Şimdi Ara

hesabım çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim kardeşlerim herkese merhaba ıst sirinevlerde oturuyorum , bu gün beni silivride olduğunu söyleyen bir arkadaş aradı ve 82 lwl satılık olan charimi almak istediğini söyledi . Tamam dedim biraz konuştuk dükkanda olduğum için çok uğraşmak istemedim ve kardeşim sana id pass vereyim otp yi de vereyim gir bak dedim abi tanismiyoruz sıkıntı olmasın dedi problem değil dedim açıkçası güvendim çocuğa ve bütün bilgileri verdim daha sonra mail ve oto tel boşu falan değiştirildi benden ibanimi istedi verdim ve telefonu kapattım sen gir cahara bak sonra parayı yatirirsin şimdi müşteri var sonra ararım dedim kapattım . şimdi arıyorum çocuğun tel. Kapali :). Face den konuşmuştuk biraz tel kapali olunca oraya bakayım dedim beni engellemiş :) heh dedim afferim sana. Şimdi bu adamın bende profil url si ve telefon numarası var ilk önce silivride oturan bi kac arkadaşımiaaradım tanımadığını söyledi . Benim aklımda parayı almaktan ziyade bu şahsi ailesine ve çevresine rezil etmek 300tl için yaptıklarını eşine dostuna duyurmak. Savcılığa da gitmeyi düşünüyorum. Su anda elimde bir tek telefon numarası ve karakterin ilk oluşturulduğu mail adresi ve bu mail de bulunan esn kodları var premium aldığım kodlar. Sizce şimdi nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim.
    Not : lütfen niye böyle yaptın , üstüne bi bardak su iç gibi salak sorular soracak arkadaşlar hiç yorulmasinlar . Olan olmuş b n yapılacaklar hakkında biraz yol gösterilsin istiyorum sadece .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski ESN kod ve diğer hatılaya billdiğin tüm bilgilerinle beraber (Doğum tarihi, üyeliğin açılış tarihi, son kulandığın şifre vb.) durumu açıklayan bir ticket at.

Yargılamyın demisin ama dayanamıyorum. Ah benim temiz yürekli hemşerim, Ben bu oyunun zamanında kardeşleri birbirine düşürdüğünü bilirim. Birbirini soyup aynı evde gizlice oynayan adamlar gördüm. 4 sene beraber oynayıp,kasıp, item yapan realde buluşup taşınışan insanların birbirlerini soyduğunu gördüm ve bunlar çocuk bile değildi.

Sene 2016! ve bu oyun knight online, burasıda Türkiye yapmayın pls.! :D
  • İnanır misin adamla tel.de konuşurken o sırada arkadaşım uyardı lan mangal misin parayı ışte ondan sonra ver bilgileri adama dedi. nolucak sanki 300tl den ne beni zengin eder ne onu fakir eder dedim verdim bilgileri. Bi de öncesinde amazondan alışveriş yapıp burada satıyodum aynı şekilde yolladım ürünleri kargo ile ertesi gün kargo teslim alındıktan sonra parami havale ile aldım. İnsan karsisindakinide kendi gibi düşünüyor güvenip inaniyosun valla napalim demekki 1 kere başımıza gelmesi gerekiyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünden beri kapali olan tel.i bu gün açmıştı bi kere caldirdim baktım tel. Açık hemen bi mah patlattim.
    " Dostum bu mesajı ister ciddiye al ister alma. 6 ay da sürse 1 yılda sürse mahkemede hakkımı sonuna kadar arayacağım.sana 12.01.2016 saat 12:00 ye kadar zaman veriyorum o saate kadar sana vermiş olduğum iban adresime 300tl yatırmazsan eğer hemen akabinde savcılığa dolandırıcılık ile ilgili suç duyurusunda bulunacağım ondan sonrası beni değil seni bağlar artık. Haydi allaha emanet . Ziraat bankası Tr 5700 0100 0826 xxxxxx xxxx o. i. " iyi yapmismiyim sizce yoksa direk arayıp konussamiydim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun Arasanızda açmazdı büyük ihtimal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Hesabım Çalındı
    10 ay önce açıldı
    Hesabım Çalındı
    10 yıl önce açıldı
    Steam hesabım çalındı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.