Şimdi Ara

Herşey tamamda bu borç ne olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Borcu kimin yaptığı nasıl olduğu bir yana olmuş şey için tartışıp durmanın anlamı yok sizce bu borç ne olacak ? kapanacak gibi değil, mülkiyet haklarını biliyorsunuzdur kadıköyü terk edip başka yerede taşınsak(ki umarım olmaz) yine borç bitmiyor ?
    içim karardı ..

31 aralık 2018
    Devreden Borç Bakiyesi(yaklaşık) 3,1 Milyar TL
    Yıllık Cari Giderler(yaklaşık) 1,5 milyar TL
    Yıllık Cari Gelirler(yaklaşık) (600-700 Milyon TL)

Bilanço Dışı Taahhütler(yaklaşık) 580-600 Milyon TL (79 m EUR + 97 m TL)

TOPLAM (YAKLAŞIK) 4-4,5 Milyar TL

Edit;resim ekleyemediğim için yazılı olarak ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 2 Şubat 2019; 17:57:32 >

• yemeyip içmeyip her yıl 100m tllik oyuncu satacağız
  • ee dalga geçiyolardı vizyon reis diye... Ali Koç doğruyu konuşuyo ve tek çıkış yolunu gösteriyo, altyapı ve scout tek şansı bu kulübün diyo
    cocu olmadıysa başkasını getirip ondan talep edeceksin. şimdi de ersun yanaldan talep edeceksin

ersun yanaldan benim ilk beklentim oyuncu çıkarması, 2. beklentim şampiyonluk... yoksa kulüp finansal açından dibe doğru gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 4 Şubat 2019; 12:22:6 >
  • 3 büyükler satılmalı eninde sonunda olacak olan bu.
  • her transfere oo büyük başgan demeden önce düşünecektiniz.

kulüpler bu duruma geldi çünkü taraftarlar salak.

bak başakşehire kafaları rahat. taraftar yok bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

3 büyükler satılmalı eninde sonunda olacak olan bu.
    Bu kadar borçlu takimlari kimsr almaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey olmayacak, artmaya devam edecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Ne Olacak Bu Ülkenin Hali
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ali Koç boşuna mı görüştü Cumhurbaşkanıyla. Ziraat bankası üzerinden borçlar yapılandırılıp takımın ayakta tutulması sağlanacak aksi takdirde üç büyüklerden birinin bile batması demek ülke için yeteri kadar büyük bir ekonomik krizin göstergesi olur.
  • Bana ne alcaktan vercekten borçtan. Ben şirket ceo'sumuyum ?

Ben taraftarım sahada ki futbola bakarım. Kötüyse eleştiririm.
  • Borçların bu kadar fazla olmasının ana sebebi döviz miktarının yüksek olması. Çünkü tüm borçlar € ve $ üzerinden. Takımlar gelirleri TL ile giderleri döviz ile ödüyor.

Ülkede ekonomi düzelmedikçe nasıl hiçbir şey düzelmeyecekse futbol ve borçlar da düzelmez.
  • Mevzu sadece oyuncu satmaktan geçmiyor maalesef. Slimani ve Ayew e 4 er milyon euro maaş verip oynatırsan nasıl düzelsin bu finans ?

45-50 milyonluk maaş bütçemiz var şuan bianda 35 lere daha sonra 25 lere düşürmek lazım . Bu süre zarfında ligde 2.3. olunup avrupa liginde puan toplamak lazım .

Daha sonra borçların büyük kısmı gidince tekrardan maaş bütçesini 50 lere çekip pahalı takım kurulabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.