Arkadaşlar ben 2-3 günde bir giriyorum forumu geziyorum bu aralar gözüme çarpan şey şu oldu; adam hesabını herkesten önce satmaya çalışıyor, bunda elbette bir sorun yok ancak kalkıp piyasası 500 tl olan hesabı 300-400 bandında bir fiyata koyuyor. Ardından da satış yapan birsürü insan mağdur oluyor. Yazıktır yahu, O aradaki farka değmez burada insanların alışverişini baltalamaya yani herşeyden önce ayıp.
Evet farkındayım; serbest piyasa diyenleriniz olacaktır, isterse 10 tlye satar diyenler olacaktır ki haklılar ancak satışları yaparken vicdan en önemli faktör.
Neyse iyi forumlar, iyi alışverişler dostlar.
ülkenin durumu ortada herkesin kendine ait sorumlulukları ve ihtiyaçları var mecburen düşürüyor satılsın diye çünkü para lazım
istersem 1 TL ye satarım ayıp filan değil
Evet The Shawshank haklısın dostum acil ihtiyaç mevzusuna değinmemişim.
smart0201 ; Zaten yukarıda belirttim "aynen" kullandığın kelimeleri söyleyenler olacaktır diye. Merak etme kimse engelleyemez zaten satışını kardeş sen sat 1 tlye. Serbest piyasa dediğimi görmüşsündür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme