Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alışveriş yapan 2 müşterimiz sanalpazarın tekrar indirim gönderdiklerini ve bu şekilde alım yaptıklarını söylediler, sanırım yılbaşı yaklaşırken tekrar indirim kuponları gelmeye başlayacak.
  • Ben dün sanalpazardan aldım bugün kargoya verilmiş, umarım pazartesi teslim ederler......
  • Aldığım 1kg afyon sucuk ile birlikte çeçil peyniri siparişini verdim. Ürünleri ayni anda gönderip kargo fiyatını yansıtmıyorsunuz değil mi ? Denemek için aliyorum memnun kalırsak tekrar siparişler gelicek şimdiden teşekkürler cevabınız için. (Sipariş numaraları: 2598385 2598384 )
  • Ürünlerim geldi, Aras kargo gayet hızlı teslimat yaptı. Ürünlerin bazılarında SKT yazmıyor, Sanalpazarda fatura kısmını doldurmadığımdan fatura gönderilmemiş. Fatura yerine bir satış fişide konabilirdi. Ürünleri denedikten sonra yorumlarımı yaparım. Pişirmeden bir kaç dilim yedim, ürünler ne çok kuru ne çok yaş. Orta kurulukta. Tavada pişirdikten sonra yağ ve lezzet deneyimlerimi yazarım. Alacak arkadaşlar deneyebilir. Satıcı gayet ilgili....
    HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...

• quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

slm
    ilk sayfada belgeler var ama sucuğun arkasnda olduğundan gözükmüyor.

1- TSE belgesi var mı? (ısıl işlem görmüş sucuk olarak )

2- TSE Helal Belgesi var mı? islami koşullara uygun yazılmış ama belge var mı?

teşekkürler

cevap yazmadığınızdan HAYIR olarak mı düşünmemiz gerek?

belgesinin olmaması satışınıza engel değildir.
    tüm üreticiler almak zorunda değil.
    yasal bir zorunluluk yok.

yani yoksa yok denebilir.
  • quote:

quote:

slm

teşekkürler

Takip ediyorsanız bilirsiniz, geçen son 2 sene çiğ köfte konuları çok rağbet görmüştü. Satıcılarda üretim alanından fotoğraflar istemişti sayfalar boyunca. Aynı durum burada neden yaşanmadı diye merak ettim fakat üyeler de görmezden gelmiş.

Çiğ köftede bu kadar merak edilirken sucukta niye es geçilmiş muallak.

• hesaplıgıda fermente olmayan sucuklar için fiyatınız zaten piyasa fiyatında, bir kampanya yapmanınızı bekledim ama anlaşılan kampanya olmayacak eğer bir indirim olmayacaksa 1-2 güne kadar başka yerden alıcam, daha sonra kampanya yaparsanız kaçırdığım tanışma imkanı için üzülmüş olurum, bilgi verirseniz sevinirim.
  • Migrosta falan sucukların kilosu indirim diye 54 TL'den satılırken 35tl kg fiyatı nasıl pahalı geliyor size anlamıyorum. Hele ki 250 gr'lık bir kangal sucuk 16-20 tl arası satılırken...

Ben 3 kg aldım kilosu 27TL'ye geldi gayet makul. Dün akşam yedim çok da lezzetli. Piyasadaki kimi markalı ürünlerde bile olan yedikten sonra iç bayması falan yaşamadım. Baharatı gayet güzel. Yağ oranı da iyi.
  • quote:

quote:

slm

teşekkürler

Merhaba kusura bakmayın mesajlara bazen geç cevap verebiliyoruz. Mevzuatla ilgili bilgileriniz için teşekkürler biz zaten konuya vakıfız ama arkadaşlar da bilgi sahibi oldu. Ama biz ürünün istanbulda satışını yapıyoruz tse olup olmadığını öğrendikten sonra size bilgi vereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

slm

teşekkürler

Takip ediyorsanız bilirsiniz, geçen son 2 sene çiğ köfte konuları çok rağbet görmüştü. Satıcılarda üretim alanından fotoğraflar istemişti sayfalar boyunca. Aynı durum burada neden yaşanmadı diye merak ettim fakat üyeler de görmezden gelmiş.

Merhaba facebookta hesapligida sayfasinda uretimhane adli videoyu izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: callottemre

hesaplıgıda fermente olmayan sucuklar için fiyatınız zaten piyasa fiyatında, bir kampanya yapmanınızı bekledim ama anlaşılan kampanya olmayacak eğer bir indirim olmayacaksa 1-2 güne kadar başka yerden alıcam, daha sonra kampanya yaparsanız kaçırdığım tanışma imkanı için üzülmüş olurum, bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba nerede ikamet ediyorsunuz acaba bulunduğunuz bölgede bir indirim olabilir mi? Çünkü 35 tl ye dana eti sucuk istanbulda ben göremedim. Migros, carrefour tarzı marketler 50 tl ve üzeri alışverişe 40 tl gibi kampanyalı fiyatlara veriyorlar. Bizim ürün kapınıza kadar 35 tl ye geliyor.

• Kampanya bekleyen arkadaşlar 85 tl 3 kg sucuk kilosu 29 gibi bir rakam oluyor. Tavuk eti sucuklar 26 gibi rakamlara satılıyor. Bu fiyatı hiçbir yerde bulamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesapligida.com

quote:

hesaplıgıda fermente olmayan sucuklar için fiyatınız zaten piyasa fiyatında, bir kampanya yapmanınızı bekledim ama anlaşılan kampanya olmayacak eğer bir indirim olmayacaksa 1-2 güne kadar başka yerden alıcam, daha sonra kampanya yaparsanız kaçırdığım tanışma imkanı için üzülmüş olurum, bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba nerede ikamet ediyorsunuz acaba bulunduğunuz bölgede bir indirim olabilir mi? Çünkü 35 tl ye dana eti sucuk istanbulda ben göremedim. Migros, carrefour tarzı marketler 50 tl ve üzeri alışverişe 40 tl gibi kampanyalı fiyatlara veriyorlar. Bizim ürün kapınıza kadar 35 tl ye geliyor.

izmir buca dayım, bucalılar bilir buca kasaplar sokağı denen mevkide kilosu 35 lira fermente sucuk rahatlıkla bulunur, başka bir örnekte zincir bir resteront olan köfteci yusuf ta da fiyatlar bu civardadır.

• Sucuk dediğin cumhuriyet sucuğu gibi olur. Lakin bir çok kişi Cumhuriyete bezediğini yazdığı için ben de denemek için almayı düşünüyorum.

Önceden alanlara bir sorum var. Gelen sucuk nasıl ambalajlanmıştı? Ben kargoyu iş yerine söyleyeceğim, ortama baharat, sarımsak gibi kokular yayılıyor mu?
  • callottemre C kullanıcısına yanıt
    Bende Buca' dayım hocam, Kasaplar sokağını bilirim. Aslında sucuk evde yapılabilir, mesela ben her sene pastırma yapıyorum. Çokta güzel oluyor. Ben arkadaştan 1 kilo sucuk aldım, sucuğu sabah kahvaltıda yedim tatmin edici, haaa süper lezzetlimi lezzet kişiden kişiye göre değişir. Ama sucuğu kötü değil..... Deneyebilirsiniz....
  • quote:

quote:

quote:

izmir buca dayım, bucalılar bilir buca kasaplar sokağı denen mevkide kilosu 35 lira fermente sucuk rahatlıkla bulunur, başka bir örnekte zincir bir resteront olan köfteci yusuf ta da fiyatlar bu civardadır.

İzmirdeki kasap sucuğun tadını bilemeyiz tabiki damak tadı kişiden kişiye değişir ama biz afyon sucuğu satıyoruz, birde dediğim gibi bölgesel satıştan bahsediyorsunuz. O kasap emin olun şanlıurfaya vs illere kapıya kargo dahil göndermez. Birde bu gibi yerlerden alırken dikkat edin mutlaka logolu ve işletme kodu olan ve denetimden geçen bir yer olmalı zaten çok yakında kasaplar bu işi yapamayacak fabrikasyon sistem olmadıği îçin.
    Birde bu fermante işini artık eski evinizde yaptığınız gibi düşünmeyin. İnternette araştırabilirsiniz artık fermante sucukların içine de ışıl işlemdeki gibi madde konuyor çünkü söz konusu gıda olduğu için devlet kontrolü sahıslara bırakmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Migrosta falan sucukların kilosu indirim diye 54 TL'den satılırken 35tl kg fiyatı nasıl pahalı geliyor size anlamıyorum. Hele ki 250 gr'lık bir kangal sucuk 16-20 tl arası satılırken...

Ben 3 kg aldım kilosu 27TL'ye geldi gayet makul. Dün akşam yedim çok da lezzetli. Piyasadaki kimi markalı ürünlerde bile olan yedikten sonra iç bayması falan yaşamadım. Baharatı gayet güzel. Yağ oranı da iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

slm

teşekkürler

Merhaba facebookta hesapligida sayfasinda uretimhane adli videoyu izleyebilirsiniz.

4 senelik bi video olduğu için daha güncel bir şeyler merak etmiştim hocam o yüzden. Benim merakım birazda bunun sorulmamış olmasıydı. Çiğ köfte konusunda satıcıyı sıkıştıra sıkıştıra bi hal etmişlerdi.

• Sonra eşek eti çıkar vay efendim niye çıktı adam 3kilo alınca kilosu 28tl ye sucuk satıyor siz hala indirim bekliyorsunuz. Et fiyatlarından haberiniz yok heralde, sanalpazar komisyon alıyor,kargo parası vs. eminim zaten çok az bir kar ile satılıyordur. Bence bu fiyat bile biraz uygun süpheleniyor insan daha uygun olsa kesin eşek eti derdim.
  • Scheisse kullanıcısına yanıt
    2 kiloyu 40 liraya alıyorduk o yüzden indirim bekleniyor, sanalpazar'ın indirimleri bitince fiyatlar pahalı gelmeye başladı.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.