yazık...
  • Yükledim, girdim, gördüm, sildim :D Görüntü olarak sinir bozucu geldi... Argo onlineyi bende tavsiye ederim.
  • bende indiriyorum şamar oğlanına döndük zaten
  • gereksiz yorum yapanlar size sesleniyorum. begenirseniz gelirsiniz, begenmiyorsanız gelmezsiniz. bu ne ya! herkesin fikri kendine. öve öve bitiremediklerinizi de ben begenmedim. herkesin oyundan bekledikleri, oyun zevki farklıdır. zahmet olmazsa araştırın, işinize geliyorsa oynayın. panayır yerine döndü burası iyice.

ve lütfen seviyenizi koruyun.
  • Ben hayatımda bu kadar görev karışıklığı görmedim doğrusu ne keseceğim ne yapacağım bile belli değil bazen görevi yaptım hangi npcye vereceğimi yazmıyor bile cb olduğundan sonraları düzeltilir diye düşünüyorum ayrıca skiller rogue oynadım 22 lwl de 3 tane skill var 2 tanesinin dolum süresi 40 sn ve 120 sn bir skill e kasıyorum desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 21 Mayıs 2011; 12:03:44 >
  • Oha CAVIA ilk defa bir oyun beğen medi? :S

Beyler bu oyunu oynadim. Acayip tutulur. Herkese Şiddetle Tavsiye Ediyorum. Bir bu birde Metin2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 21 Mayıs 2011; 12:37:33 >
  • sorma o kadar yokluk var yani mario online olsa onu bile beğenmeye çalışıp oynarım yani
    Yeni oyuna başlayınca hoşuma gidiyor ama bakıyorum kopyadan ibaret = shift + delete
  • Sadece oyunun videosunu izledim Shadow u görünce üyelik aldım indiriyorum bu shadow un oyunda olması oynamama için yeter istediğim shadow bu oyunda
  • karekter ekranında karekteri secip isim yazıyoru ama" create charecter failed" hatası alıyorum. bilen yrd.olabilirmi
  • Oyun grafik olarak kötü sayılmaz ama iyide sayılmaz.Skill efektleri 1 tane skill için gayet güzeldi.Oynanış rahat.Fakat oyun özenilmeden yapılmış.Oyun biraz daha özenilerek yapılsa en iyi f2p mmorpg oyunlardan biri olabilirmiş.
    Beğenen elbette olacaktır bende 2 dakika oynayıp çıktım denemeyi düşünüyorum fakat fazla birşey beklemeyin.Karakterler vs herşey sıradan olmuş.
    Oyuna başlayınca görev aldığınız npc den görevi alın.Sizi baştan aşağı zırhla donatacak , elinize silah verecektir.İlk levelde sanki son leveldeymiş gibi zırh ve silahla donatılıyorsunuz.
    Oyun bence oynamaya değer.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.