Şimdi Ara

Hesabım’a Özel 4.5GB 15 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesaj geldi 4.5 gb internet ikiye katlanmış, ek olarak 4.5 gb internet hediye verdiler. 15 tl'ye toplam 9 gb gelmiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Mesaj geldi 4.5 gb internet ikiye katlanmış, ek olarak 4.5 gb internet hediye verdiler. 15 tl'ye toplam 9 gb gelmiş oldu.

Hayırdır ensar vakfında mı çalışıyorsun? Sana niye torpil geçiyor bu türksel?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Mesaj geldi 4.5 gb internet ikiye katlanmış, ek olarak 4.5 gb internet hediye verdiler. 15 tl'ye toplam 9 gb gelmiş oldu.

Hayırdır ensar vakfında mı çalışıyorsun? Sana niye torpil geçiyor bu türksel?

Ensar vakfı ile bir bağlantım yok, turkcel kullanan herkes ensar'a üyedir gibi bir mantık mı yürüttün? Sanırım 4.5 gb interneti de katlanan internet kampanyasına dahil etmişler. Hesabımdan uygulamasından 4.5 gb interneti alan ve 4g'yi kullanan herkese gelmiştir ek internet.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImLive

Bu paket 2ye katlanıyormu diğerleri gibi ?

Size daha önce katlanmıyor demiştim, paketi alalı 10 gün oldu, ilk aldığımda katlanmamıştı bugün mesaj geldi, katlandı 9 gb oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C0967079 -- 11 Haziran 2016; 19:11:27 >
  • Doğru Kardeşim 10 Gün Sonra Katlandı Zaten Söylediğin Doğruydu Yani İlkin Katlanmadı.

• Alınmıyor.

• yapılabiliyor mu şu an paket?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

yapılabiliyor mu şu an paket?

Sıcak fırsatlarda da aynı konu var. Dün birisi aldım demişti, araştırın isterseniz. İlk 30.000 kişi içine girme muhabbeti var.

• Bugün aldım. İkiye katladı

• 2 farklı hatta denedim vermiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.