Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustizmir

quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Vallaha böyle olduğunu bilseydim alır mıydım.nar özünün ekşimsi olmasını beklersin bildiğin pekmez.hepsi aynı.sabahları birkaç kaşık yerim diye aldım da gümledik resmen

Hocam nerede yaşadığınızı bilmemekle birlikte ;

çevrenizde , bölgenizde organik ürün satışı yapan şarküteriler yokmu ?

En azından oralara gidin , destek ve bilgi alın.

Ne bileyim görerek tadarak alın.

Mesala ben İzmirdeyim. Türkiyenin dört bir yanından o bölgelere ait orjinal ürünleri (Peynir Tereyağı , Bal , Sucuk , Reçel vs.. ) bulabiliyor tadarak alabiliyorum.

Saygılar.

izmirde nerde hocam bu memleket urunlerini satan yer?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaştan devamlı alırım. Evime yakın olduğu için eve getiriyor sağ olsun. Geçen hafta 3kilo daha aldım. Lezzeti gercekten herkesin ağız tadına uygun. Rahatça alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kilo aldım hoşuma gitmedi arkadaşlar tavsiye etmiyorum. alalı 3-4 ay oldu nimeti çöpe atmayayım diye yemeye çalıştım çok pişirerek yedim ama fazla da yiyemedim zaten yerken ağzınıza parçalar geliyor mide bulandırıyor; artık kemik midir kıkırdak mıdır, bağırsak mıdır bilemem. Sucuk çok seven bir insanım sucuktan soğuyacaktım yeni o derece. Madem arkadaş bu kadar kendine güveniyor bu sucukların yapıldığı yerin resimlerini atsın göstersin. Almayın arkadaşlar 3-5 kuruşun hesabını yapıp içinde ne olduğu belirsiz şeyler yemeyin.
  • Eaglex85 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Damak tadı herkesin farklıdır. Ürünlerimiz dana etidir. Facebookta ve youtube da fabrika ve imalat görüntüleri mevcuttur.

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Kırılan ürürün hangisi olduğunu belirtirseniz hemen yenisi gönderelim. Teşekkürler...

Size gönderilen ürün pekmez değil meyve özüdür. Aradaki farkı anlayabilmeniz için size aynı markanın pekmezini de gönderebilirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...

• r__kara kullanıcısına yanıt
    Merhaba ürünün fabrikası afyondadır. Biz istanbulda ve elektronik ortamda satışını gerçekleştiriyoruz.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ürünü beğendiğiniz için teşekkürler. Sadece kırmızı et olmadığını düşünmüşsünüz ama ürünümüz %100 dana etidir. O bahsettiğiniz hırt sesi Bazen etin biraz etin sinirli yerinden gelebiliyor.

• ademtulu kullanıcısına yanıt
    Sayın ademtulu bu güzel yorumunuz için teşekkürler. Bazen ucuz satmak da yanlış anlaşılabiliyor.

• Sanalpazarda 750 işlem %98 beğeni...
    Gittigidiyor 225 işlem %99 beğeni...
    Teşekkürler...

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/hesapligida

• hesapligida.com kullanıcısına yanıt
    Bunun sinir ile pek alakası yok maalesef karışım olduğu çok bellia,ayrıca bunu ucuz ürün üreten çoğu firma yapıyor zaten.Kelle eti kullanılması çok sorun değil zaten hemen hemen her firma kullanıyor fakat dalak, akciğer, böbrek vs. bu işin içine girince tadı kaçıyor.Daha önce çok ürün tattığımız ve evde kendimizde yaptığımız için açıkça ve kendimce emin olarak söyleyebilirim ki bence içine bu saydıklarımdan bir yada bir kaçı karıştırılmış.
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    edgar1899 bu mesajınızı kopyalayıp fabrikaya gönderiyorum. Verdikleri cevaba göre sizi bilgilendireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesapligida.com

edgar1899 bu mesajınızı kopyalayıp fabrikaya gönderiyorum. Verdikleri cevaba göre sizi bilgilendireceğim.

ilginize teşekkürler
  • hesapligida.com kullanıcısına yanıt
    Kırılan hurma özü.Kargo ücreti ödeyecek miyim?

Pazartesi günü kırılan hurma özünüzü ücretsiz kargo olarak gönderteceğim.

• Arkadaşı çok acımasızca eleştirmeyin, bende kendisinden ürün aldım. Herkes %100 beğenecek diye bir şey yok, ağız tadı kişiden kişiye değişebilir. Satıcı arkadaş o kadar iyi niyetliki bu konuda başkasına sitemde bulunmuştum, satıcı arkadaş "Bilmeden size karşı bir kusurmu işledik, telafi etmek isteriz" diye PM gönderdi. Notumu o zaman verdim. Ürünlerinin fiyat/performansı kadar kişiliğide güzel. Kimse sizi internetten sucuk alın diye zorlamıyor arkadaşlar, gider kasaptan tadar oradanda alırsınız. Arkadaştan aldığınızı beğenmezseniz bir daha almazsınız. Lütfen üstüne kimse alınmasın, sadece satıcı arkadaşın bu kadar acımasızca eleştirilmesini garipsedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşı çok acımasızca eleştirmeyin, bende kendisinden ürün aldım. Herkes %100 beğenecek diye bir şey yok, ağız tadı kişiden kişiye değişebilir. Satıcı arkadaş o kadar iyi niyetliki bu konuda başkasına sitemde bulunmuştum, satıcı arkadaş "Bilmeden size karşı bir kusurmu işledik, telafi etmek isteriz" diye PM gönderdi. Notumu o zaman verdim. Ürünlerinin fiyat/performansı kadar kişiliğide güzel. Kimse sizi internetten sucuk alın diye zorlamıyor arkadaşlar, gider kasaptan tadar oradanda alırsınız. Arkadaştan aldığınızı beğenmezseniz bir daha almazsınız. Lütfen üstüne kimse alınmasın, sadece satıcı arkadaşın bu kadar acımasızca eleştirilmesini garipsedim.

Satıcı kişi arkadaşınız , dostunuz olabilir. Bilmiyorum. Yanında durmanız ve destek olmanız normal.

Ancak burada arkadaşın şahsına kişiliğine bir eleştiri söz konusu değil. Bunu öncelikle belirtmekte fayda var.

Sorun ; ticari olarak satışa sunduğu ürünler.

Tabi bu ürünleri de kendisinin üretmediği , paketlemediği bilinen bir durum. Belli şirketlerle yaptığı anlaşma sonucu ticari amaçlı (aracı da denilebilir) İstanbul dan internetten satışa sunuyor sadece.

İlk çıkış yeri olan fabrikalarda ne şartlarda ( ve nereden) getirildiği , hangi aşamalardan geçirildiği , hangi koruyucu maddeler eklendiği ve son aşama paketlenip satışa hazır hale sunulduğunu biz tüketiciler bilmediğimiz gibi istanbulda bu ürünleri pazarlayan arkadaşımızda bilemez.

Sıkıntı burada zaten. Eleştirilen ürünlerin sorumluluğu tamamen ilgili isim hakkını barındıran firma , fabrika şirket vs. bağlar.

Ancak bunu pazarladığı ve son halkayı teşkil ettiği için ve en önemlisi de alıcı müşterinin muhattabı bu arkadaş olduğu için eleşti okları dolaylı olarak burada birleşiyor. Yapabileceği fazla bir şey de yok tabiki. Sadece aracı olduğu şirkete fabrikaya bu durum iletebilir veya ilişkisini noktalayabilir.

Aslında kendisinden ürün alan tüketici arkadaşımıza destek ve yardımcı oluyor bu noktada. Sorunlu , bozuk , hoş olmayan ürünleri belirtip bir nebze uyarıyor.

Bilmem yanılıyormuyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustizmir -- 5 Mart 2016; 21:31:52 >

• mustizmir kullanıcısına yanıt
    Satıcı arkadaşı tanımam, ben İzmir'deyim. Ne sohbet etmişliğim var, nede ticari ilişkim. Bende bu arkadaştan ürün aldım ve yorumlarımı yazdım. Saygı çerçevesinde eleştiri yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Satıcı arkadaşı tanımam, ben İzmir'deyim. Ne sohbet etmişliğim var, nede ticari ilişkim. Bende bu arkadaştan ürün aldım ve yorumlarımı yazdım. Saygı çerçevesinde eleştiri yapabilirsiniz.

Bende İzmir'deyim Üstad ,

Üst mesajımda detaylı anlatmaya çalıştım.

Kişiliğine asla bir hakaret yok ve olamaz.

Neyse herkesin görüşünü kendini bağlıyor sonuçta.

Saygılar.
  • Bende yorum yapmamak için aylardır kendimi tutuyorum ama yapacağım sonunda. Arkadaş iyi niyetli olabilir hiç lafım yok şahsına ait. Ama ürünleri kötüydü üç kilo sucuk aldım sanalpazardan. Eksik gelmişti 200 gr kadar. Bunu geçtim. Ben tatmadan ablam kardeşim eniştem yedi sabaha kadar rahatsizlandilar mideleri alt üst olmuştu(kustular)ondan sonra bende yemedi zaten.
    Kötüleme amacında değilim. Ekmeklerine taş koyma gibi art niyetim de yok olamaz da Allah korusun.. sebebini bilemiyorum direk sucuktandir da diyemiyorum ama yedikleri ortak ürün sucuktu. Devamlı apikoglu ve Cumhuriyet alıyorum.

Allah işini rast getirsin satici kardesimizin. ama bir daha alışveriş yapmam.. saygilar

Edit: ablama ve eniştem o günü tekrar sordum ve çoğu arkadaşın bahsettiği sert cisimlere onlarda rastlamis. (Yağ sinir olabilir bu konuda yorum yapamıyorum malesef anlamam)

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 5 Mart 2016; 22:02:15 >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.