Şimdi Ara

'HESAP İSTEGEN WAR MI'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHARIZARD WAR SUPER ADRESIM ARTIK POKEMON OYNAMIYOMM ALMAK ISTEGEN baraniko95@hotmail.com BU MSN KAYDEDIN WERIM ADRESİ

• charizard varmış valla mükemmelmiş kesin alıyorum
  • yazıklar olsun buraya dalga geçip post kasanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchiha İtachi -- 16 Şubat 2007; 22:52:02 >
  • ya abi hakketten ha chrazird manyak poke hemde normal en iyi türü ne istiyon s.lugi vercem abi saçmalama ya
  • aga ne olursun ver bana ver cok lazım aga charizard lazım aga msn'imi veriym aga ne olur plz aga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_FeaRLesS -- 16 Şubat 2007; 22:46:42 >
  • dh!e yeni geldiğinden bilmiyo henüz
  • ezmeyin biz de bir aralar öleydik gerçi yorum dehşet ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deltadex -- 16 Şubat 2007; 22:48:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırakın olm çocuğu sizde bir zamanlar öyleydiniz heriflere bak ayıp daha yeni gelmiş demekki bilmiyor allah allah ya orada yazan bi dunkoff var her geleni karşılarsanız böle easy gibi başımıza bela sarmış olursunuz $abanlar bizde öyleydik bize kötü davranmadılar böle olduk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ronaldinho

bırakın olm çocuğu sizde bir zamanlar öyleydiniz heriflere bak ayıp daha yeni gelmiş demekki bilmiyor allah allah ya orada yazan bi dunkoff var her geleni karşılarsanız böle easy gibi başımıza bela sarmış olursunuz $abanlar bizde öyleydik bize kötü davranmadılar böle olduk..

+1
  • valla yaw...

belki s-d-m-g cahrizard dır
  • d s m g olsa yazardı ama neyse uzatmaya gerek yok nickini wersin almayı düşünenler baksın
  • bende istiorum burdaysa
  • ben 15 gün önce geldiim artık anladım dhnin kurallarınıı
  • hmmm eskı d.h.nerdeeeeeeee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.