Şimdi Ara

Hesabımı Veriyorum (hyphens)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler ben oyundan hyphens, forumda bi kaç üyeliğim vardı sonuç ban yedim ismimi duymuşsunuzdur. İşte bende bu oyundan sıkıldım artık, 300 win'e kadar gayet citti oynamıştım deli bi Win/Lose ratio vardı bende 60 kadar falan sonra ilerledi 100'e kadar çıktı, sonra oyunu bu kadar citti oynamamam gerektiğini fark ettim çünkü okuldan geri kalmıştım ve arada sırada oynadım, az maç oldu ve trolledim bazılarında umrumda olmadı, winim gittikce düştü tabi hala umrumda değil şu an 15 kadar bir fark var. 10 level'dan sonra gram leave atmadığım hesapta zevk için leave attım bugün ve geçen hafta 3,4 kere. Ban yermi bilmiyorum ama hesabı veriyorum, oyuna gram para harcamadım skin falan yok (hediye gelenler hariç). Oyun hayatımı mahvedeceğine veririm lazım olan birine veya çekiliş yapıp kurtulurum değil mi ? Birde hep sorarlar niye skin'in yok diye fakirim diyip geçerim ha oyunlara para vermek istemiyorum o yüzden çünkü o parayı şahsen kolay kazanmıyorum ^^ knight a yüklü bir miktar vermiştim eski salaklığım. olsun ondada zevkini aldım raadım.

ÇOK UZUN YAZDIM OKUMAYANA YOK HESAP ! ŞİMDİ HESAP TANITIMI.

Win: 666 (I am devil)
    Monster and Minion kills : 132434 ( ne b*ka yarar bilmem ama yazdım)
    takedowns : (21347)

Ranked win : 6-0 ELO 1429 ( 7 champın 5inde %100 ratio var) 2 sini lloncept ile team girdiğimde kaybettim solo eloyu etkilemedi ^^

Ranked Team 5x5 winlose - 1-2 (YAKTIM SENI LLoncept senin yüzünden ranked team elöm yok .s. s)

(Bilmeyenler için server WEST)

RUNELAR:http://i.imgur.com/wILlj.png

CHAMPLAR (fazla 6300lük yok 2 tane işte alan küfür edebilir :( ):http://i.imgur.com/i21dk.jpg

HESABI KAZANAN ARKADAŞA SUPPORT ACC sini bile veririm daha sonra çalmayacağımı göstermek için, hesapta prolar ekli ayık olun çoğu 2k+ falan adam ol ););););

YÖNETİCİ GELCEK NİYE HESAP TAKAS SATIŞA AÇMADIN DİYCEK ! BEN HESABI DİREK VERİYORUM HAYIR OLSUN DİYE KANKA ;)

Şimdi hesabı nasıl alacaksınız, size kalmış yaratıcı bir şeyler yapın bana, espriye açığım fiidır lan bu adam diyebilirsiniz np. Hayatım çok kötü gitmeye başladığından belki diğer şeylerimide satayım , SPOTIFY Üyelik, dota 2 keyleri falan filan işte :D kafayı yersem telefonumu falanda satmayı düşünüyorum MAL Oldum şu sıralar hayat bezdirdi. YARATICILIK DEDİM DE DÜZGÜN YAZILAN HER MESAJ (ağır hakaret hariç) numara vercem böyle RENDIM.ORG dan çekicem AMA BENİM HESAP BAN YEDİ DİYEN VARSA FALAN BÖYLE İHTİYACIM VAR ONLARI GÖZ ÖNÜNDE TUTABİLİRİM !!

HADİ BEYLERS KOLAY GELSİN, HYPHENS OP !

EDİT: AKŞAM 9 'DA ÇEKİLİŞİ AÇIKLICAM RENDIM.ORG OP !Bİ ARKADAŞ ÖZEL DURUMUNU ANLATTI BAN FALAN YEMİŞ,KONUYA YAZARMI BİLMİYORUM AMA ÖZEL MESAJLA ULAŞAN Bİ KAÇ KİŞİ OLDU, KONUYA MESAJ YAZMAMIŞ OLANLAR ÇIKARSA ÖZEL MESAJIN SS İNİ KOYARIM BENDE YALAN YOĞH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wAwAwA -- 11 Temmuz 2012; 16:12:39 >

• Aslında oyun üzerinden tartışmışdık senle. Ama başından geçenleri duyunca hak verebiliyorum.
  • 6 kere üst üste taşınmak böyle bir duygu olsa gerek
  • Yazılan mesajlara çekilişe katılmak istiyorum falan yazın almak istiyosanız, ben malım biraz anlamam öyle mesaja ama ikinizide dahil ediyorum şu an OK ?

@indelicate

hatırlayamadım ama teşekkürler, ne yaptıysam kusuruma bakma artık
  • Alana şimdiden hayırlı olsun
  • focus da taric. blame da lloncept
  • gel sen dota 2 başlayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wAwAwA

Yazılan mesajlara çekilişe katılmak istiyorum falan yazın almak istiyosanız, ben malım biraz anlamam öyle mesaja ama ikinizide dahil ediyorum şu an OK ?

@indelicate

hatırlayamadım ama teşekkürler, ne yaptıysam kusuruma bakma artık

Yok ne kusru, Kurt dedi zaten son hafta oyunlar yüzünden biraz sinirli. Aslında benim ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 11 Temmuz 2012; 16:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

gel sen dota 2 başlayalım

sana acc aldım dotayı yedekledim bide adresini ver kargolucam işte kanka cdyi hesabı zaten veririm internetten ;)
  • w/l oranım 250... hep kaybediyorum NOOB PL

qanqy bana ver ):
  • All lloncept users is noob ! FTW !?!?!?!??!?!?!?!?!?
  • katılmak istiyoırum
  • Ben de katılmak istiyorum
  • Cekilise katilmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben istemek çekiliş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tane kısa winston

Ben istemek çekiliş

niye hortlatiyosun kardes konuyu tarihe baksana :(

• quote:

Orijinalden alıntı: wAwAwA

Merhaba beyler ben oyundan hyphens, forumda bi kaç üyeliğim vardı sonuç ban yedim ismimi duymuşsunuzdur. İşte bende bu oyundan sıkıldım artık, 300 win'e kadar gayet citti oynamıştım deli bi Win/Lose ratio vardı bende 60 kadar falan sonra ilerledi 100'e kadar çıktı, sonra oyunu bu kadar citti oynamamam gerektiğini fark ettim çünkü okuldan geri kalmıştım ve arada sırada oynadım, az maç oldu ve trolledim bazılarında umrumda olmadı, winim gittikce düştü tabi hala umrumda değil şu an 15 kadar bir fark var. 10 level'dan sonra gram leave atmadığım hesapta zevk için leave attım bugün ve geçen hafta 3,4 kere. Ban yermi bilmiyorum ama hesabı veriyorum, oyuna gram para harcamadım skin falan yok (hediye gelenler hariç). Oyun hayatımı mahvedeceğine veririm lazım olan birine veya çekiliş yapıp kurtulurum değil mi ? Birde hep sorarlar niye skin'in yok diye fakirim diyip geçerim ha oyunlara para vermek istemiyorum o yüzden çünkü o parayı şahsen kolay kazanmıyorum ^^ knight a yüklü bir miktar vermiştim eski salaklığım. olsun ondada zevkini aldım raadım.

ÇOK UZUN YAZDIM OKUMAYANA YOK HESAP ! ŞİMDİ HESAP TANITIMI.

Win: 666 (I am devil)
    Monster and Minion kills : 132434 ( ne b*ka yarar bilmem ama yazdım)
    takedowns : (21347)

Ranked win : 6-0 ELO 1429 ( 7 champın 5inde %100 ratio var) 2 sini lloncept ile team girdiğimde kaybettim solo eloyu etkilemedi ^^

Ranked Team 5x5 winlose - 1-2 (YAKTIM SENI LLoncept senin yüzünden ranked team elöm yok .s. s)

(Bilmeyenler için server WEST)

RUNELAR:http://i.imgur.com/wILlj.png

CHAMPLAR (fazla 6300lük yok 2 tane işte alan küfür edebilir :( ):http://i.imgur.com/i21dk.jpg

HESABI KAZANAN ARKADAŞA SUPPORT ACC sini bile veririm daha sonra çalmayacağımı göstermek için, hesapta prolar ekli ayık olun çoğu 2k+ falan adam ol ););););

YÖNETİCİ GELCEK NİYE HESAP TAKAS SATIŞA AÇMADIN DİYCEK ! BEN HESABI DİREK VERİYORUM HAYIR OLSUN DİYE KANKA ;)

Şimdi hesabı nasıl alacaksınız, size kalmış yaratıcı bir şeyler yapın bana, espriye açığım fiidır lan bu adam diyebilirsiniz np. Hayatım çok kötü gitmeye başladığından belki diğer şeylerimide satayım , SPOTIFY Üyelik, dota 2 keyleri falan filan işte :D kafayı yersem telefonumu falanda satmayı düşünüyorum MAL Oldum şu sıralar hayat bezdirdi. YARATICILIK DEDİM DE DÜZGÜN YAZILAN HER MESAJ (ağır hakaret hariç) numara vercem böyle RENDIM.ORG dan çekicem AMA BENİM HESAP BAN YEDİ DİYEN VARSA FALAN BÖYLE İHTİYACIM VAR ONLARI GÖZ ÖNÜNDE TUTABİLİRİM !!

HADİ BEYLERS KOLAY GELSİN, HYPHENS OP !

[size=3]EDİT: AKŞAM 9 'DA ÇEKİLİŞİ AÇIKLICAM RENDIM.ORG OP !Bİ ARKADAŞ ÖZEL DURUMUNU ANLATTI BAN FALAN YEMİŞ,KONUYA YAZARMI BİLMİYORUM AMA ÖZEL MESAJLA ULAŞAN Bİ KAÇ KİŞİ OLDU, KONUYA MESAJ YAZMAMIŞ OLANLAR ÇIKARSA ÖZEL MESAJIN SS İNİ KOYARIM BENDE YALAN YOĞH

talibim

• bana ver qnq

• Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Çekilişe katılmak istiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.