Şimdi Ara

hesap kilitnedi diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu normal oynuyordum Mobile Authenticator yapmıştım sonra yeniden kaldırdım ama öyle de oynuyordum. neyse bugün denedim girmeyi şöyle bir hata veriyor

http://imageshack.us/photo/my-images/89/adszvbpee.png/

üyelik kilitlendi falan diyor. üyeliği açıyorum siteden ama girmeye kalkınca yine oluyor. acaba Mobile Authenticator mecbur mu oldu diyorum. siteden böyle biyer çıkıyo bütün adımlar tam nasıl yapacağım bir yardım edebilir misiniz

http://imageshack.us/photo/my-images/41/adszsjp.png/

teşekkürler

not:oyunun eskiden kurulu olduğu ve sorunsuz oynadığım pc de açtım sorun yok ama şuan kullandığım pc den açınca hata devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax1903 -- 16 Nisan 2013; 3:50:03 >

• Hocam İngilizce bilginden emin degilim o yuzden cevirisini yazayim.. Step 3 teki linke tiklayip yeni sifre olusturmani istiyor.. Authanticator ile ugrasirken hesap bilgilerinin guvenliginden endiselenmisler.. Muhtemelen hesabin oldugu email adresine de bir link gelmistir.. Oradan da yapabilirsin.. Sifreni resetleyip devam edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bu yazı sana kesin ptr girdiginde geliyordur büyük ihtimalle nedeni ise ptr accont almaman belki seninde benim gibi ptr accont secenegı yoktu battlenet hesabında bende deneyeyım sansımı dedım karsıma bu yazı geçti sonra battlenete girmeye çalıştıgımda hesap kapalıydı girmiyordu battlenete şifre değiştim battlenete gırıyorm ancak ptr gırmeye çalıstıgımda hesap kitleniyor o yüzden sana tavsiyem ptr ile hiç ugraşma
  • dostum aynı sıkıntı bendede var gizli soru yada digital key diyor.herşeyi halledip sıfırlıyorum tekrar aynısı çıkıyor deli etti.çözümü bulursan yazarsan sevinirim.
  • Hesabın geçii süre kilitlenmesi başka bir pc den battle.net hesabına giriş yapınca oluyor benim bildğmi.Tabii bu sadece 1 sebebi. diğerleri başıma hiç gelmedi. zaten oyuna girince gizli soru seçeneği çıkıyor direk cevabı yazınca hesab hemen anından açılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.