Şimdi Ara

(HESAP SATIŞ) TURBOBİT, RAPİDGATOR, MEGA.NZ, PRIVATEVPN, FILEBOOM, 1FICHIER VE DİGER ÜRÜNLER (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.932
Cevap
138
Favori
156.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şifreleri bekliyorum.
  • arkadaşım ekim ayının 29 unda 45 (30+15hediye)günlük fileserve almıştım, şu anda hesabı kullanamıyorum, tekrar şifre göndermeni acilen bekliyorum.....
    gkenarli@gmail.com
  • 15 kasımdan beri fileserve premium çalışmıyor. Mail attım hala dönmediniz. Gözünüzden kaçmıştır. İlgilenirseniz sevinirim.
  • arkadaşım ekim ayının 29 unda 45 (30+15hediye)günlük fileserve almıştım, şu anda hesabı kullanamıyorum, tekrar şifre göndermeni acilen bekliyorum.....
    gkenarli@gmail.com

az önce maili kontrol ettim hala bir gelişme yok.....
  • HOCAM 30 GÜNLÜK FİLESERVE ALDIM KASIMIN 11 İNDE BU AKŞAM FİLESERVE PATLADI 15 GÜNDÜR HİÇ SORUN YOKTU İKİ TANE MESAJ ATTIM E POSTA CEVAP BEKLİYORUM HESAP PATLADI
  • he böle adamlar yüzünden bir hesabı 20 kişiye verirse olcagı bu.adamlar hesapları kapattı.bizleride engelledi sagolsunlar
    herkes avcunu yaladı:) versin şimdi secret efendi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 26 Kasım 2011; 20:35:39 >
  • File serve hesabımı kullanamıyorum ilgilenirmisiniz
  • hay ben böyle işin ya adama 2 tane posta attık hiç tık yok hocam bari bizi güvendirmeseydin keşke
  • aha şimdi hesap düzeldi sorun çözüldü galiba
  • Yeni kiraladığım 90 günlük hesabı 3 gündür kullanamıyorum. PM atmıştım 2 gündür okumadınız. Okumanızı ve hesapla ilgilenmenizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 27 Kasım 2011; 13:15:42 >
  • arkadaşlar kaç gündür ses seda yokk, daha önce kiralayan arkadaşlara güvenip almıştık ama daha ilk kiralamada hesap patladı....
  • Demekki fileservede tek sıkıntı yaratan ben değilmişim,Size demiştimde 1.5 yıldır başka yerlerden bu şekilde premium alıyorum hiç sorun yaşamadım diye ama sizden aldıgım fileserve 3 kere gitti sonundada 2 kere giden hesaba bişi yapamıyoruz dediniz şimdi umarım hesabların uçma nedeninin benden kaynaklanmadıgını anlamışınızdır!...
  • Ben daha önce iki kez kiralama yapmış ve bir sıkıntı yaşamamıştım. Bir öncekinin bitmesine 2 gün kala yenisini kiraladım. Umarım düzelir.
  • 2 AY ÖNCE 6 AYLIK FİLESERVE ÜYELİĞİ ALDIM FAKAT 2 GÜN ÖNCE BAĞLANTIM İPTAL OLDU.MAİL LERİME CEVAPTA GELMİYOR...?
  • 1 aylık fs+fson+wup aldım, ben de fileserve hesabıma ulaşamıyorum 2 gündür, ama diğerlerinde sorun yok. muhtemelen fazla kişiye aynı fs hesabını dağıttığı için hesap kapatıldı veya biri şifreyi değiştirdi. kendisi de en son 1 hafta önce foruma girmiş. herhalde nete erişemeyen bi yerde olsa gerek, dolandırıcılık gibi bir durum söz konusu olacağını zannetmiyorum çünkü daha önce kendisinden 3 ay fs+fson+wup kullandım herhangi bir sorun olmamıştı...inşallah en kısa zamanda maillerimize dönüp durumu telafi eder...
  • SORUNU OLAN ARKADASLARIMIZ:

Sehir dısında oldugum kendi websitemizde belirtilmistir. 3 gündür sehir dısındayım. Pazar ilgilenilcektir denilmistir.
    Kimseyi dolandırdıgımız bir durum söz konusu degildir. Konu 26 aralık 2010 da acılmıstır. Dolandırıcı bir kisinin konusu sürekli alısverislerle
    1 senedir aktif olurmu? Suan gelen mailleriniz ve özel mesajalrınız dogrultusunda hesaplar kontrol edilmektedir. Ve pazartesi geri dönüs email üzerinden yapılacaktır

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Artık Jdownloader kullanan hesapları Fileserve yasaklıyor. Eğer hesabı Jdownloader ile kullandıysanız veya başka biri kullandıysa o yüzden sıkıntı yaşıyorsunuzdur. Arkadaşla birçok alışverişim oldu ve bi' sorunum olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Demekki fileservede tek sıkıntı yaratan ben değilmişim,Size demiştimde 1.5 yıldır başka yerlerden bu şekilde premium alıyorum hiç sorun yaşamadım diye ama sizden aldıgım fileserve 3 kere gitti sonundada 2 kere giden hesaba bişi yapamıyoruz dediniz şimdi umarım hesabların uçma nedeninin benden kaynaklanmadıgını anlamışınızdır!...

hesap 2 kere iptal ediliyorsa tekrar kisiye fileserve hesap saglama zorunlulugumuz bulunmamaktadır.
    ilgili kisinin üyeligi karsılıgı baska sunucudan üyelik saglanır yada duruma göre para iadesi yapılır

yeni bir mailiniz varsa yarın gün icinde cevaplanacaktır

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

he böle adamlar yüzünden bir hesabı 20 kişiye verirse olcagı bu.adamlar hesapları kapattı.bizleride engelledi sagolsunlar

kendi satıs konunuzla ilgileniniz. hesap kiralamasını 1 seneden uzun zamandır yapıyoruz.
    ve sizin bahsettiginiz gibi 20 kisi fileservede asla barınamaz. hatta yarısını bile barındıramazsınız

sorun 25 kasımda getirilen yeni fileserve kurallarından dolayıdır. ve son 1 haftadır bu gibi cok sıkı önlemler alınmıstır.
    yeni fileserve kurallarıyla ip girisi minimum seviyeye getirilmis. tekil hesaplarda dahi günlük 10 gb dosya indiren ve birkac farklı yerden baglanan hesaplarda kapatılmııstır. yada ipleri banlanmıstır. bunu r10 ve wjunction fileserve destek sitesinden takip edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 27 Kasım 2011; 22:28:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: secret.sgn

quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Demekki fileservede tek sıkıntı yaratan ben değilmişim,Size demiştimde 1.5 yıldır başka yerlerden bu şekilde premium alıyorum hiç sorun yaşamadım diye ama sizden aldıgım fileserve 3 kere gitti sonundada 2 kere giden hesaba bişi yapamıyoruz dediniz şimdi umarım hesabların uçma nedeninin benden kaynaklanmadıgını anlamışınızdır!...

hesap 2 kere iptal ediliyorsa tekrar kisiye fileserve hesap saglama zorunlulugumuz bulunmamaktadır.
    ilgili kisinin üyeligi karsılıgı baska sunucudan üyelik saglanır yada duruma göre para iadesi yapılır

yeni bir mailiniz varsa yarın gün icinde cevaplanacaktır

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

he böle adamlar yüzünden bir hesabı 20 kişiye verirse olcagı bu.adamlar hesapları kapattı.bizleride engelledi sagolsunlar

kendi satıs konunuzla ilgileniniz. hesap kiralamasını 1 seneden uzun zamandır yapıyoruz.
    ve sizin bahsettiginiz gibi 20 kisi fileservede asla barınamaz. hatta yarısını bile barındıramazsınız

sorun 25 kasımda getirilen yeni fileserve kurallarından dolayıdır. ve son 1 haftadır bu gibi cok sıkı önlemler alınmıstır.
    yeni fileserve kurallarıyla ip girisi minimum seviyeye getirilmis. tekil hesaplarda dahi günlük 10 gb dosya indiren ve birkac farklı yerden baglanan hesaplarda kapatılmııstır. yada ipleri banlanmıstır. bunu r10 ve wjunction fileserve destek sitesinden takip edebilirsiniz

Sayın secret.sgn... sonuç olarak;?

1-2 gün kullanabildiğim, şimdi de iptal olduğunu öğrendiğim fileserve hesabımız yenilenmeyecek mi?
    22;20 de yazdığınız bu cevaptan sonra ümitle mailime ve size attığım PM yi okuyup okumadığınıza bakıyorum.

Beklemedeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 28 Kasım 2011; 1:09:00 >

• fileserve yine patladı ya bu niye böyle oluyor düzelmişti ama
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.