olimpiada logosa ozendi galiba pazar gunu tamı tamına gm kardesimiz 4 kişiyi banladı
UYUYAN DEV UYANDI
Logos taki O gmle tanısmak lazım bu ne bea Daşakların yıyım :D helal :)()
Offf keşke edananında olsa eskiden deru-apos spotları warriorlarındı şimdi ise okcuların
oooo gm resmen serveri temizlemiş artık bir hafta rahat
Ne Güzel İşte Logos Azaldı Artık Daha Rahat Girersiniz Logos'a
şunu bi Diesde yapsalar
adam rüyasında gordu heralde
bu adam işi biliyo
hay ben bu gm nin adam logostan çıktı pathosa girdi beni neyse bi dahaki sefere görüşcez onla yine kascam koxp ile
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
bende online dım gm herkese TOSt ziyafeti çekti serverda adam kalmadı ama helal olsun adama inş devamı gelirde biraz olsun oyundan zevk alırız bide ilginç olan çok seri banladı sanki GM alan ban programı bulmuş
aynen walla
gme helal her servera lazım böle bi gm
off bende bi zamanlar olympiadaydım (5 gün önce )ama gm 56 level archerimi ladı şimdi cyphera geçtim yine koxpla kasıyom bi kaç dk. ya 43 olcam tabi yine bi g1 clan başkanı kafama bi report attı yani bu charda her an banlanabilir
yazık sana (koxp page kaç?)
öha artık pathosa daha rahat gırersınız
OOO gm boşalda semerini ye naabtın ya
Ben Böle Gm'mi Alnından Öperim
quote:
Orjinalden alıntı: South_Park
Ben Böle Gm'mi Alnından Öperim
HumanLoki ve OrcLOki ne zamn online olcakları belli değil göz açtırmıyolar bazen 100-200 kişi birden banlayabılıyolar ve herserverın gm i böyle olmalı Not:Bazen bikaçgün hiç girmedikleride oluyo..
her GM bölem olsa Olimpiada hiç göremedim nerdeyse
artık oyuna girme derdi kalmıyacak iki gün böle devam etsin tmm bu adam sadece ezikleri bırakır piyasada 40 lwl adam kral olmazsa şaşarım