Şimdi Ara

Hesap Tablosunu nasıl oluşturabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi günler web siteme bir hesap tablosu eklemek istiyorum ancak nasıl yapabilecegime dair hiç bir bilgim yok bilgisi olan arkadaslar hangi yolu izlememi gerektiğini söylerse sevinirim.Hesap Tablosunu nasıl oluşturabilirim

• html nedir ? Nasıl kullanılır.
    Javascreipt nedir nasıl kullanılır.

Bu sorunun araba versiyonu şu? 1976 model vosvos resmi koyup nasıl rektefiye ederim demek gibi. Birinin forumda anlatacağı bir cevabı yok. Bu bir kaç kurs ve öğrenme gerektirir.
  • cevabın için teşekkür ederim.
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    2 şeyi bir birine karıştırmamak lazım !

programlama öğrenmekle sadece basit bir işi yapmak veya yaptırmak farklı şeylerdir.

örneğin ben hesap tablosu programında bir fonksiyon işlemi için 10 bin tane fonksiyonu öğrenmeye çalışırsam

aslında amacımın dışına çıkmış olurum. sözde yeni bilgi kapılar açılıyor derken birden kapıları devamlı değişen

değişken bir labirentin içinde kaybolmuş olursunuz !

kimileri buna hazır yazılımcılar diye ad verse de ihtiyaç veya ihtiyaç şekli farklıdır.

adam bunu nasıl yaparız diyor ! diğeri ise kursa git bir şeyler öğren diyor !

yabancı forumlarda şunun kodunu yaza bilir misiniz denildiğinde isteyenler direk yazıyor

bizim yerli forumlarda hazı cevap çok fazla !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectMan

2 şeyi bir birine karıştırmamak lazım !

programlama öğrenmekle sadece basit bir işi yapmak veya yaptırmak farklı şeylerdir.

örneğin ben hesap tablosu programında bir fonksiyon işlemi için 10 bin tane fonksiyonu öğrenmeye çalışırsam

aslında amacımın dışına çıkmış olurum. sözde yeni bilgi kapılar açılıyor derken birden kapıları devamlı değişen

değişken bir labirentin içinde kaybolmuş olursunuz !

kimileri buna hazır yazılımcılar diye ad verse de ihtiyaç veya ihtiyaç şekli farklıdır.

adam bunu nasıl yaparız diyor ! diğeri ise kursa git bir şeyler öğren diyor !

yabancı forumlarda şunun kodunu yaza bilir misiniz denildiğinde isteyenler direk yazıyor

bizim yerli forumlarda hazı cevap çok fazla !
    Amaç hesaplama yapmazsa Excel bunu yapar. Burası yazılım geliştirme forumu yani yazılım geliştirme yaparken yaşanan sorunları çözme merkezi. Ödev yapma veya bedava ürün geliştirme yeri değil. Hazır yazar verirsem bu kullanıcıya ne öğretir? Böyle bir programa ihtiyacım var diyen Excel kullanabilir. Online lazisma online Excel var. Bunu üreteceğim dersen o zaman üretmeyi öğrenmelisin. Stackoverflow girip aynı soruyu ingilizce sorun bakalım. Yazıp veriyorlar mı? Yoksa - basip geçiyorlar mi? Beni eleştirmişsiniz ama sizde yazıp vermemişsiniz. Doğrusu balık vermezse beni düzeltmek yerine balık verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 13 Eylül 2019; 22:25:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.