Şimdi Ara

Hesap güvenliği - FC 25 - ilk mail sorunu ? - Hesabı geri almak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kayıtlı maili ile birlikte satın alınmayan EA Games hesaplar sorun yaratır mı?

FC 25 olan bir hesap satın alacağım. Ama kişinin şahsi maili olduğu için mail devri yapmak istemiyor. O şekilde satın alarak mail adresini değiştirdiğimde eski sahibi hesabını geri alabilir mi?

Bir de hesapta gözüken mail adresinin ilk mail adresi olduğunu nasıl anlıyoruz? Hesap bilgilerine girdiğimizde gözüken mail var. Ama bu adres birkaç kez değişmiş olamaz mı? 2. yada 3. Mail adresi olamaz mı? Bu tarz hesap güvenliği ile ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi ?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bende aynı şekil hesap aldım sana satan kişi hiçbir şekilde geri alamaz.

Eskiden alınıyor falan deniyordu. Ben tanıdığım bir kişiye sattığım hesabı sırf merakımdan bizzat denedim geri almayı ilk mailimle, alamadım. Ha belki güvenlik açığı bulunur o şekilde alınır bir ihtimal.

Mail değiştirip cep telefonu 2 adımlı doğrulama ekledikten sonra hiçbir şekilde geri alınamaz. Dikkat et hesap almadan önce google'a "ea ban history" yazıp açılan sayfaya giriş yapıp ban geçmişine bakmanı tavsiye ederim.

Mesela ben bir kaç kez rakibe küfür bile etmediğim halde hakaret ve taciz olarak algılanıp hesabım ilk tacizde 3 gün ikincisinde 1 hafta yasaklandı.

Bunu tekrar ettikçe yasak katlanarak devam ediyor. Sonraki yasak 15 gün olacak. Gelen mailde bu şekilde küfür etmeye devam edersem hesabımın komple kapatılacağı söylendi. bu konuya dikkat etmeni öneririm.

Yıllardır hesap alırım satarım hiçbir güvenlik açığıyla karşılaşmadım. Yine sormak istediklerin olursa cevaplarım

Ea ban history fotoğrafını da yüklüyorum. Bu sayfa önemli

Hesap güvenliği - FC 25 - ilk mail sorunu ? - Hesabı geri almak mümkün mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.