şimdik adaparka gidicem,kız tavlamaya ben ve benim gibi 2 arkadaş daha,verebilceğiniz tavsiyeler var mı ?
wonder how I wonder why yesterday you told me
Christian Key - Hey Boy Hey Girl (Manuel De La Mare Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=L11toqJT_dY
Maksat, konu şenlensin.
durum raporu ; Havanın kapalı olmasından dolayı,daha kızların daha sıcak ortamlara göç ettiği öngörüsünde bulunup,yolumuzu cevahir denilen alışveriş merkezine yönelttik ama sonuç hüsran,hiçbir kız da demezmi?tanışalımmı beybi,merhaba ben jale..of ne olcak ya böyle..yalan dolan bu hayat onu anladım.
LGS yi kazanınca kızlar teklif ediyormuş dediler kazandık. ÖSS yi kazanınca kızlar teklif ediyormuş dediler kazandık. Yüksek lisans yapınca kızlar teklif ediyormuş dediler yaptık. Hala teklif yok hala teklif yok
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
LGS yi kazanınca kızlar teklif ediyormuş dediler kazandık. ÖSS yi kazanınca kızlar teklif ediyormuş dediler kazandık. Yüksek lisans yapınca kızlar teklif ediyormuş dediler yaptık. Hala teklif yok hala teklif yok
Dur daha yolun basindasin, bu isin PhDsi, Profesorlugu, Isi, Emekliligi var, olur yakinda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme