Şimdi Ara

hesabım banlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xbox360 zamanıda böyle bir olay olmuştu adamın isminde g a y harfleri yan yana geldiği için Microsoft adamı gay sanıp Live'dan banlamıştı. Adam durumu izah edip banını açtırmıştı.

Ben iş yeri adresi olarak emlak ofisimi veriyorum ve gayrimenkul yazılı. O halde bana hiç bi firma ürün göndermesin.
  • Zenginsin sana bişey olmaz. Banlasınlar seni :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Zenginsin sana bişey olmaz. Banlasınlar seni :)

• Aynısını bende yaşadım geçtiğimiz haftalarda. Düzeltmeye çalışırkende daha çok berbat ettiler.Bakalım bir kere daha yaşayayım öyle bir sorun neler yapıyorum konsola.

Bu da açtığım konu : http://forum.donanimhaber.com/m_105666538/f_//tm.htm#105666538

Zekasızlardan oluşan bir destek ekibi var Sony'nin boşuna uğraşmayın kurtarmakla felan.US üzerinden yeni hesap açtım bende. TR-UK bölgelerinden açmamaya dikkat edin ana hesabınızı.Nigears'ı "nigga" olarak algılayan saçma topluluk işte.

Buda Sony destek bölümünde açtığım konu. Düzelttikleri felan yok hatalarını daha kötü hale getiriyorlar. :http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Yard%C4%B1m/Hesab%C4%B1m-Online-ID-y%C3%BCz%C3%BCnden-s%C3%BCresiz-olarak-ban-yedi/m-p/23324075

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 6 Haziran 2015; 20:17:11 >

• zaten öyle birşey olmuşsa olmıyan beyinlerini s...km
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Aynısını bende yaşadım geçtiğimiz haftalarda. Düzeltmeye çalışırkende daha çok berbat ettiler.Bakalım bir kere daha yaşayayım öyle bir sorun neler yapıyorum konsola.

Bu da açtığım konu : http://forum.donanimhaber.com/m_105666538/f_//tm.htm#105666538

Zekasızlardan oluşan bir destek ekibi var Sony'nin boşuna uğraşmayın kurtarmakla felan.US üzerinden yeni hesap açtım bende. TR-UK bölgelerinden açmamaya dikkat edin ana hesabınızı.Nigears'ı "nigga" olarak algılayan saçma topluluk işte.

Buda Sony destek bölümünde açtığım konu. Düzelttikleri felan yok hatalarını daha kötü hale getiriyorlar. :http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Yard%C4%B1m/Hesab%C4%B1m-Online-ID-y%C3%BCz%C3%BCnden-s%C3%BCresiz-olarak-ban-yedi/m-p/23324075

Hocam çok enteresan sizin olay

• Güler misin aglar mısın

• Ulan sony şaka gibisin yeminle

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

ufuk - you gf*ck

yalman - Y'All MaN -> you all man

u f*ck you all man
    diye düşünmüşler heralde

• Gerekirse T.C No' nu kapatarak kimliğinin fotosunu atabilirsin. Uluslararası geçerliliği var sonuçta. Açmak zorundalar.
  • Hahaha öncelikle geçmiş olsun.Ama arkadaşın dediği gibiyse komedi bir olay olmuş .Bence de Sony Türkiye ile iletişime geç yardımcı olurlar.
  • Bulmaca cozer gibi cozmus arkadaslar bravo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesajı atmışlar türkçe ye çevirebilirmi bi arkdaş

I can see from your e-mail that you're having some problems with your SEN account. As we take the security of SEN accounts very seriously, we are unable to provide support on this matter by e-mail as we will need you to answer some security questions before we can investigate this further.

As a result, I'd be grateful if you'd call PlayStation Support on 0818 365065, quoting reference 150606-003522, where one of our team will be happy to help you. You’ll find our opening times below, however you might find it easier to speak to our team during our quieter period between 11:00 and 15:00. Calls to PlayStation Support cost up to 5c per minute from an Eircom land line however calls from other providers and mobile operators may vary.
  • Guvenlik sebebiyle mail uzerinden halledilemiyormus, telefonda gorusulmesi gerekiyormus 0818 365065 numaradan arayip, 150606-003522 referans numarasini verecekmissin. Sony turkiyeyi arayin en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Guvenlik sebebiyle mail uzerinden halledilemiyormus, telefonda gorusulmesi gerekiyormus 0818 365065 numaradan arayip, 150606-003522 referans numarasini verecekmissin. Sony turkiyeyi arayin en iyisi.

yarın arayim teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.