Şimdi Ara

(HESAP SATIŞ) TURBOBİT, RAPİDGATOR, MEGA.NZ, PRIVATEVPN, FILEBOOM, 1FICHIER VE DİGER ÜRÜNLER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.931
Cevap
138
Favori
156.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hizli ve sorunsuz bir sekilde account larima kavustum. elinize saglik tesekkurler...
  • 3 aydır kullanıyorum. çok memnunum . hiç bir sorunla karşılaşmadım. şimdi bitti . tekrar yenileyeceğim.

yenileme için pm ve mail attım cevap bekliyorum sizden......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 21 Haziran 2011; 15:35:18 >
  • Bende pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbitrary
    Referanslarınız var mı hocam?

Bende 14TL 90 günlük fileserve almıştım. Tavsiye ederim
  • dördüncü alışverişimi de az önce yaptım; daha önce birer aylık olmak üzere iki defa fileserve, bir kere de hotfile almıştım.

bugüne kadar sadece bir problemim oldu, kullandığım fileserve hesabı blocklandı, forumdan takip ettiğim kadarıyla o tarihte çoğu kişide aynı sıkıntı olmuştu
    arkadaş bir iki gün içinde hesapları yenileyerek yeni hesap tanımladı (zannedersem o arada da hesapları geri almaya uğraştı ama olmadı)

problem çıkmadıkça güzel yorumlar yapmak kolay, ortada problem olmadığında zaten tüm yorumlar olumlu olur
    benim bu şekilde bir problemim oldu ama giderildi, arkadaş o dönemde ne kadar zarar etti bilmiyorum ama benim gibi daha bir çok kişinin güvenini o dönemde daha çok kazandığına eminim
    uzun lafın kısası tavsiye ederim, güvenilir bir satıcı
  • o tarihlerde 1.000 den fazla müsterimizin bulundugu tüm hesaplarımızın aynı anda kapatılması sebebiyle, fileservenin yanıtı beklenmistir. olumsuz yanıt alındıgındada sıfır hesap acılıp tek tek bilgilendirme emaili gönderim gibi nedenlerle süre biraz uzamıstır. normalde hesapta bir sorun oldugunda hemen yeni hesap gönderiyoruz. satıslarımızın her zaman arkasındayız. hesap alan kisi aldıgı süre boyunca kullanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 25 Haziran 2011; 20:16:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: secret.sgn

o tarihlerde 1.000 den fazla müsterimizin bulundugu tüm hesaplarımızın aynı anda kapatılması sebebiyle, fileservenin yanıtı beklenmistir. olumsuz yanıt alındıgındada sıfır hesap acılıp tek tek bilgilendirme emaili gönderim gibi nedenlerle süre biraz uzamıstır. normalde hesapta bir sorun oldugunda hemen yeni hesap gönderiyoruz. satıslarımızın her zaman arkasındayız. hesap alan kisi aldıgı süre boyunca kullanır

Fileserveye ben sizin hesaplarınızı kiraladım neden mi kapattınız dedin ? biraz saçma olmuş dostum yanıt felan beklemen bizdede oldu o olay :)

• quote:

Fileserveye ben sizin hesaplarınızı kiraladım neden mi kapattınız dedin ? biraz saçma olmuş dostum yanıt felan beklemen bizdede oldu o olay :)

saçma bir durum yok. bizim durum tamamiyle farklıydı ve iptal edilen hesapların ödemesine fileserveden geri alınmıstır.
    neyse geçmiste kalmıs ve çözülmüs bir sorun icin konu icinde gereksiz mesaja gerek yoktur..

KONU GÜNCEL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 25 Haziran 2011; 23:03:49 >

• WUPLOAD KAMPANYAMIZ BASLAMISTIR!!

• wupload da kota sıkıntısı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

wupload da kota sıkıntısı var mı?

wuploadda kota sınırı yoktur. ve diger hesaplardada kota sınırı yoktur.
    sınırsız istediginiz kadar dosya indirebilirsiniz

• daha önce 3 aylık fileserve almıştım, bugun yine 3 aylık aldım. Arkadaş güvenilir, alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 29 Haziran 2011; 11:23:54 >
  • Bende 6 aylık fileserve aldım hiç sorunsuz şifremi gönderdi 1 dk içerisinde şuan da sorunsuz kullanıyorum tavsiyemdir.
  • fiyatlar güzel gibi
  • 2. kez aynı kişiden hesap alıyorum satıcı gayet ilgili nice alışverişler gerçekleştirmek dileğiyle teşekkür ederim.
  • wupload ve fileserve aldım 3 aylık, sorunsuz.. Tşk.
  • Arkadaştan gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Son derece ilgili alakadar bir arkadaş. 6 aylık hotfile 3 aylık fileserve aldım hiç bir sorunsuz kullandım. Teşekkürler.
  • hızlı bir alışveriş oldu anında görüntü teşekkürler
  • Dördüncü alışverişim arkadaşla.Yine sorunsuz kullanmaya başladım.En ufak sıkıntıda yardımcı oluyor arkadaş.Teşekkür ettim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.