Bir kızkardeş abisi olarak söylüyorum eğer niyetin kızla eğlenmekse ve o çocukta bunu öğrenirse seni dümdüz eder yada en azından ben öyle yapardım.
Çok Beğendim Bu Yorumu. . .
quote:
Orjinalden alıntı: sickdreth_01
Bugün abisinin en yakın arkadaşı msn den bu akşam seni parkta 9 da bekliyorum yazmış abisinin msn sinden bakalım ne olacak bu akşam abiside gelir büyük ihtimalKAFAM ÇOK BOZUK...
boş gitme
demek ki abisi senin bir yanlışını gördü ki onay vermedi.yani kızkardeşine zararın dokunacağını hissettiğinden böyle yapmış olabilir.onun dışında yaşınız küçüktür kardeşinin bu yaşta bir ilişki yaşayıp üzülmesini istemiyor olabilir.bu arada bu akşam seninle konuşacaklar ve ayrılmayı kabul etmezsen dayak yiceksin
Hocam şehir neresi?
tanıdığım birisi bana abi diyip arkamdan kardeşimle çıkacak öyle mi ?
isterse kanatlı melek olsun, arkamdan böyle bir iş çeviren adamı oracıkta döverdim. madem seviyordun abisine söyleseydin delikanlı gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: _Kubar_
Bir kızkardeş abisi olarak söylüyorum eğer niyetin kızla eğlenmekse ve o çocukta bunu öğrenirse seni dümdüz eder yada en azından ben öyle yapardım.
bende kız abisiyim +16435435454
[Deleted by Admins]
turşu ye
quote:
Orjinalden alıntı: respiro
Kız abisi olasım geldi. Çok karizmatik bir rolmüş.
aynen bu arada saat 22 50 oldu 9 da buluşcaktı . . . çocuk iyimi acaba .
ahıllı olun ülenn
quote:
sen de mi maço seviyosun yoksam
quote:
Kızın sevgilisi yaman çıkarsa görürsün karizmayı.
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
Şöyle yapardım böyle yapardım diyerek Türk adetlerine bağlılığını gösteren kişilere söyleyeyim.
İslamda sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek ve evlenme teklif etmek caizdir, rabbinizin mübah kıldığı şeye "olur mu öyle şey" diyen de kâfirdir.
iyide bunlar daha çocuk en fazla 18 yaşındalar. Yukarda kubarın dediği gibi kız kardeşi olmayan anlamaz. Benim de var kız kardeşim İlk okul 4 e gidiyo sınıfındaki erkeklede konuşuyo hatta birisiyle de kanka olmuşlar. Şimdilik sesimi çıkartmıyorum biraz tatlı sert davranıyorum, diyorum erkekle kız kanka olmaz, o da diyo e senin varya.. Onlar arkadaş falan diyorum ama yemiyo tabi.
Çok fazla sıkmaya gerek yok ama ilerde akılbağli oldukları zaman yanındaki erkek kız kardeşim için farklı sapkın düşünceleri varsa ve ben bunun farkına varırsam o kişi için çokda iyi olmaz. Bu durumda kız kardeşimde de hata varsa onun içinde iyi olmaz. Ben bıraksam öbür erkek kardeşim bırakmaz çünkü 2 tane abisi var .
Elbette erkeklerle konuşmayacaksın şöle olacaksın böle yapacaksın diyemem, demem. Sonuçta kendi için iyi olanını yine o seçecek biz sadece ona yardımcı oluruz ve yanlış yola sapmaması için elimizden geleni yaparız.
----------
ben böle birşeyi yakalasaydım bende onay vermeyebilirdim. Tabi ki burda erkeğin niyeti önemli. Kız kardeşimi üzecek bi hareket yaptığında kendisi için iyi olmayacağını bilecek ve ona göre davranacak. Yoksa tek değil 2 abi olacak karşısında. Ben biraz yufka yürekliyimdir ama biraderim agresiftir
bugün saat 9 da buluşmaya gittim herşeyi konuştuk fakat abisi beni istemiyor kızın abisi dedi ki: Kız kardeşim seni istemiyor sen onu zorlamışsın dedi bana bende bunlara inanmadım yani abisi bacısıyla konuşmuş öle demiş abisine korkusundan kim olsa aynı şeyi derdi bence ama en kısa zamanda gidip yüzyüze konuşacam kızla eğer öle bişey dediyse benden uzak allaha yakın olsun ama eğer tam tersi çıkarsa o zaman herşey değişir
şimdi arkadasım sen bu kızın abısını tanıyorsun ve arkadassın dimi,sen ne halt yemeye tanıştıgın görştüğün bırının bacısına yan gözle bakıyorsun
3tane abı sahıbı bırı olarak sunu söyleyeyım senın bı parcan kalmazdı sanırım
ya ben abisini 3-4 yıldır tanıyorum fakat hiç konuşmadım sadece 3 mahalle ötede oturuyor bende bir arkadaşın vasıtasıyla tanıştım konuşmaya başladım fakat o zamanda kız kardeşiyle çıktığım için çok fazla yakın arkadaş olmadık ben bilerek istemedim yoksa uzun zamandır arkadaşlığımız olurdu abisiyle
valla allah kolaylık versin arkadaşım,işin zor,hiçbir abi kız kardeşini biriyle paylaşmak ıstemez,yanında bırının bu manada olmasını ıstemez,her ne kadar kacıncı yuzyıl da yaşıyoruz bu nasıl şey gıbı laflar söyleyen arkadaşlar olsada bu böyle,kardesı olmayan atıp tutuyor ,ne demişler davulun sesi uzaktan hoş gelır,ne dıyım Allah yardımcın olsun
quote:
Orjinalden alıntı: sickdreth_01
bugün saat 9 da buluşmaya gittim herşeyi konuştuk fakat abisi beni istemiyor kızın abisi dedi ki: Kız kardeşim seni istemiyor sen onu zorlamışsın dedi bana bende bunlara inanmadım yani abisi bacısıyla konuşmuş öle demiş abisine korkusundan kim olsa aynı şeyi derdi bence ama en kısa zamanda gidip yüzyüze konuşacam kızla eğer öle bişey dediyse benden uzak allaha yakın olsun ama eğer tam tersi çıkarsa o zaman herşey değişir
İşi zamana bırak...Sawyer bile Kate'i unuttu. Sen mi unutmayacaksın.
salı günü işten izin alarak kızın okuluna gidecem öğlen eğer kız benimle konuşursa ve bana derse ben korkumdan sööyledim o zaman abisini hiç tınlamam zaten abi yok kızda derse ki ben seni sevmiyordum felan derse oracıkta bırakır gelirim hiç uzatmam ama tabi bu durumda kendime yediremem...
hepsi senin hatan hatta hepsinden fazlası da seni hatan kendini inthar et.