Şimdi Ara

Hesap süresiz askıya alındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hesabımın şifresi ben askerde'iken kırılmış.Daha sonra hesabım üzerinden yapılan illegal işlem sonucu hesap askıya alınmış.

Riot'la görüşmelerim sonuç vermiyor.Daha önce böyle bir durumu yaşayan yada çözüm önerisi olan var mı.(Yapılan kredi kart alışverişleri,oynadığım lokasyonlar,bilgisayar IP bilgileri mevcut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karcemaskas -- 15 Ağustos 2017; 13:33:24 >

• askerde lol mü oynadın çarının şifresini kırıyorlar? xD
  • O hesap senin sorumluluğunda, hesabının şifresinin güvenliği de sana ait. Dolayısı ile yapabileceğin hiç bir şey yok.
  • Aynısı arkadaşımın başına geldi.Askerdeyken hesabı çalındı scirpt açmış adam ban yedi.SS kanıt falan da sunduk .Açmadılar.Yapabileceğin bişe yok galiba.
  • Üzgünüm ama bildiğim kadarıyla yapabileceğin bir şey yok
  • yapabileceğin şey türkiye ofisindeki ameleler yerine eu yada us üzerinden ticket atmak, buradaki ofise de ağzına geleni söylemek, ilgilenilmediği ortaya çıkınca işlerini insan gibi yapıyorlar.
  • pek birsey cikacagini zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Yok hocam askerde oynamadım.Ben askerdeyken nasıl olduysa çalınmış.
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bunu deneyeceğim.Yazık günah bir dünya para,emek yatırıyoruz sonuç böyle olunca da hakkımızı aramak en doğal hakkımız diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.