Şimdi Ara

(HESAP SATIŞ) TURBOBİT, RAPİDGATOR, MEGA.NZ, PRIVATEVPN, FILEBOOM, 1FICHIER VE DİGER ÜRÜNLER (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.931
Cevap
138
Favori
156.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hesap bilgileri hemen gönderildi fakat bilgiler aynı hızla da uçtu. Önceki gün aldığım hesaba dünden beri giriş yapamıyorum, derhal iletişime geçiniz.
  • Bana vermiş olduğu premiumun da süresi bitti. Daha 5 aya yakın premiumum kaldı. Msn, mail, buradan PM ne varsa iletişime geçtim ve dönüş bekliyorum lütfen.
  • pm attım
  • Benim de 17 rylülde aldığım 4 aylık wupload üyeliğimi kullanamıyorum.sorun ne anlamış değilim.İnş çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nexit

hesap bilgileri hemen gönderildi fakat bilgiler aynı hızla da uçtu. Önceki gün aldığım hesaba dünden beri giriş yapamıyorum, derhal iletişime geçiniz.

bilgisiz bir kullanıcı yüzünden sorun yaşanmıstır
    sehir dısında oldugum icinde ilgilenemedim. kusura bakmayınız.
    yeni bilgileriniz email adresinize gönderilmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 18 Ekim 2011; 2:23:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• UZATILMASI GEREKEN HESAPLAR UZATILMISTIR
    Hala sorun yaşayan varsa iletişime gecebilirler.
    Sehir dısında oldugum icin ilgilenemedim. Tekrardan kusura bakmayız

JDOWNLOADER KULLANIYORSANIZ BILGILERI BASTAN GIRIP
    PROGRAMI YENİDEN BASLATINIZ.

SATISLARIMIZ AKTIFTIR!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 18 Ekim 2011; 3:30:28 >

• Wupload almıştım arkadaşımız gönderdi sağolsun ama işyerimden girdiğim için İP in wuploada kapalı fileserve ye açık olduğunu geç farkettim.

Arkadaşa geri dönüş yaptım "wupload hesabını fileserveye çevirir misiniz diye"..Ama ısrarlarıma rağmen "yapabilecegim birşey yok bu konuda" cevabını aldım.

Satın alacak arkadaşlar önce hesap alacakları indirme sitesinin çalışıp çalışmadığını kontrol etsinler.

Bu arada arkadaşa yardım(!)larından dolayı teşekkürler. Son alışverişim oldu kendisiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 18 Ekim 2011; 17:08:34 >
  • sadece satın alınan hesapların aktif olmasından sorumluyuz.
    bunun dısında her ne sebeple olursa olsun, hesaplar üzerinde degisiklik veya baska bir hesapla takas gibi islemler yapmıyoruz

sorununuz iş yerinizin ip numarasından kaynaklıdır. bizle ilgili dgildir.
    evinizden veya baska bir internetin baglı oldugu yerden sorunsuz indirmelerinizi yapabilirsiniz.

• Unutmayın ben 3 aylık hesabı satın almadım kiralama sisteminizle kiraladım, ama iş yerime ait teknik bir sebeple kullanamıyorum. Bu nedenle ben sizden kiraladığım hesabın iptal edilip farklı bir indirme sitesinin şifresini verebileceğinizi düşünmüştüm. Ama son derece katı bir tutumla karşılaştım. Olsun 10 -15 TL için tartışmaya girmeyeceğim.

Size bol alışveriş ve memnun kalmış müşteriler dilerim..
  • pm attım
  • adameli: gönderilmistir iyi günlerde kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 19 Ekim 2011; 20:35:38 >

• az önce hesabınıza para gönderdim mail de attım şifremi bekliyorum. ii alışverişler
  • göndermistik iyi günlerde kullanın

• üyelik bilgilerim gönderildi hızlı hizmet için teşekkürler :)
  • anında görüntü bu olsa gerek teşşekü ediyorum kendisine :)) ( 1 aylık wupload aldım )
  • pazar günü biraz önce aldım şifreyi eft yaptım biliyorsunuz eft ler sadece hafta içi hesaplara aktarılır eft dekontunu gönderdim şifreyi 3 dk sonra gönderdi çok güvenilir bir satıcı. sonuçta 5 10 tl için kimse prestijini sarsmaz tekrar teşekkürler. depremzedelerede geçmiş olsun diyelim
  • sabah iş bankası hesabınıza para gönderdim mail de attım şifremi bekliyorum
  • gönderilmistir iyi günlerde kullanın

• Bende bu sabah gönderdim havaleyle.. mail attım ayrıca bilgi için. 3 aylık filesonic üyeliği için..
  • Hala gelmedi şifrem..

Beklemedeyim.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.