Şimdi Ara

Heroyu Kasmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Egeadam

saol guven denk gelirsek takılırız bnde 15 lvl oldum ztn kasa kasa.ama oyunu bilmiyorum daha sadece ot gibi kastım :) quest muest ypamdım itemlerı upgrede nasıl edioz pet met daha ogrencez.

merak etme arkadaşım oyun çok basit üstteki rehberi bi okusaydın oynayarak öğrenmene gerek kalmazdı
  • polemark senin rehbere bi msj yazdim ama anlasilan kimse okumamis neyse abi bi yerde toplanalim birlikte takilalim ben l2 de oynadım wow da oynadim ko da silk road da hep yardimlastim oyun muhabbeti ile daha da guzellesiyo bunu en iyi bilenlerden biriyim ve polemarc bunun ne kadar dogru oldugunu sende biliyosun dedigim gibi bi server da bulusalim
  • Arkadslar bir iki sorum olcak silahların + ları nasıl kaca kadar war ve belli ciktiklları bi yer warmı mesela +3 e kadar dragon caste gerisi baska yerde falan gibi yoksa her yerden her item cıkabiliomu yada ozel bir yaratıgı warmı ?

Birde 2 kitap okuudum bow ve sword icin skil pointlerimide ikisinede 3 er tane verdim birde en asada bir kitap war pasif olan onada 3 tane werdim geri kalan skil pointimi veremiyorum neden ?
  • ya bak sen hala hıghtland ı bulamadığısan haritanın orda + işareti var ona tıkla harita buyür işinlanma yerine gider sin sonra
  • yok cnm higlandi bulalı ock oldu artik orasida yettmio :) 15 lvl olduk.ama yukardaki soruların cewaplarını merak ediyorum
  • bütün + ları castle den basacaksın....venom die bi yerde kasmayı dene ama suna dikkat et sana % 1 exp veren yaratıklarla kapış onun içinde gerekli pointini ver yane ben swordcuyum int e hiç basmıycam deme ben mage yim str ye basmıycam deme pointlerini exp e göre ayarla o zaman lvl atlaman daha kolay oluyo...
  • aynı dert bendede var ilk once oyundaki turk ark lardan durup dururken ana avrat küfürleri cok iğrenc konusma agızlarıyla nasibimi aldım ve o andan ıtıbaren ( dun ) den ıtıbarenden kımseden yrd almamaya karar verdim 1 dan 6 kyu oldum evımde adsl var 10 saat baglanırım elbet 3 haftada 50 lvl gecerim sadece bir kaç kişiye sinir oldum oyundaki yuksek lvl larla konusmak keyfli bazen oyunu bırakıp ülkelerimizden bahsediyoruz... Ama 20 LVL bir turk gördün mü tanıyorsun merhaba dediğinde cok işim var git basımdan yada ne war lan seklinde cvp vermesinden anlayabiliyorsunnn... Ne Kadar Misafir perver bir ülkenin insanı oldugumuzu üzüldüğüm tek konu Genc Arkdaslarımızın Atesi İnsanlarla Bu Oyunu Oynarken Aynı Zamanda da Bir TÜRK ün Nasıl Bir Kültüre de Sahip oldugudur... Herkese İyi Eğlenceler
  • arkadaşalr bende 16 lvl oldum benle takılacak varmı birlikte kasak 20+ olsa ii olur yani o kasar beni fln herkesle ark olabilirim yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykihl

aynı dert bendede var ilk once oyundaki turk ark lardan durup dururken ana avrat küfürleri cok iğrenc konusma agızlarıyla nasibimi aldım ve o andan ıtıbaren ( dun ) den ıtıbarenden kımseden yrd almamaya karar verdim 1 dan 6 kyu oldum evımde adsl var 10 saat baglanırım elbet 3 haftada 50 lvl gecerim sadece bir kaç kişiye sinir oldum oyundaki yuksek lvl larla konusmak keyfli bazen oyunu bırakıp ülkelerimizden bahsediyoruz... Ama 20 LVL bir turk gördün mü tanıyorsun merhaba dediğinde cok işim var git basımdan yada ne war lan seklinde cvp vermesinden anlayabiliyorsunnn... Ne Kadar Misafir perver bir ülkenin insanı oldugumuzu üzüldüğüm tek konu Genc Arkdaslarımızın Atesi İnsanlarla Bu Oyunu Oynarken Aynı Zamanda da Bir TÜRK ün Nasıl Bir Kültüre de Sahip oldugudur... Herkese İyi Eğlenceler

Kendisini bilmez ler BİZ den değildir.Bizim kültürümüz onlara mıkaldı ki ? ... Senin dediklerine benimde çok kızmama rağmen ,hiç bir zaman ,bu kişiler bizim kültürümüzü yada gelenek-görenek ve dinimizi temsil etmediklerini bildiğim için,bunu tüm Türk lere yüklemem.Senin de böyle düşünmeni ve hata yapanları uyararak kendilerine gelmelerini sağlamaya çalışmanı öneririm.En azından denemekgerekir bir büyük olarak...
    Saygılar ,sevgiler

Heroyu Kasmak

• keske Laftan Anlasalar Artık oyun icinde Ana Avrat Düz gidenleri Gm e ing ceye Cevirip Yollamayı Düsünüyorum ... yeter Benı 3 gunde oyundan soguttu bu elemanlar.... Coluk Cocuk Dolmus 15 yasında 14 yasında cocuklar var...

Bu arada Jowanni Kardesıme Tşk Etmek Isterım Dun Gece Bana Oyunda İlerlemem için Epey Bi Yrd Oldu 19 Lvl Oldum Şimdi Kasmaya Devam Edecem

AngelTr isteyen Frend Yapabilir..... Herkese kolay gelsin .... Aztek Oyunda Görüşelim Kardesim Saol
  • quote:

keske Laftan Anlasalar Artık oyun icinde Ana Avrat Düz gidenleri Gm e ing ceye Cevirip Yollamayı Düsünüyorum ... yeter Benı 3 gunde oyundan soguttu bu elemanlar.... Coluk Cocuk Dolmus 15 yasında 14 yasında cocuklar var...

Bu arada Jowanni Kardesıme Tşk Etmek Isterım Dun Gece Bana Oyunda İlerlemem için Epey Bi Yrd Oldu 19 Lvl Oldum Şimdi Kasmaya Devam Edecem

AngelTr isteyen Frend Yapabilir..... Herkese kolay gelsin .... Aztek Oyunda Görüşelim Kardesim Saol

Bak AngelTr sana borcumu nasıl ödeyeceğim diodun.Gördünmü ödeştik işte :) Saygılarımla abi...
    Oyuna yeni başlayan veya level 20 olmamış arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım edebilirim.
    Jowanni
  • jowanni :) bu gece sıfırdan acacakmıyız _?_ kardesım gel dogru durust bır karakter olsun yoksam mazzallah PvP de 25 lvl senı kesecek sölemedi deme :)
  • quote:

jowanni :) bu gece sıfırdan acacakmıyız _?_ kardesım gel dogru durust bır karakter olsun yoksam mazzallah PvP de 25 lvl senı kesecek sölemedi deme :)

Biz tukler her oyunda aynıyız surekli yeniden başlarız..
  • bunu neden dediğimide acıklayayım sana Bazı Sevgili arkdaslarımız oyun ıcınde suna ver statlarını yada skıllerını buna ver dediği için statlarda skıllerımızde dagıldı bu yuzden dedim yada 30 $ odememız gerekıyor .....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.